Matfestival

Gick genom stan i varm sensommar, kände lukten av femton olika maträtter, små söta tanter och gubbar som stod i sina marknadsstånd och sålde allt ifrån mattor till sylt, å matfestival! 
Det är mysigt fram till klockan nio när alla fulla fjortisar anländer, då är det inte lika kul längre.
 
Vi ska tralla runt lite idag, äta mat och bara njuta av att det är fredag! 
 
Hare fint, heeeeej
 
Once again, the new hair! Syns lite bättre hur pass stor lutning det är! Eller ja, hur liten!
 
Ska sova lite, hoppa i min fjant-tröja sedan bege mig mot bussen!

Spexfoto

Gick upp kvart i sju på min sovmorgon för att ordna lite grejer inför spexfotot som vi hade tjugo i nio! Började egentligen elva, hur dumt?
 
Men men, det vart roligt och såhär såg vi väl ut ungefär!
 
Who's gonna save the world tonight?

Svamp-plockarN


Lekte skogsmulle påväg hem från skolan och hitta ett par kantarellisar! Ska steka upp den stora massan och göra en macka till kvällsmat senare, mums!

Ny frisyr

Klippte mig ju idag, vart en fantastisk upplevelse! Inte alls så skräckinjagande som alla andra gånger jag klippt mig!
satt där i massagestolen och avnjöt en hårtvätt och tänkte, det här är fan inte så illa!

Själva klippningen blev väl också helt okej antar jag! ser lite ut som en tolvåring men skönt att bli av med allt det slitna, OCH vi klippte inte så mycket i fram, så syns mest i bak att jag klippt mig, och sen har jag ju då mittbena istället för sidbena.
 
Resultatet:
 
Finns allt en liten toffs kvar i bak!
 

Munblåsor - Aftamed

Är bland det värsta som finns.
Fick en för ett par dagar sen, gan den ingen större notis, tänkte att det var en liten jäkel som skulle försvinna över en dag. Men icke.
Fick mig en trevlig överraskning när jag körde över den med tandborsten i morse och den typ, exploderade och lämnade en stor fet krater efter sig. Gör så galet ont.
 
Men gick efter rådfrågning på apoteket, köpte en gel, Aftamed, bedövar och påskyndar läkningen! 95:-, lite dyrt men helt klart värt det! Blev mycket bättre, fortfarande lite ont men nu kan jag ,...andas i alla fall! Alltid en fördel.
 
HUR GÖTT?! Ja, ni ser ju vart det mörkröda börjar och slutar...och den vita kratern i mitten. Äcklets mittpunkt. Rätt i skarven ock, så skööön!
 
 
Min räddning ikväll!

Ba Ba Baaaam

Idag hade vi, ba ba baaam, skolfoto!
Vilken dumjävel har kommit på den idén egentligen?
Aldrig blivit bra på en enda bild under det...13...12? åren jag gått i skolan. Förstår inte varför man måste vara med år efter år efter år. MEN genomled det i alla fall, kewl.
 
Här har ni lille klassen , söta så
 



Girls Just Want To Have Fun



Tröjan i garderoben och byxorna undanhängda på h&m, ses snart darlings!
Hade för korta ben för modellen så det blev som långbyxor på mig, gött!

Håret

Blev ingen klippning idag då min frisör gått och blivit sjuk! Men fixade en ny tid i morgon eftermiddag istället, funkar väl det med antar jag! Blir en visit direkt efter skolan!
 
Provade mig på att lägga en mittbena efter duschen förut, ska nog överväga att byta helt och hållet, då passar det ju bättre till den långa pagen jag funderade över!
Kanske inte vore så dumt! Skulle kännas skönt om jag kunde göra något lite mer drastiskt än att toppa för en gångs skull.
 

Jag hoppas, jag drömmer

att marken du går på går sönder.
 

Började ju som tidigare nämnt dagen med massage, så jäkla gött! Var tyvärr rätt kallt så låg där och huttra, men Amanda gjorde ett bra jobb och jag tror nästan jag slumrade till lite av och från.

Hade en skön håltimma på två och en halv timme så jag och Amandan lunchade på spice 'n rice i stan! Kycklingspett med ris och jordnötssås, mums! Dem hade sjukaste salladsbuffén också, aldrig sett en så fräsch bar haha
 
Shoppade naturligtvis också, vad tror ni om mig? Hittade en asfånig t-shirt, men den var skön och ja, jag gillade den så varför inte? Hittade ett par byxor också, men dem ska mammi betala hihi ♥ Så ska in och hämta dem i morgon! Plockade även upp min piercing på eightzero inne på evolver, wii!
 
Slutade tidigare idag också, så tog en glass på stan med Bylund, Amanda och Mattias, i solen bland getingarna, fint!
 




Pass

Haha fick ett sms av polisen om att mitt pass kommit så vi trallade ner och hämtade det på håltimman, ser förjävlig ut! Men en eloge för att det bara tog två dagar, var ju där i måndags på förmiddagen, fick smset vid tio i morse, inte illa!
 
Hejhej här är jag, halva min överläpp har försvunnit av någon anledning? 

Massage

Första lektionen i morgon bitt - friskvårdsmassage!
Ska få äran att vara först ut med att vara "kunden" så börjar alltså min onsdag med en timme på massagebänken i skolan! Inte helt fel!
 
Förväntar mig att jag ska se ut såhär under tiden, och gärna efteråt tack!

Nu ska jag sluta skriva massa meningslösa inlägg, vore ju synd om folk hade något att gnälla över!
Sov gott gulletussar, god natt!

Ny frisyr på G?

Kollade mig i spegeln inne på toaletten i skolan idag och tänkte bara "fyfan vad tråkig du är"
Jag har nog haft samma frisyr sen, evigheter? Gjorde en liten revolt i sjuan och klippte den fulaste korta pagen någonsin och färgade det bruntsvartröttlila? Men det växte ju ut efter två år igen. 
 
Min halsduk hade i alla fall svalt halva min längd på håret och tänkte why not?
Så efter skolan gick jag impulsivt in och bokade en frisörtid...I MORGON!
 
Kändes asbra. Inte nu längre.
Sitter här och mår psykiskt dåligt haha

Tänker inte kapa allt hår, men funderar på en lång page! Kommer nog bli bra...om inte annat har jag praktik en månad med start nästa måndag, så då hinner det ju växa ut i vilket fall! (menar inte att det växer snabbare under praktiken, men jag träffar inte lika mycket kändisar då)
 
Något i den här stilen? Stilarna..? Ja, ni ser ju själva!
Nu har ju inte jag mittbena, och inga planer på att skaffa det heller, men själva längden kanske?
Älskar den här, riktigt snygg! Men än en gång så har jag inte mittbena, skulle kanske se dumt ut med min snedbena. Gillar längden bättre här, då behöver jag bara klippa...fem centimeter? Vilket känns som femton meter för min del, är så fånig! 

Varning för trafikfara

Jisses, körlektionen kändes verkligen piss. Piss, piss, piss. 
Men när jag kommit hem och tänkt över det hela lite ihop med min lärares ord efteråt så var det väl egentligen inte så illa, tycker bara inte om att göra något ynka litet fel alls längre. Vill vara perfekt haha, lycka till Anna!
 
Efter skola, lite tristesshopping, körlektion och promenaden hem landade jag i hallen strax innan halv åtta. - inte okej. Hatar långa dagar! Usch...
 
Jaja, dagens byten, lite smått och gott som jag velat ha, "behövt".




Fyra grader i augusti

är inte okej. Fy fan vad kallt!
Tur att jag införskaffade mig en halsduk, den kom väl till pass!
 
Ska genomlida lite etik och livsfrågor och typ femton andra pisslektioner! Men härdar, i eftermiddag har jag körlektion!

Gabriel

Femtioelfte inlägget idag, men who cares
kolla bara på lille bullen, idag vart han vaken ett par timmar i alla fall! Men vi sov en liten stund också, mys!
 
Fastspänd, påklädd nerbäddad och redo för hemfärd! Dags att säga heeiidooo!
 
God natt!

Ja jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Har förmodligen världens fulaste passbild nu, men gubben i luckan tyckte inte det var någon idé att låta mig ta om tydligen. Men det är lugnt, ska ju bara ha det i typ...fem år framöver? 
 
Lunchade med Amanda och Anton på eurobaguette, kebabtallrik, omnom
 
Mötte upp Emma för ett par timmar på stan! Hittade ett par jeans och en tröja, köpte även en ny rouge/puder/foundation-borste, tror jag får använda den som vad jag vill faktiskt!
Emma hittade även hon ett par jeans och ett par stensnygga skor. Är som vi sa, vi har shoppingtur när vi går ihop!
Vi avslutade med en fika på rådhusets uteservering med alla getingar, gott. Amanda och Lisa gjorde oss sällskap framåt slutklämmen sådär!
 
När jag kommit hem kom strax mamma, bror emelie och gabriel hit, så har gosat med min favorit hela dagen! Han växer så det knakar, blivit en liten tjockis! Han är så söt att jag avlider lite, lilla godingen, kan sitta och titta på honom hela dagarna!
 
NU får det vara sluthandlat haha

Fika med en vän

Så fin och bra, hoppas du vill vara min vän alltid!

Today's mission

Jag är så hemlighetsfull så det finns inte!
Är även expert på att bygga upp förväntningarna hos folk för att sedan krossa dem med onödigt vetande! ....:)
 
Lite över fyra timmas håltimma nu, så tänkte ta med mig Lisa ner och fixa ett pass! Eftersom mitt gick ut för si sådär 3 år sen. Kan ju vara bra att ha en nytt nu när vi ska ut och resa om ett tag.
Men först ska vi hem till henne, så jag kan kräla ur de här längst-in-i-garderoben-skräpet och kamma mig, vart ju lite kort på allt från hårborste till tröjor i morse.
 
Sen ska jag möta upp Emma och följa med henne och KIKA i affärer, får vara slut på handlandet snart haha...eller?
 

And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder

Fyfan för att vakna upp måndag morgon i vetskapen om att det är kallt utanför sängen och ännu kallare ute. Fy.
Hade fallet nu varit så att det hade varit tillräckligt kallt för mössa och varma skor som jag prata om sist hade det varit okej. Men, så är naturligtvis inte fallet!
 
Vet inte vad jag är vaken så tidigt för heller, alla mina grejer är hos Lisa, så kan ändå inte göra mer än att klä på mig!
 
Tog tillfälle i akt och betalade mina räkningar och lån av mamma, nu har jag bara 400 spänn för resväskan som jag ska föra över till Anders, sen är lönen bara min. Min min min min!
Visserligen satt undan 9k så blir inte jättemycket över. Men något litet fint ska jag nog kunna hitta till mig själv med Emma lite senare hehe
 
Hej!

New in, shopping shopping shopping

Handlade ju lite i fredags, halsduk på gina tricot, två tröjor från bikbok och ett par örhängen ifrån ur & penn!
Ihihihi roligt!
 
Från bikbok, lätt min nya favorittröja! Superskön och galet söt! Kan inflika att den passade bra till skinnjackan också heheh
Införskaffade mig en ny tubhalsduk ifrån gina, tappade bort min förra i våras. I ett provrum. På gina...oh you, sweet irony. I alla fall, är ju så gott som höst nu så lika bra att vara ute i god tid! Längtar nästan lite efter mössa, vantar och massa halsdukar!
och sist och minst, ett par silverörhängen från bikbok!
 
Hittade ju som sagt även en tröja till, en vit transparent t-shirt, en likadan som den ceriserosa jag köpte i början av sommaren, den var på rean nu så tyckte det var värt 49:- ! Hade den och örhängen ihop med mina svarta jeans och klackskor igår, enkelt och snyggt!
 
 
Vet inte när jag började bry mig om kläder, kanske när jag skaffade mig ett jobb och helt plötsligt hade råd att unna mig lite extra paltor i garderoben! Men det är bara en teori haha
 
Nu ska jag sova, i morgon är det skola igen, håltimma på fyra timmar! Ska få en del gjort då också, men det tar jag i morgon! Måste ju ha något att fylla ut den här bloggen med!

god natt!

Fiskbensfläta

Koivusaari var på besök i veckan, efter sig lämnade hon en fiskbensfläta.
Mitt hår har blivit så pass långt att det går att göra saker med det, kul!
Är för mjukt dock, som en näve babyfjun.
---
 

Gårdagen

Efter 20års fest i ryd drog vi tillbaka in till stan, lämnade grejer hos Lisa och mötte upp pinglan Sara!
Drog sedan till husaren för en helt okej afton! Visade sig att våra malätna plånböcker klarade av inträdet före elva.
Åkte bussen hem halv tre, gick 2 km i klackskor, stensomnade.
 
Vaknade av att det var kaksmulor i hela sängen, måste vart hungrig när jag kom hem haha
 
Inte gått ur sängen på hela dagen, för mör. Borde kanske försöka hitta någon lösning på hur jag ska få hem alla mina grejer ifrån Lisa tills i morgon...känner inte för att gå i skolan utan varken hårborste eller kläder!
 
Grattis till Antoo, happy 20 så att säga! Synd att du däckade innan tio men vart trevligt sålänge du höll dig vaken! haha
 
Putmun is the new tagga-face!!....Hahahah ellerrerRrRRR?
 

Ana Dwhite och Lisa Dblack

Tja bloggeeen! Ana Dwhite och Lisa Dblack in the house yao!!
Idag ska vi ut på stureplan och göra livet osäkert för alla fula människor som är mindre värda och inte har några pengar! 
 
Skämt åsido, ska snart påväg till ryd för lite 20års fest och sen drar vi nog till pitchers för vi är panka tills på måndag. Livet är inte så glammigt som det verkar!
Men har shoppat lite idag så får skylla mig själv heheheh
 
Ah nä, kissesss!!!
(usch nej, hejdå.)

Idag har vi ätit

Insåg precis att jag inte gjort annat än ätit idag, inte undra på att jag har ont i magen haha
Jag och Emma hade trevligt film-maraton i alla fall!
Kvarteret skatan, let me in och horrible bosses!
 
 
Upptäckte cafeterian i skolan idag, och deras gigantiska chokladmuffins....So screwed, kommer rulla fram till studenten!
 
Vi hade det lika mysigt som vanligt!
Så går det när man tar upp hela soffan och lämnar en sittplats åt Anna!

Fredag

Dem har slängt om vårat schema, börjar 11 på fredagar och slutar 14:15, tack tack!
 
Inte  varit en alltför jobbig dag med andra ord.
Kollade lite balklänningar med lisa efter skolan, så sugen nu!!
Tog en fika på pims och garvade lite åt klipp på youtube - standard.
 
Kom hem och fick mitt fina lönsebesked, 14 tusen, man får tacka igen! Fan va skönt.
Hälften ska gå till resan, så är ju fortfarande jäkligt bra!
 
Emma kommer hit ikväll, blir lite pita och film, perfekt!
 
 
 
 

In my head

Eftersom dom ställt in ännu fler bussar hem nu så trallade jag runt med amanda en stund efter skolan!
Gick ner till evolver och kolla nya smycken. Beställde ett då dem inte riktigt hade vad jag leta efter! Så Detta fina ankare är mitt nästa onsdag troligtvis!
När vi ändå pratar ankare så har jag nog bestämt mig för vad min första tatuering ska bli! Just precis, ett ankare!
Har växt upp på kusten, med att åka båt, älskar det, min största idol är min farfar som är den bästa sjömannen i mina ögon! Perfekt! Är ju jäkligt snyggt också heheh
 
Suttit och kikat på massa tatueringar halva kvällen, så sugen nu! Tror nog allt det blir en i höst!
Jag har använt mig av min kreativa sida och målat upp vart den ska sitta, storleken och modellen är det enda som stämmer här då eftersom...jag inte kan rita helt enkelt? IIIhp!
 
Lite andra som jag kikade på som jag tyckte var snygga och fina!
den under här, fast liksom..bara ett ankare...om ni kan föreställa er..
Den här är så bedårande så det är inte sant, en sån kan jag tänka mig på andra handleden hehehe
 
Nä, ska sova en aning nu tror jag! Night!
 

Aldrig mer

övningsköra hemma...:)
Att få kommentaren "det här är bara bullshit, lika bra du skiter i att köra" kort och gott, får en inte direkt astaggad på det här med att fortsätta! Kan även inflika att jag blinkade innan jag tittade i spegeln, missade inget av det, gjorde det bara i fel ordning. Och vi avslutade även våran lilla resa med ett sista uppmuntrande samtal "idag gjorde du två rätt. Vi kom fram och du parkerade bra. Allt där emellan var kass"
Resten var inte ens kass. Tänker nog hålla mig till körskolan i fortsättningen, struntar i om det tar längre tid.
Fy.
"jag klankar inte ner på dig, försöker bara pränta in det i huvudet på dig"
Det funkade ju! "lika bra du skiter i att köra" och "allt där emellan var kass" är inpräntat, lär förmodligen blinka innan jag kollar spegeln fler gånger.
 
 

Maybe together we can get somewhere

Gött, en dag kvar tills det är fredag, like!
 
Får skjuts av amanda och henne bf till skolan, också like!
 
Har bara tre lektioner idag, think I'll make it.
Sen ska jag hem, ut och gå, göra ingenting, sova.
Ska ta vara på den här veckan som förhoppningsvis blir utan läxor. Lär ju vara den enda fram tills nästa sommar då menar jag. Kul.
 
En vecka kvar tills praktik, skall spendera september på Iva - intensivvårdsavdelningen...låter mer spännande än vad det egentligen är tror jag. Hade hellre varit på sår eller hjärtmedicin eller något, men men, kan säkert bli bra det här med!
 
Nä ska väl försöka peta i mig lite frukost och släppa ut katten, hej!
 

Älskar när

Det spöregnar. När man väl kommit hem!
Innan dess är det inte så trevligt.
 
Kom hem pisseblöt efter att ha uträttat en del ärenden på stan, krälade ur dyblöta kläder och hoppade istället i min jumpsuit! Sa att jag aldrig skulle ta på mig en, men fy satan vad mysiga dom är!
Rullat ihop mig under duntäcket och kollar halvkassa serier på tvn, såhär önskar jag att min lov hade varit. Lite mer i alla fall.
 
Skolan var...skola?
Trött, vill sova, får inte,
 
Hej

Frank Sinatra

Ta ett djupt andetag, plocka upp dig själv, damma av dig, och börja om på nytt
 

Patrik 12 år!

Lillebror fyllde hela tolv år idag också, tiden går fort!
Mysmormor och morfar var här, även elin, jocke, emelie och gabriel! Gos.
Skippade fikat och barnvaktade lite. Eller ja, vi låg på soffan och halvsov till how I met your mother.
Vi kommer bra överrens. Han och Jag.
 
Nu ska jag sussa! Night night!

D-dagen

Skolstart då, trevligt....eller?
Jodå, var helt okej. Ser dock inte fram emot läxor och en månads praktik om två veckor, men men, får ta det som det kommer!
 
Hade körlektion halv fyra till tjugo i fem, gick bra! Känns bra nu när jag bytt lärare, hänger ju faktiskt en del på dem också. Var roligare och mer lärorikt, helt i min smak! Fick hemläxa för första gången också, lite sådär "det här kan du öva på tills nästa gång", är väl så det ska vara? Känns nästan lite som att jag slösat massa lektioner på att inte köra med nuvarande lärare, men är ju bra att det är ordnat nu !
 
Sovmorgon i morgon, skippar fylletåget och sover istället, hehe
 

I wanna dance, and love, and dance again

Började naturligtvis spöregna mitt i min pw i förmiddags, men var mest skönt att det svalkade lite!
Har varit så pass duktig att jag städat också, dra mig baklänges och lite åt sidan!
 
Ska ut och köra en sväng lite senare, behöver träna lite innan jag ska till körskolan i morgon, hehe inte körs så mycket hemma alls det sista, inte bra, inte bra!
Men först ska jag ut och trampa någon timme till! Lika bra att trötta ut kroppen till max så den somnar sött tidigt ikväll! I morgon är det dags för skola igen, enda frågan är ju VEM VILL GÅ I ETTAN NU?!
 
Tredje och sista året på gymnasiet, känns galet, ska bli roligt!
Hej!
 
Städa, gå och köra, vad dagen bestått och skall bestå av!
 
 
 
 

Dan före dopparedan

I morgon börjar skolan, gud vad roligt vi ska ha!!! Eller?
Man kan ju välja att hänga med alla och supa i boulogner, göra bort sig totalt, bli hemskickad, och sen komma tillbaka till skolan för att sedan går där i ett år och känna sig dum medans alla ettor och tvåor suckar åt hur löjlig man är, MEN jag tror jag skipper den biten faktiskt! Känner hellre för att gå dit, få dagen gjord, gå hem.
Men i vår kan dom få tycka att vi är löjliga.
 
Nu ska jag äta lite frukost och sedan ta en lång morgonpromenad! Behöver nog städa mitt stackars rum en aning sen också.
 
Ja juste, mitt pisschema för den här terminen:
 
Någon sadistisk jävel som pillat ihop skiten tror jag. Vem lägger tre håltimmar i veckan? Och en på över fyra timmar?! Jaja, får väl göra det bästa av de långa timmarna då jag inte kommer hem!
 
Hej!

Dan före dan före dopparedan

typ, nästan. Sista söndagen innan skolan börjar igen. Känns förjävligt.
 
Tog en springrunda och en promenad tidigare idag, sen hörde william av sig och sa att det var bio-time igen! Så han och bo plockade upp mig vid åtta tiden för lite lincoln klockan nio! Jag tyckte den var riktigt bra! precis i min smak. Lite väl dåliga effekter ibland kanske men det skratta vi mest åt!
¨Lite näsblod, missförstånd och ballongmaskiner på mcDonalds senare tog vi oss hemåt igen! Rullade väl in strax efter tolv, lagom såhär på söndagskvisten. Vi planerar även en kräftskiva, stay updated!
 
Men är fint att se att söndagsångesten är tillbaka i alla fall, trots att jag är ledig i morgon, det är ju skönt då vet vi att allt är som det ska! Ha det fint, night!

Mina byten från Ullared!

 
Träningskläder, jumpsuit, underkläder, mobilskal/väska/skyddsplast, ansiktsskrubb, ny borste då kattjäveln tuggat i sig min och spydde upp resterna i hallen...japp, den bilden kommer ni för evigt ha i skallen, grattis :)

lite småpryttlar som hårgrejer och sådant!

och naturligtvis, bästa bytet på hela dagen, en resväska! Nu känns inte turkiet alls så långt borta längre! hihihihihihiiiiiii
Lilla röda, snart ska jag fylla dig med sommarkläder när det är kallt och ruskigt ute!

I like the flowers, smelling in my nose, nosie nosie nose nose nose

Vilken kanonlördag det var igår! oj oj oj ni anar inte vad bra den var!
 
Lämnade huset halv åtta på morgonen, exakt naturligtvis, och drog till Ullared med mamma, Patrik och Anders! Vi hade en trevlig familjedag med god mat och massa, massa fynd! Jag fick med mig en hel kasse hem, hehe
Köpt nya träningskläder och massa grejer till mobilen, hur bra som helst!
 
När vi sen kom hem kastade jag mig handlöst och hejdlöst in i duschen och en halvtimma senare kom Lisa men partybilen och plockade upp mig! Vi gjorde oss i ordning och käka hos henne, stressade som vanligt, alltid i sista minuten och sen hämtade våra vännor upp oss. Förfestade hos någon av deras kompis, med fler folk jag inte känner, alltid kul med nytt folk blandat med gamla stjärnor!
 
Blev tillsist en kväll på pitchers, som var mot förväntan! Vakten var supertrevlig och det var en så lätt och glad stämning på pitchers jämfört med husaren, där det bara är desperat och fylleslag allt ihop, nä, två tummar för pitchers!
 
Åkte med bussen hem halv tre, nöjd och glad med både min första riktiga lediga dag på hela sommaren och med själva livet, kände mig som dagens poet när jag trallade hem längs vägen mitt i natten och sjöng högt för mig själv för att hålla mig sällskap i mörkret!
 
Avslutar detta inlägg med lite bilder från kalaset! Mer bilder finns, men inte på min kamera desvärre, synd!
 
Längtat efter den där heeeela sommaren, kändes som en bit av himlen i munnen.
 


I got no Iphone

Diggar Parry Gripp med mamma medans hon diskar, snäll jag är som håller henne sällskap åtminstone va?
Vi har svept i oss tacos här precis och skall snart bege oss mot soffan för chillhäng!
 
Somnade ifrån min promenad, men tror jag kanske hinner med en senare ikväll, om jag har tur!
En måste ju komma i form till turkiet! Att gå omkring och springa i trappor har gjort sin del i sommar, trodde inte det  var så bra eftersom det varken syns eller känns, men det är ju altlid trevligt när det är så bra som vågen säger! speciellt utan större medveten ansträngning hehehe cool
 
Nä, nu blir det pang på pensionatet!
Ha en bra kväll people!
 

Tjenna

Dagen gick fortare än vanligt, även om dagarna brukar gå väldigt fort...så...fruktansvärt fort då!
Efter att ha fikat lite med alla kollegor mötte jag upp mor min på maxi, införskaffade lite grejer tills ikväll, blir mys med tacos och någon révy på tv!
 
Ska ut och gå en sväng innan dess, men först ska jag ta en tupplur framför Jims värld, ingiva mitt tre dagars-sommarlov!
 
Haalaaa!
- Sista gången jag går den här satans vägen i sommar, fy satan
- Fika som Elin bjöd på
Bild från när böna var här och myste med faster! Vi somnade ihop en sväng på soffan!
 

NU SÅ JÄVLAR!

Detta är ett tidsinställt inlägg för att tala om att jag NU, precis NU, hänger in nycklar och lämnar tillbaka larmtelefonen för sista gången i sommar! Holy crap vad fri jag är nu!...I tre dagar, men ändå!
 
Vi tackar för oss, för den här sommaren! Peace out bitches, nu antar jag att jag även ska försöka en buss som tar mig hem, inte det lättaste.
 
 

Hennes nya kärlek bände ned honom så lätt inför henne

Sådärja, laddad för sista dagen!
Skulle inte påstå att jag är pigg eller sugen alls, bara på att få gå hem och lägga mig igen.
Skolstarten kommer kännas som en fröjd på så vis att jag får sovmorgon när jag går upp klockan sex! Tragiskt.
 
Men men, Hellströmarn får ta mig till bussen och sen kör vi !

Nedräkning pågår

"kommer aldrig glömma lunchen igen" och så gjorde jag det :PppppPpPpPp

Näst sista dagen gjord! Och den var riktigt rolig! Skrattat mig till tårar ihop med Aida, motionerat med sandra och jävlats med christina, bra dag, fått mycket gjort känner jag!
 
Jocke, Emelie och Gabriel är här på middag, den är efterlängtad nu, frukt och fil är inte riktigt enough för denna kroppen!
 
Ska väl gosa med lillen, tjöta med Emelie, akta mig för jockes svettiga fötter, förtära mammas kalasmat, ta en promenix och sen sova tidigt så jag är laddat för sista arbetsdagen den här sommaren! I alla fall för det här sommarlovet, sen hoppas jag ju på att telefonen går varm från poolen resten av året!
 
Hej!

Two days left, aha

Övertygade mig hela vägen till jobbet att det jag bara gick till två, när jag väl bestämt mig för att jo, så stod det i mitt schema, och var jättelycklig, kom jag fram till jobbet och såg att jag slutade fyra...Not so glad längre, damnit
Hade även struntat i att ta med lunch eftersom jag trodde det skulle räcka med frukosten meneeee, hungrig anna var hungrig!
Aida räddade dagen och bjöd på cola, höjdpunkten fuck yeah.
 
Liftarn satt och stirra på mig i bussen hela vägen från stan. Gjorde det enda rätta och fotade honom. Ha.

Ska ta en lång kvällspromenad idag igen, var riktigt skönt igår!
Försöka sova i hyfsad tid idag också, sov knappt fem timmar inatt, inte att leka med alltså, hua.
 
NIght!
 
 

Tre dagar av åtta veckor

Färgat mammis hår och trampat runt på grusvägar i en timme och lyssnat på cool rider. Så freakin' ball.
Fick lite aktivitet på min lediga dag ändå, efter mycket sömn och tv-tittande.
 
Borde lägga mig nu, börjar jobba klockan sju, men hur ska jag kunna sova ännu mer!?
Vet inte ens hur länge jag jobbar i morogon, ska bli så spännande att läsa på tavlan när jag kommer dit. Typ.
 
Tre dagar kvar av sommarens jobb. Tre dagar. Tre dagar av åtta veckor.
Hur kunde detta hända?

Ledig dag

hade lite planer, inget blev av - sov istället.
Bra där.
 
Gick till allas förvåning upp vid halv nio faktiskt men slockande vid lunch, mindre chockerande. Dålig vana jag byggt upp under sommaren, tror inte det blir lika lätt att ta sig en nap i skolan om en vecka....hua...en vecka..
 
Kommer fortfarande inte in i schemat, tycker de borde fixa skiten snart så jag vet om jag ska skratta eller gråta?

Måndag, igen

Jocke och Emelie var här igår, lillplutten också! Sofia, Elin och CJ var också här. Tanken var att vi skulle grilla och greja, och de gjorde dem. När jag åkt till jobbet..blev lite tight med tiden så att säga!
 
Jobbat idag också, inte en av mina bästa dagar, uscha...
Träffade Martina och Lisa på stan en stund när klockan slagit fyra, drog hem vid halv sju.
Tagit en promenad och nu är jag ganska så inställd på att sova, mhmmm ledig dag i morgon, skönt.
 
Farmor med lille Gabriel!

ska sova som en bebis. Sova såhär.

"ååh dom har inte den sorten jag gillar.."

Detta är de orden min kära lillebror yttrade när jag tog med honom till godiset för lördagsshopping...varför detta står för dagens wtf-moment ser ni på bilden nedan! Haha för skön alltså.
 
En sisådär tio minuter efter att jag kommit hem från jobbet ringde björnen och sa att han "var påväg" stressad och irriterad över att min egna vilja inte längre existerar slängde jag mig i duschen och gjorde mig klar på tio minuter!
Vi åkte bort och hämtade Amanda och Jakob, asen som var skyldiga till detta!
Vi for mot vassbacken, inte varit där sen jag var fjorton eller något? MEN! Blev en riktigt rolig runda minigolf och sedan käk i skövde! Så trots att jag fick stressa häcken av mig vart detta en perfekt lördag när jag jobbar! Lagom ansträngande.
 
Hade blivit utelåst när jag kom hem, så åkte med in till stan igen och mötte upp mammi och dem, damnit
 
Ja ne, ska nog återskapa ett perfekt liv i sims ikväll tror jag! Hehe
Se på jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren och sen sova!
 
Inte den sorten han gillar? vad finns det mer för sorter!?

Oh you, summer, you're so random

Vart tog den förbannade sommaren vägen egentligen?
Sitter här med den hemska insikten att jag endast har 7 arbetspass kvar, sen börjar skolan...!?!? defukkkk
 
Saknar första veckan på sommarlovet något så brutalt, massa sol och bad med fine ladies, suck
 
 
Det var tider det! Nu - off to work!

Haaalaaa

Vem kunde tro att över tre timmars teori klockan åtta på morgonen kunde vara ...kul? Var faktiskt inte tråkigt alls! Var intressant, inte direkt massa man inte visste innan men fortfarande intressant. Sen gillar jag att diskutera. Speciellt med mansgrisar som fyllt fyrtio. Och sen hade vi bästa handledaren som höll i kursen också!
 
På tal om handledare så har jag bytt till denne bäste idag, känner mig lite hemsk mot den förre men antar att dom är vana vid sådant! Känner mig nöjd nu i alla fall!
 
Ska käka lite och dra mig iväg till jobbet snart, inleder jobbhelgen med ett kvällspass som sagt, like!

Det är dags för torsdagsmys

Chips, vindruvor och redbull framför cornelis! Jobbar i morgon kväll så får ta till den där lediga myskvällen en dag i förväg, hehe
 
Hoppat som en dåre på studsmattan med lillebror så svetten rann av oss båda, han är galen. Och jag kan unna mig lite gotti!
 
Night

He wrote a tasty jam and all the planets did align

Gör mig i ordning till tenacious D's förförska toner! Eller aa.
 
Ska in till stan för körlektion! Sen ska jag gosa lite med Gabriel igen hehehehe mor är där så hon ska ändå få köra hem mig, två flugor i en smäll? Perfekt!
 
Så, körlektion idag och risketta i morgon, vi rullar baby

Jobb, kärlek och städ

Varit en rolig arbetsdag, det mesta hänger verkligen på vilka man jobbar med! var lite orolig i början av andra perioden att denna skulle bli förjävlig men har ordnat upp sig fint tycker jag!
 
Efter en dag av övertid trallade jag bort till Jocke och Emelie, tänkte bara hänga där tills bussen gick, en sisådär tjugo minuter, men sen öppnade sig himlen. Så bestämde mig för att åka med mor hem.
Två trötta föräldrar fick inte en trött skrikbebis att sova, han lugnade sig lite och fick komma till faster Anna, tio minuter senare sov han så fint. Han sov ikapp med mor och far som somnade i varsitt hörne, och där satt jag i två timmar och en halv timme med den sötaste lilla ungen i hela världen! Inte mig emot.
 
Har storstädat rummet nu, var mer än välbehövligt! Dammat, dammsugit och svabbat golv, fan så duktig eller!?
Nerkrupen, nyduschad med en skål vindruvor tänker jag nu överlämna mit till Jims värld och lite sömn.
 
-Fasters lilla goding!
-Trött men duktig fader tar ut välförtjänt sömn,
Mannen i mitt liv för tillfället, lille gosegossen!

I play along with the charade

Dagens arbete uthärdat, kom dit och såg ett rent helvete framför mig, men var alldeles fantastiskt lugnt och skönt!
Emma plockade upp mig vid halv tio, har jag sagt att hon är en pärla? Vi passade även på att handla lite åt en stackars student!
 
Är så uttråkad, behöver en hobby - för det har jag ju aldrig sagt förut?

Ska väl sova de fjuttiga timmarna jag hinner med innan det är dags att åka hemifrån igen, kewl.
 
Har för övrigt ställt mig i bostadskö nu också, jättevuxen!
 
 

Du är glad, det har jag sett nu på din statusrad

Slut på ledigheten, back to normal, bara att börja tagga 11 dagar kvar till helg! Roligt.
Har spenderat förmiddagen med att förbereda veckans matlådor, så är det ur vägen!
 
Hatar att jag börjar klockan fyra och att bussen går kvart i två, come oooon!? Ska försöka få kontakt med Lisan och se om hon orkar med mig en stund, kan inte gå på stan mer, är snorfattig! NOG ANNA!
 
Ja ne, får väl börja klä på den stackars kroppen... kom precis på att jag har tvätt i maskinen sen igår....fuck, mina arbetskläder bl.a....keeeewk får väl rota igenom garderoben efter något gammalt att dra över mig under de stackars arbetstimmarna då!

Hej!

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp

Vad har vi bidragit med idag då gott folk?
Inte mycket.
Jag gjorde en ugnsomelett med svampstuvning, är ungefär så mycket jag orkat lägga ned energi på!
 
Om nån timma kommer Amanda hit med chips och skräckfilmer! Det är så vi ska spendera denna afton var det tänkt! Skönt.
 
Verkar som Annah övergav mig i renoveringsprojektet så jag valde en mall som redan fanns, men blev ju ganska bra det med!
Ja nä, är väl lika bra att slänga på sig lite kläder, Amanda blir ju så grinig när jag är halvnaken när hon kommer hit!
Hej!
 
 
Jag har vart kär men där jag är finns inget hjärta att ge bort
Jag saknar  ord, jag saknar tankar dom jag har är gamla
Användna på mörka platser som jag  hellre glömmer än har kvar

Bäste vän

Mysfarfar och lilla vackra anna!
Du och jag farfar, puss

Hundra år av tvåsamhet

Bad, käk, mer käk, sol och vattenshow!
Fin dag med fin vän.
Hon är allt bra tjusig den där Emma!

Kärlek slutar alltid med bråk

Var på femtioårskalas för pappa igår! Trevligt att träffa "lilla" släkten igen.
Men innan det var jag och Elin och myste med den lilla godingen! Åh så kär, åh så fin han är! Folk börjar redan bli trötta på att jag ska visa bilder hela tiden "det ser ut som vilket bebis som helst?" men någon liten själ där ute borde väl förstå att det är stort för mig, för mig är han ju inte vilket  barn som helst...heheheh gosi.
 
Senare på kvällen blev det bestämt i sista minuten att jo, det får nog fan bli en utgång ikväll igen! Så jag och Lisa sprang bort till Sara för en snabb förfest innan det blev husaren än en gång!
Var väl kul till en början men när det blir så mycket folk att man inte kan ta sig från A till B så är det bara obehagligt, hua.
Tog mig ut med nöd och näppe, tog en promenad, hörde någon vråla efter "sandahlen och amanda" på kebabhouse uteservering, lycka <3
Hängde där med de däringa roliga människorna..och amanda...heheh,...en timme innan vi tog partybilen hem!

Nu inväntar jag brorssonen igen, senare ska jag med emma till sommarland!
HEJ!
 

Förresten

Så håller Annah på och renoverar här lite! Hehe

Hej

Vart en bra kväll igår!
Började den på stan med Lisa i jakt på nått snyggt att ha på oss - success!
Lirade sedan loss hemma hos henne med massa folk till klockan elva eller något innan vi tog en tripp till husaren!
Blev som vanligt borttappad men återfunnen i slutet av kvällen, men jag hade kul ändå!
efterfest hos lisa till klockan fem på morgonen, då ville jag mest sova och nita militäräckel!
 
Idag har vi chillat base med käk från bake off och massa cola framför mia och klara! Och vid fyra gick jag på mitt kvällspass! Nu är jag så jävla ledig till tisdag kväll! Wiho.
 
Ska sova och glo på 2 1/2 men, som en chef
 

Fuck them haters

 
Som en chef.

I've been everywhere, man looking for you babe

Ojojoj idag har jag varit produktiv, bäst jag varvar ner nu så inte all överskottsenergi går åt! Lär behöva den i morgon.
 
Jobbade till två som sagt, sjukt seg dag, seg, trött, skallevärk, the list goes on. Hua.
Men när jag äntligen slog upp käpplunda gärdes portar släppte det! Tog en sväng på stan, hittade en skinnjacka, FINALLY!? Ska försöka anamma en, aldrig tyckt att jag passar i det, men nu låg den där, en kvar, bra storlek, en. Ödet.
Så nu ligger den i påsen på sängen här i alla fall, och pengaångesten ligger och gnider sig i min plånbok!
 
Efter shopping hade jag körlektion, haft uppehåll i två veckor men det gick bra ändå! Körde med Daniel, ojoj vad bra han va! Och nu har jag lärt mig att backa, mardrömsmomentet var inte alls så svårt och jobbigt som jag tänkt mig. Gick faktiskt bra! Firade det med ännu ett varv på stan, hittade ett par byxor...spräckte ju mitt enda svarta par i lysekil...oopsie?
 
Tog en promenad på hemvägen, och nu har jag städat, diskat och tvättat, fattar ni hur produktiv jag är idag?!
 
Tja, nog med det! Äta, duscha sen somna till Jims värld igen, life.
 
Omg I'm so cool, kan gå runt i den här hemma och sjunga cool rider för mig själv, asball
Lämna tillbaka eller behålla? hmmmm det är frågan!

I woke up this morning with a grudge the size of a short story

Insåg precis att jag hade kunnat sova en halvtimme längre, men men much to do about nothing som man säger!
 
Ska iväg till bussen om 20 minuter ungefär, först - frulle!
 
Är såhär dagen är planerad!
Ska försöka hitta något snyggt att ha på mig i morgon, får se hur det går med det!