I'm not here - I'm not there

Hedvig, jag har lärt mig Min bästa vän utantill, som avtalat!
Hedvig, Jag kan kommentera din blogg igen
Hedvig, jag tycker bilderna du la ut är fula, jag bara låtsades som att jag inte gjorde det
Hedvig, du borde heta Givdeh, det är mycket coolare!
Ha, nu kommer alla tänka(hahahah alla, alla två som läser den här bloggen!?)att jag är besatt av Hedvig! Men det är jag inte. Hon är kär i mig. Det är rätt jobbigt men jaja, man ska inte krossa småbarns drömmar genom att säga JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
Puss!


Höhö nu ska jag hopppe in i duschen! Sen ska jag la göra mig i ordning lite innan det bär av till Klara! Lite ändrade planer där men det är nice ändå!
Ha det bra, släck lamporna!
Häjdå!

Was not here - was not there



Men jag vill inte ha någon rubrik?

I wish it were over
We seem to never end
Only get closer to the point where I can take no more.

Ännu en lördag med "ligga på soffan och stirra upp i taket musik" haha låter nog värre än vad det är! Det är chill. Jag är seg. Usch, sova är gott men inte när man drömmer om gravida killar, då är det bara obehagligt. Uuuh.


Ska väl försöka att få lite gjort idag också! Städa lite och så! Mormor och morfar kommer hit i morgon och firar mig, huhu.
Ikväll blire rejb! Haha nej, det blir det inte alls, för vi ska släcka lamporna, earth hour hos Hedvig! Najs.

Påsklov nu är inte helt fel! Nej nte fel alls! Ser ut att hända lite det här lovet i alla fall!
*Fyller år
*fira mig, först med mormor och morfar sen med mor och far och resten, sen med väringabönderna emma och andreas! Gott!
* Kanske fira Kobben som fyllde igår, grattis! (och nej då ska vi inte fira mig.)
*påskfest hos Hedvig-denna ser jag hårt fram emot.
* kanske möjligtvis göteborg
Och sen får man bra gärna fylla på listan! Inga problem höhö!

Nä nu ska jag äta, hungrig!
Häjdå!

Ja, som bergen om våren..

..Som en vandring i regn.
Nu är det vår! Nu får det vara det på riktigt!
Idag har jag ju i alla fall:
* Legat ute på en bänk i solen (kändes sååå 09 ha.)
* åkt moppe
* kört moppe
* ätit glass med Hedvig(som för övrigt är dum och sätter mig i så knepiga..dilemman!)
* haft vårkänslor så härmed bestämmer jag att det är vår!

Den här datorn är så fruktansvärt dålig. Att skriva den meningen tog mig en minut. Den med. Inte den. Suck, bra att tangenterna hinner med liksom!

Pluggat so idag, det går som det går. Har ju fan pluggat hur mycket som helst så går det åt helvete vet jag inte vad jag gör. Eller jo det vet jag ju, jag failar hårt i historia höhö.

Näe, nu är jag trött! Mitt huvud skriker efter en paus, men jag tänker pina mig igenom so avsnittet en sista gång sen blir det sängs!
Häjdå!

"Jag önskar att jag var som dem. Seriöst jag gör det. Haha."
- Bra sagt. Alla gånger.

No more can I say, Frozen to myself.

Mitt huvud säger do-donk do-donk! Inte mycket sömn inatt inte, vi somnade väl vid halv sex-sex, gott!

Åkte hem till Jonathan igår, Jag Emman och Hedda blev dock lite sena men fint folk kommer alltid sent! Blev i alla fall lite käk, spel och promenerande på kvällen. Skulle åkt hem med Heddo och Emma vid tolv, men stannade och sov över med klara, vilket mitt huvud som sagt, just nu ångrar höhö! Blir till att sova tidigt ikväll, har ett par timmar att ta igen. Tack till, Emma, klara, hedvig, amanda, bea, norsken, jonathan, dennis, albin och Kobben för en trevlig kväll! Får se vart vi hamnar nästa gång.


Nu ska jag plocka i ordning på mitt rum och sen blir det nog lite plugg! ska försöka prestera bra på so provet vi har på fredag. Känner att jag behöver det efter den senaste prov-floppen haha, kan ju till mitt försvar säga att det var i geografi! Åhå på tal om prov! Fick MVG på nationella i engelska, läs/hörförståelse mojset, känns så redigt bra! Ja det gjorde min torsdag när jag fick reda på det, får se till att skriva en bra uppsats på onsdag också! Så, grattis mig, grattis!(Man får skryta och vara mallig vid tilfällen som dessa)

Nä nu blir det städ och plugg! Ska nog kanske pilla i mig något att äta först, mat är alltid gott höhö!
Häjdå!

I wish it were over, we seem to never end

Helgen var kanon. Måndagen följde helgens exempel, blir nog bra det här!



Nu är vi snart klara med allt klasströje grejs också, jag vill ha mina byxor.
Dessa häringa två dagar i skolan har gått löjligt fort, de har vart bra. Chockerande nog!
Nej, vad sägs om lite sommar nu då? Ja! Vore rätt gott liksom.

Nationella, engelska hör/läsförståelse avklarat, utan större problem skulle jag tro, så känns det i alla fall!
Nationella prov betyder, inga läxor..nästan! Känns ju något sorgligt att första tanken man har när man kommer hem är, "inga läxor..jaha, vad gör jag nu då?" Ett stort bevis på att hela den här läxgrejen är rubbad! I vanliga fall är inte sysselsättning ett bekymmer eftersom man inte har någon fritid i vilket fall, känns bra som sagt, känns bra!

Spenderat min dag med att, lugnt och harmoniskt suttit och lyssnar på Joshua Radin, Tegan and Sara, Regina Spektor och Melissa Etheridge, gott gott!

Nu blir det Grey's anatomy och sen sängen! Löjligt, har gått och lagt mig nio-tio hela veckan och är ändå helt utmattad, ska det vara bra för liksom? Så sjukligt onödigt kan man ju tycka!
Häjdå!

Stick your hands inside of my pockets
Keep them warm while I'm still here
Tell them this love hasn't changed me, hasn't changed me at all
Stick your heart inside of my chest
Keep it warm here while we rest

Tegan and Sara- I know I know I know


Lördag

Nu åker jag iväg till...ja, ullared vart nu det ligger! Långt bort! Hinner nog förmodligen hem till ikväll, så hinner förhoppningsvis umgås lite med folket om det blir något!
Häjdå!

Snaggar du med mig elleh?

Like a walk in the rain.


Jag och Emma åkte med Andreas hem efter skolan. Sen kom Axel också, kvällen slutade med två snaggade huvuden. Rage. Vi försökte få dom att låta bli men icke! Haha..
Nu är jag trött, sådär äckligt jobbigt trött.
Morgondagen var tänkt som så att jag skulle umgås med lite folk, men nu ser det ut som att det blir ullared med familjen, haha usch vad jag hatar det stället! Men jag behöver lite småkrams ändå så det får nog bli så, gash!

Nä nu blir det sängen! NattNatt!

"Vi drack en trolldryck så nu...är vi sexiga!"-Åsnan, Shrek 2-KUNG!


It's like forgetting the words to your favorite song, you can't believe it, you were always singing along.

"I fortsättningen håller du käften när du pratar med mig!" citat av..den där gubben som fått citat döpta efter sig typ..Wam..Wnågontingcitat! Han var smart!

Skolan var väl helt okej skulle jag säga, var inte med på idrotten, jag var så inställd på att det var fredag(svar ja, besvikelsen gjorde nästan ont när jag kom på att det bara var torsdag)så jag tog inte med idrottskläder, smart drag! Engelskan gick snabbt och smärtfritt, hade gjort läxorna (plus i kanten) och fick tillbaka min uppsats, vilken var riktigt bra tydligen. Jag och Emma studade järnet på spanskan så vi fick sluta tidigare! No:n...är en historia i sig och räknas inte riktigt!

Efter skolan blev det först lite manusskriveri, trevligt trevligt och sen åkte jag till stan med Hedda, hon köpte en present till Iris, nej två faktiskt, en grej till sig själv och en till mig! Frågan är bara..när jag får den? Amagad, bah tiiep snart vah?
Sen sprang vi in på h&m där hon köpte fuskjeansen! Det är rätt coolt att du brände ca..500? kronor på tio minuter! Det är ballt! Men hon är rik nu, uscha så rik hon är..Sen bjöd hon på mat! Mäktig mat! Så mätt. Fortfarande. Power.

Hem, läst so, oj oj jag sköter mig! wooooo, bortsett från att jag somnade, sov bara en liten stund!, så gick det ju bra! Har läst om anne frank, och Benny grûnfelds bok, läst ut båda, mår ju lite lagom gott sådär nu! Usch, men jag ska låna boken, Anne franks dagbok tror jag. Bra att jag sitter och säger att jag mår dåligt av att läsa om boken och sen "Jag ska låna den!"..jag är inte ute efter att plåga mig själv haha!

I alle fall! Fredag i morgon, det är rätt naaaajs! Vet inte hur jag ska spendera den, ska kanske till stan med min mor, handla lite tröjor, en order från systern, hon är inte så nöjd med att jag tar hennes, hmhm:) Om inte annat ska jag dra till biblioteket och låna lite böcker, oj kul.
- Gjorde du i fredags då?
- ääh, var på biblioteket!
Det är chill!
 Jaja, nu ska jag kolla på tv med mor!
Häjdå!


I am my intentions
Trapped here in this flesh and bone

Juuuuuuste! Klasströjorna är klara! Eller allså, vi har röstat fram trycket,
9B2
"man iförd kattdräkt"
Vi vet inte heller...
Jag emma och 99% av killarna tyckte det var en bra idé! Som vanligt haha, "då kan ju ni sex tjejer vara i en grupp och så delar vi in killarna i två, ni fem och ni sex...Emma är i den gruppen med fem, ingen är förvånad haha!

And my mind could start to wander away..

Musikuppvärmningen gick skit, inget som blev rätt, fick starkt vg..
- Känns det bra?
- Ja, visst!
- Bra, då ses vi på torsdag, hej!
In i omklädningsrummet,
- är han dum i huvudet?
Så kan man ju alltid reagera Emma, Haha! (vi är inte missnöjda med betyget, bara förvånade)

Hungrig. Hungrig. Hungrig. Bliré mat snart elleh? Yes.

Seg i huvudet idag, känt mig febrig sen i söndags, förkyld, hostar som en idiot men vafan, jag pallar inte sitta hemma! Höhö min mor ringde till och med hem i morse och frågade om jag inte skulle stanna hemma ändå, men neeeh, det är ju ddm på tisdagar! Det är snart lov, då kan jag vara sjuk som jag alltid är på loven, men inte nu! Fyller ju visserligen år på påsklovet men..det är ju bara första dagen så! Helt galet vad optimistisk man kan bli över en natt!

Det är vår snart nu. Eller? Måste det nästan vara! Solen har ju varit framme sen i typ..lördags? Och det är stora floder framför vartenda snöberg(alltså, snön smälter?) Fåglarna har hittat fram, och i morse sprang det en ekorre över vägen! (Haha som om det skulle vara våren i egen hög..ekorre..?) Jaja, lite vårtecken går det väl att finna om man anstränger sig!

Nu ska jag äta! Sen blir det nog tårta, som systeryster gjort i skolan, gott. Eller, det vet ju inte jag men den ser got ut!
Häjdå!

Det bara dunkar och slår i mig,

Min och Emmas musikuppvärming är klar! Rätt bra att göra't dagen innan? Heeeee. Nu har jag gjort min svenska redovisning, frågan är om det inte varit bättre om jag sluppit i alla fall, ni fick jag visserligen "ett mycket starkt vg" men hey, det sög!

Börjar komma igång i bilden, ha ha ha, nästan! Matten är chill, jag fattar det lite nu!
Fjortisar är roliga, jag vill ha en. Ha.

Efter skolan bar det av hem till Emma, med en dönande huvudvärk satte vi igång med uppvärmningen, efter många timmar av rent flum, allvar och slit var det klart! Pust!  Har inte ätit sen elva dock..det kurrar rätt gött nu! Nä!
- THIS IS PANNKAKA! hmhmhm...

Nu är nog mina makaroner klara! Gooooott. Det kan man leva på. Makaroner alltså, inte gott...eller jo, klart man skulle kunna leva på gott? Men i varje fall för att göra mig förstådd:
- Makaroner är gott, och man skulle kunna leva på det. Jag skulle det. Lätt.

Konstigt, Jag är på bättre humör, trots att jag fick en snöisboll i plytet förut som resulterade i en bula och ett rött märke, det kvittar nu liksom! Liksom liksom liksom liksom, dumma Hedvig, skulle egentligen aldrig falla mig in att säga liksom, men du smittar höhö!

HÄJDÅ



Unbreakable, like nothin' could go wrong..

...hell no,

Helgen är slut. Bläsch.
Fredagen var  bra, redan sagt.
gårdagen var riktigt bra!
Emma droppade in vid fyra och hjälpte mig att göra i ordning lite! Sen kom det en klase stadsbor prick klockan fem, punktliga små varelser det där! Till sist kom väringarna också, nu tror man ju att följande rad ska vara ungefär såhär "Och sen drog vi igång vårat disneymaraton och de andra åkte hem vid elva", men för att vara ärlig,
- Vi faila hårt.
Vad såg vi? Två hela filmer? Haha det var en riktigt lyckad kväll i alla fall! Längesen vi sågs allihopa, händer alldeles för sällan! Vi beställde lite pizzor och i väntan på mat gick vi ut en sväng, där vi mötte grannen i sin traktor, han höll på att ploga vägen:
- Hej!
- Hej! Vill ni ha skjuts?
HAHA, det säger man bara inte nej till! Det var nog första gången denne man körde runt på nio tonåringar i skopan på sin traktor! Haha en av kvällens höjdpunkter måste jag säga!(Det där lät nästan sorgligt om man tänker efter, men hey! Det var kul liksom!)
Spelade med andra ord, jag emma och albin vann, HAHA det var oväntat!
Anna åkte hem, rackarns! Ditt alldeles för höga prat saknades framåt halv tre!
Såg någon film till och jag vet inte hur vi spenderade tiden riktigt, men kvart över två lämnade stadsborna tha building! Klara Heddo och Emma sov över.
Kan ju bara tacka dessa människor för en perfekt lördag!
Emma
Hedvig
Klara
Anna
Kobben
Albin
Norsken
Jonathan
*Mamma tyckte inte vi hade varit så farligt högljuda...för att vara nio pers dvs! Haha
avslutar historian om lördagen med det klockrenaste citatet från kvällen,
"Vi är så bra på att hitta sköna ställningar!"-Norrman.
"Ja!...eller.."-Hedvig
Bra sagt, bra sagt.

I morse när jag vaknade var emma redan borta! I alla fall så såg vi kvarstående på lite filmer och sen åkte jag till Isracingen, trevligt! Mindre trevligt att komma hem till mitt rum som såg ut som om tredje världskriget ägt rum där, men det gick ganska snabbt och smärtfritt att städa upp! Kändes lite som så att, det var nog värt det i slutänden!
Nu är jag äckligt trött, G'natt!
Häjdå.

I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend

.

Idag har hon sökt sommarjobb också!


Da-Damm!

Damm! Fullt av det! Uscha!
Höhö, jag har än en gång gett mig på städning, lånade den lille brodern till hjälp för att det skulle gå fort! Eftersom det kommer folk hit tänkte jag skona dom från en dammchock! Så snällt av mig!


Vaknade klockan sju av att solen värmde upp mitt rum till en löjligt outhärdlig temperatur, somnade om och vaknade kvart i nio, sen gick det inte längre! De futtiga timmar jag sov bestod av drömmar, helskumma! Haha jag antar att det är vad som blir när man ser Alice i underlandet!
Emma, du är en grön larv, Hedvig du är en Stressad kanin, Klara jag är inte säker men jag tror det var du som var "Malice", jag har varit hjärter dam med stort huvud en hel natt, spännande!

Ne nu ska jag duscha och ta på mig kläder! Gå i pyjamas hela dagen är inte direkt att tänka på!
Häjdå!

FREDAG

Vad säger man? Jag gillar fredagar, jag gillar..
*att vakna i vetskap om att det är sista dagen på skolveckan
*att ha korta meningslösa lektioner
*att klara av läxförhöret jag inte pluggat till
*att klättra i "hemliga snöfort" med Klara
* se hur många personer som får plats i ett hörn(åtta FYI)
*veta att i morgon, då är det lördag!
*gå på bio med mäkta bra människor
*Alice i underlandet av Tim Burton
*Komma hem någorlunda tidigt, ta på mig mammas tröja och krypa upp i fotöljen framför tv:n
*...fredagar?

Så ja, det har varit en bra dag! Okej, den har varit riktigt bra med tanke på att jag haft en riktigt jävlig dag! Jag har ont, ramla omkull precis utanför bion, gott gott, guh.
JAG VILL HA ETT TUGGUMMI! AARGH. Haha!

Nej! Nu ska jag äta vårrullar med mor! Och sen blir det Luftslottet som sprängdes..med mamma, haha mamman är bra!
HÄJDÅ.

Honest to god, I'll break your heart, tare you to pieces, and rip you apart.

Ha.Ha.Ha

 Helg. Helg. Helg. Jag vill ha helg.
Bio i morgon, fredag. Alice i underlandet och alldeles jättebra människor, en bra fredag helt enkelt.
Disneymaraton, hos mig, med alldeles jättebra (en något blåst, inte klara för en gångs skull haha) människor! Underbart!
Isracing på söndag, haha låter kanske inte så kul men det är lite av en tradition så jo, det är..bra!

Dagen var seg, men okej..
Idrott-gjorde inget, blev yr! Jag och Emma R(ullar)ockar!
Engelska-barnboksgrejs...det är chill liksom?
Spanska-var inte där
No-gjorde en labb, sen gjorde vi inget. Precis som det ska va!
Efter skolan var jag med och skrev manus en timma sen åkte jag hem, lagom munter! Solen sken så, det jämnar la ut sig!

Skolan ser ganska lugn ut inför morgondagen också, tre lektioner, tidigare lunch och sen lyssna på Benny, andra gången för forna frösvebor, men det är intressant så det går faktiskt an!
Nu ska jag sova, Häjdå!

But until then, I'm guilty and being human's my crime.

"Allt gick att få då, förutom aids, regeringen hade inte uppfunnit det för att utrota homosexualiteten än"
- Family guy.

Ussssssch, vilken seg dag! Skolan sög, jag blir så..jag vet inte ens vad! Guh, fattar inte ens varför jag orkar bry mig? Sabba min dag totalt i alla fall. UÖÖÖH!<--RageVrål

Övat på min provmiddag idag igen, blev något bättre den här gången! Brödet blev skit men gjorde det ju i stort sett utan recept såå..ja, det fixar sig!
Jag är trött på skola, jag är trött på dig, jag är trött på dig och jag är rätt less på dig, haha nu blir jag trött på mig själv! Detta beror på att det känns som att det är måndag, måste vara det!

Aja, slutar ju tidigt i morgon i alla fall, manusskriveri, och sen hem så det är chill! På fredag blir det
 "Alice i underlandet" med massa trevligt folk! Tror jag åtminstone, hoppas det! Och på lördag blir det Disney maraton, med ännu mer trevligt folk! Så helgen är lockande nu!

Nu ska jag återgå till family guy,  som just nu gör en parodi av "nyckeln till frihet" som för övrigt är en av de bästa filmer som gjorts!..den riktiga då, inte parodin..ehm..ja! höhö!
Häjdå!


Ledig? Ja, tack!

..Inte riktigt, men så gott som!

Vaknade tidigt av att solen lyste mig i ögonen, då klagar jag inte!...Lyste..lös..Den lös mig i ögon..den lyste..wtf?
Virrigt!

vaknade i alla fall som sagt, på äckligt bra humör, gott för mig, värre för andra! Satte mig och gjorde hemuppgifterna vi fått, var klar tjugo i elva! Nemen Annam, så duktig du är! Efter det ringde jag Emma:
- Jag tänker gå till dig nu.
- Nej! Jag har inte ens ätit frukost
- ....jag kommer till dig nu!
- men nej, du får inte..
- ...jag kommer till dig nu!
- men..
Nästa steg var ut genom dörren och mot Emmas! Blev dock en omväg pga. att det körde en stor jäkla traktor mitt på cykel/gångbanan! Hade den där att göra liksom? Skumt. Fick mig i alla fall en macka väl hemma hos emma, sen gick jag hem igen! Det var värt! Duschade och lite sånt sen bar det av till bussen! Stog och stekte där ett par minuter tills bussen kom, in till stan och sen...Bam bam bam, klippte vi oss..Emmas blev bra! Mitt blev...varför ska dom alltid göra precis tvärtemot vad jag säger och kapa den där jäkla luggen? Mhm, så bra blev det! Suck. Träffade sen därefter, Klara Heddot och Jonathan, gick och käka och sen åkte vi hem! Givande dag! Höhö näh men det var trevligt!

Sen blev det Sommar med göran, tillsammans med Emma, ett tag!
Spenderade resten av kvällen med Mor och Patrik, monkeyBuzz, och Desperate Housewives! Huhu finally!

Nu ska hon sova, det behövs! I morgon blir det skola som vanligt, alltså skola i vanlig skola..vår skola, ni fattar!
G'natt!
Häjdå!

Det är inte tisdag, inte torsdag..och det är absolut inte fredag! ..Det är måndag..wiie!

Jag HATAR måndagar så hårt! Spenderade vår skoldag på helenaskolan, en applåd till gubbarna på taket, måste säga att jag är imponerad över er skicklighet faktiskt! haha, det är näst intill underhållande! Men men, ni fick bort snön från taket i alla fall, och det var ju poängen! Sen den delen om vart ni la snön behöver vi ju inte nämna!

Nåja, skolan gick hyfsat fort i alla fall, fjortisar är kul! Tog bussen hem från stan med Emma och Heddo, vi drog hem till mig och gjorde lite mackor och prata lite..mycket. RAGE, är nog det mest lämpliga ordet! Suck.
Emma gick hem och jag och H. gjorde chokladpudding, dock åkte hon hem innan det var klart, så jag delade med mor och lillebror. Vi fikade lite och spelade monster buzz tills det var dags för Rutte att gå och lägga sig! Han är rätt söt..när han sover!;)

I morgon är vi lediga! Eller lediga är vi väl inte egentligen, "Hemstudiedag" Som de valt att kalla det. Fått lite uppgifter att göra, men det är rätt lugnt! Jag och Emma åker in till stan och klipper oss istället, var ju bara 6-7 månader sen, höhö!



Det räknas knappt, men det gör lika ont för det.