Förresten,

sa jag att jag är galet sugen på utgång? Och att jag nu istället ska jobba kväll på fredag så det är fullt möjligt och skall ske? TORSDAG IT IS! Svintaggad, wihii
 
Fullmoon, längtar tillbaka, galet bra kväll!

Blablabla

Den lille har åkt på en infektion så blev inget gosande idag inte, fick kramas lite med Jocke istället och lämna lite presenter, får bli när de kommer hem helt enkelt! Jag och Elin åkte och fixa det sista till pappas present, hehehehehehehe, roligt
 
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll nu, känner inte riktigt för bio längre, så nu har jag lovat williampe att gå på batman någon dag istället eftersom jag ställde in...suck..får väl se abraham med någon annan helt enkelt!
Ska väl städa en aning, och sova. Katthelvetet väckte mig klockan åtta, och jamade konstant till klockan tio, hatar.
Går in i väggen snart, behöver höstlovet typ...nu?
 
Bli frisk nu goding

But I wanna let your love walk in tonight

Kom knappt ur sängen i morse, vart ledig en dag sen förra måndagen, lite tufft!
Efter le wörk, gick jag till Lisa, vi tog en tripp till bakeoff innan det blev lite biomys! Jag behövde två kuddar för att se bioduken...två!? Hej jag heter Anna, jag är tolv år och en halv meter för kort. Hur?!
 
Ledig dag i morgon, det ska vi fira med ytterligare ett biobesök! Fast med min brutta william istället!
Idag vart det cockpit och i morgon blir det Abraham Lincoln! Moms!
 
Ska kanske åka och klämma lite på Gabriel också om omständigheterna tillåter, hoppas!
 
Nuduschad och nya lakan, ska lägga mig och sova som en gud, hej!

29 Juli 2012

Kunde inte hålla mig, måste visa upp honom! Fina lilla Gabriel.
 
Jocke gör söta barn, vem hade kunnat ana det?

Guess what?

Idag blev jag faster till den vackraste lilla pojken i världen.
Har suttit och stirrat mig blind på bilden jag fick av bror och gråtit floder, mys!
Kan knappt bärga mig! Vill åka och klämma, sniffa och gosa med en gång! Men får väl låta alla tre pusta ut ett par dagar, tills dess ska jag fortsätta att titta på min skärmsläckare i mobilen, fånle, och gråta.
 
Ha en förbannat bra dag people! Lycka,

Dagens

Tidig morgon för att åka iväg till sommarland en sväng! Blev ett par timmar med bad med Johanna och Adam samt lite nytt folk, trevligt! Vart riktigt roligt faktiskt, blir som en tolvåring på två ställen - sommarlands badställe och Liseberg, 1/2 checkade för i sommar nu då i alla fall!
 
Hann ju även med ett kvällspass på jobbet också, det var väl tur?! Suck. Mer jobb väntas i morgon bitti och även måndagen tas upp av detta arbete, men sen är jag ledig på tisdag i alla fall! Får se vad tösa hittar på!
Ja ne, får väl sova då om jag ska orka med morgondagen! Visserligen kort dag, men ändå.
Köpte en liten glasängel till min fina mamma idag också, som hon kan ha på nattduksbordet.
Hon blev så glad så! Hoppas hon läser på den varje dag och kommer ihåg att hon är just det. Fantastisk. Åh mysipysi, god natt

Allt är så bra jävla tråkigt

Var i falköping en sväng, hälsa på amandas man och våran gemensamma homie björne, kollade in amandas mans nya lägenhet, kan se mig själv på en fin förfest där om någon månad! Skämt åsido, kind of, men fin vart den!
Vi tog ett kvällsdopp och sen begav vi oss hemåt igen.
 
Börjar få snedsläpp, allt är så förbannat trist att jag känner för att rulla ihop mig i garderoben eller något, blä.
Ullared, liseberg, gränna, minigolf...saker man SKA göra på sommarlovet hur jävla pisstråkigt det än är, men ingen verkar vara villig att ställa upp, buhu sääd, förstår inte folk att det är viktigt!
Är ju bara tre sketna veckor kvar till skolan börjar också...vafan.
 
I morgon ska jag i alla fall till sommarland en sväng med Johanna hennes pojke och sju av hans grabbkompisar, kan bli kul!
 
Har ätit så mycket mörk choklad i ren tristess att jag inte vet vart jag ska ta vägen snart, så gott är det inte egentligen. Men mitt nya navelsmycke är fint i alla fall. Som jag sagt.

Kick out the epic motherf**ker

Amanda har trillat in i byggnaden så att säga, ikväll vet vi inte vad vi hittar på eller vart vi ska men något blir det!
Enda lediga dagen ska väl ändå utnyttjas till fullo, en halvdag duger inte!
 

Oh happy day

Lite fattigare - Lite lyckligare!
Spontanshopping med Emma, life is good!
 
Ny piercing och lite annat småttigt!
 
Aldrig tråkigt med den här bruden i närheten, puss

Hittade en sånhäringa i min säng, fan hade den där att göra?!

Svinsnuskiga verkligen, dem är överallt, i brevlådan, i badkaret, i min säng tydligen, på golven, på bänken I MIN MATLÅDA, och i mina shorts?! är dem ens bra för något? Uscha.
 
 
 
 

This is it, boys, this is war - what are we waiting for?

Frukost på en solig balkong, bra start på dagen!
 
Sitter och väntar på att mor och resten ska komma hem igen, med vår studsmatta! Wiho, kommer vara roligt i max två dagar haha, men patrik är lycklig i alla fall!
Ikväll skulle det blivit grillmys här med större delen av familjen, de får väl ha det så trevligt då medans jag svettas i min sjukhuspyjamas på jobbet buhu
 

If I just save you, then you could save me too,

Vart en redigt varm arbetsdag, två duschar och en timmes städ i 32 graders värme, inte att leka med! Att Sara till sällskap idag igen i alla fall!
Har ju sett fram emot min lediga dag i morgon, piss, inte alls sugen på att jobba kvällen..
 
Gick inte en enda bussjävel från stan förut heller, så gick så snällt till maxi och brände lite pengar istället. Väldigt lite pengar! Köpte ett par jeansshorts och en jumpsuit, för bara 98 kr! HUR FYNDIGT?! Nöjd. Suiten känns som en fin pyjamas utan ben typ, mums.
 
När jag väl krånglat mig hem fanns det inte mycket annat att göra än att bada, fick med mig Amanda och den lille brodern, även William tittade förbi! Så blev ett par timmar vid vristulven, bad, fika, volleyboll, och vi byggde ett sandslott...sandkossa..sand..man...nånting var det i alla fall!
Jag och Mändie unnade oss lite gotti och en film(som jag somnade till) senare eftersom det är lillördag och allt!

Nu ska jag återgå till sovandet, hej!
 

And when you know there's nothing left, You're gonna run like all the rest.

Känns som att de kommande fyra veckorna inte alls blir lika trevliga som de första fyra, tur att jag har lite gamla godingar till vikarier kvar! Har rockat loss med Elsa första halvan av dagen, bokstavligt talat, och slagit min kloka  skalle ihop med Sara under eftermiddagen, hade inte varit alls lika roligt utan dem vill jag lova!
Annars har det gått bra, varmt o jävligt bara men!
 
Fick hoppa in extra på torsdagkväll, så var det med den lediga dagen! Men men, pengar är ju guld. Alltså..ah.
Får se, kanske hinner med en utgång efter det! Är ju trots allt ledig på fredag!
 
Här är vi, sjungandes och dansandes i köket@ a vårdtagare, han tyckte det var precis lika roligt som vi tror jag haha

05:30 - vad gick snett med detta sommarlov egentligen?

Ja det kan man verkligen fråga sig! Att stiga upp halv sex i stort sett varenda dag under hela sommarlovet var inte alls vad jag tänkt mig för ett par månader sen! Men synd att klaga, har ju i varje fall ett jobb som sträcker sig över hela den här skitsommaren, pissväder kan kvitta mig precis, men sovmornar prisar jag fortfarande, humdadum, sen tycker jag om att ha pengar så det bra överväger väl det dåliga, men vore ju inte likt mig att inte gnälla, right?
 
Inte fått alltför mycket sömn inatt heller, mobilen har gått varm vill jag lova, helvete vad jag hatar måndaxklubben! Vad är det för påhitt!? Ha party på en måndag när vi tråkmånsar måste sova! Har fem missade samtal och 18 sms mellan halv två och fyra, and yes sir, jag vaknade varje gång! Ge mig styrka, hoppas på en lättsam dag, att det går snabbt och smärtfritt, så att jag kan åka hem och sova sen, amen.
 

I don't care, I love it




True story

Le måndag, hello

Skrattade med patrik och åt patrik på bion igår, Ice age 4, bättre än väntat.
Körde en del både utanför och i stan, obehagligt. Gick bra i början och när vi åkte hem, där emellan gick det...inte lika bra. Bästa på hela kvällen var nog när gubben tutade bakom mig vid korsningen i hentorp och Anders klev ur bilen och gick fram till lille farbrodern och vänligt frågade "tror du att det går bättre om du tutar din dumfan?" och efter det gick det så mycket bättre!
 
Går på vecka 5 på mitt vikariat, känns bara lite lagom sjukt att tiden går så förbannat fort! Efter den här veckan har jag bara 3 veckor kvar, och sen börjar skolan igen? Trean, sista året på gymnasiet, student och sen börja på högskolan....de fukk? Jag är ju bara barnet god damnit!
 
Nåväl, barn eller inte, lika bra att packa i ordning, ikväll blir det jobb!
Kvalitetstid med bror, check! Kan inte hjälpa att det alltid slutar i den här stilen?
 
Some nights, I wish that this all would end
Cause I could use some friends for a change
And some nights, I'm scared you'll forget me again
Some  nights, I always win
But I still wake up, I still see your ghost
Oh Lord,  I still don't know what I stand for


Don't listen to a word I say, hey, the screams all sound the same, hey

Ligger och reflekterar över det faktum att folk pratar alldeles för mycket. Jag är för trött för att tänka, då blir det så. Varför vet folk saker om mig som jag knappt vet själv? Och varför är folk så jäkla dumma? En sak som är säker - kommer om möjligt lyssna ännu mindre till skitsnack i fortsättningen, blir så trött.
- Who the fuck wants to die alone all dried up in the desert sun?

Sönday

Ska köra en sväng om en stund, hämta ut biljetterna till ikväll och sen köra lite till innan bion! Köraköraköra.
Gjorde mitt första teoritest i morse också, fick 53/70 så kan ju inte påstå att jag tycker att det går jättedåligt! Har ju 19 test kvar och massa tid att plugga så, struntar i neggon, jag är nöjd, känns bra, on a roll, på gång, lite närmare, lite bättre.

Hade tänkt att föreslå att vi skulle strunta i det, men patrik kom inrusande, slängde sig på golvet och började sjunga "jaaa vi ska på bio!!" med mario bros-melodin till, så kunde inte riktigt med. Blir väl säkert mysigt också så, aaaa
 
Ja, jag ser inte alls varför man inte skulle dyrka marken han går på? Jag har förstört honom säger dom, förstår inte alls vad som menas med det:)
 

I like the summer, yes indeed I do

 Gårdagen började med mysig middag på Mangos med fina tjejer, vi sjöng så vacker och födelsedagsbarnet fick en gratis drink med massa jordgubbar av söte bartendern!  Vi drog sedan vidare hem till Lisa för lite förfriskningar, spel och massa skoj! Sist men inte minst hälsade vi på vårat kära husaren! Som jag har saknat dig. Jag hade roligt trots lite löjligt pojkdrama, dumma pojkar, dumdum.
 
Så kort sagt var det en riktigt bra kväll och jag fick ju även lära känna alla braiga tjejor på Lisas kalajs också, roligt!
 
-  Ingen ser, ingen hör, ingen känner något, lägg en kudde över det!
Kommer använda mig av detta varje utekväll nu, haha störd

¤

Börjar dra ihop sig!
Har degat i solen en stund, tjötat skit med mamma och Emelie, pussat på mormor och morfar och gosat med buffa, all set för ikväll!
 
Ska göra mig i ordning lite snabbt och grundligt, sen övningsköra en sväng och in till stan!
Hoppas på en trevlig kväll!
 
Night people!
 
 

No more cookies for you

Lördag förmiddag, och jag vaknar upp med den här? Kom igen Karma vad har jag gjort dig? Ser lika gravid ut som Emelie, och hon förväntas föda om ett par dagar!
 
.

Fredag

Ser fram emot den här lediga helgen, mums!
 
Massmassa planer! Eller ja, egentligen inte kanske men precis lagom för en helg!

Har mutat lillebror med choklad så han agerar skivbytargrabb ikväll, jag ropar, han byter dvd-skiva! Perfekt!
Mia och Klara rullar på här, så bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My family's bright as fuck

Hade kalasväder på kusten, skönt. Lite mer färg, lite. Skönt.
 
Slappnade av så mycket att jag kände för att bryta ihop en aning, tror den så kallade verkligheten kom ikapp mig lite! 7 dödsfall på två veckor och fler inkommande kan nog kanske bli lite mycket även för den här skallen av stål! Först nu som jag känner hur stressad och utmattad jag varit, både fysiskt och psykiskt, jobbigt med jobbigt jobb. Men kul har jag ju också, så det blir nog bra när man vänjer sig lite mer!
Känner mig i alla fall redo för resten av veckan, även om jag förpestade resten av familjens kustenvistelse igår kväll så var det skönt att komma iväg en sväng..hehe.
 
Funderar på om jag ska med William på traktorracet ikväll, men vet inte om jag orkar, skulle träffa Amanda också men blev ju rätt sent nu och så måste jag tvätta och greja tills i morgon, blajjjjj!
 
Annars är mina ögon svullna, rinner och kliar och min näsa rinner och kliar, antingen är jag allergisk mot katten eller så är det pollen/gräs eller något annat trevligt, fasen så trevligt!
 
 
Hahah jag dör, tre av bilderna jag lyckades ta igår, alla ser lika efterblivna ut på alla, älskar!

I dina skor skulle jag lätt kapitulera, för jag vet nått som inte du vet

Jobbhelgen är äntligen över, nu laddar jag för två dagar av ledighet! Men först har jag de där sysslorna att göra, blä. Tvätta, diska, städa, mata katten, tömma äckelkattlådan, hämta post, slänga sopor, laga mat osv osv osv, men lika bra att ha det gjort så jag kan dega järnet sen!
 
Bror och Emelie kommer och plockar upp mig om ett par timmar, i morgon bitti drar vi till kusten tidigt tidigt! Åhh gosssiiiiii. Hoppas på sol! Juste, måste packa då ju! hua..
 
Ja ne, momsimomsi, jobb borta, jobb hemma jobbjobbjobbjobb!
Himla tur att jag älskar mitt jobb, annars hade den här sommaren varit rena döden.
Fick en blomma och choklad av min gose-tant som tack för hjälpen idag, mysipysi vad söta dom är!
 
Ja ne, byes!
 
~Det har slitit mig itu, det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu~
 

I love when it's all to much

Hade lite folk över för samvaro igår! Blev en del sällskapsspel och en omgång kubb! Girls vs bois, girls kammar hem vinsten. Utklassning. Blev lite bilåkning på kvällen med Bo och hans coola grappar också, kändes som att vara med i en blandning av en amerikansk tonårsfilm och fast and the furious! Haha

Nu ska jag greja lite innan det blir mer jobb ikväll! Hej!







Torsdag3n

Vi drog en spontantur till Hjo för lite hamnfest, käkade sallad i spöregnet och lyssnade/tittade på Ulrik, omg omg omgomg!!!! Så dåligt var det faktiskt inte. Hans som spela gitarr och basisten var ju inte fy skam, och trummisen var stencool sattehh..fint!

Tog sedan en tur hem till mig för bak- och filmkväll! Mysi





You're so self-satisfied I don't need you

Är som vilken fredagsmorgon som helst här i ulvåker, sitter i underkläderna och äter nudlar och lyssnar på queen! Bra start aight?

Ska göra ett ryck och packa lite och göra mig klar så det är färdigt tills jag ska med bussen vid tre!
Jobbar ikväll, slaggar hos bror min och Emelie, går upp tidigt och jobbar i morgon också, mums.
Jobbar kväll på söndag igen så i morgon hittar vi nog på något trevligt!

Har lite bilder från min, Emmas och Williams kväll igår, tar det senare hehe hej!

Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken

Glömde säga att jag käkade på stan med Amanda igår! Baguetten, won't let you down! Inte ens i spöregn.

Jobbade som sagt kort dag idag, bara till två! Bästa som finns heheheh
Haft ännu en toppendag faktiskt, jobbat med roligt folk idag också, sicken tur en kan ha då!

Ska slänga ihop en lasagne sådär på en höft nu tänkte jag, städa lite(forever multitasking), tvätta och mata katten!
Senare sen tror jag att jag får besök av Björne.

Ne, dags att ta tag it kanske!


I don't care, I love it.

Kom hem från jobbet strax efter elva igår kväll, somnade runt tolv, väckarklockan ringde klockan 5 i morse(y) förjävla sleten tjej som satte sig på den äckliga mopeden en timma senare vill jag lova! Usch! Himla tur att jag trivs som fisken i vattnet på jobbet, vi har riktigt roligt faktiskt! Bra personal och underbara vårdtagare, gos vad härligt!

Jobbar kort dag, sen är jag ledig en! Ska vi nog uthärda!

Har jag någonsin sagt att min mamma tror att allt jag gör, är att äta, när jag är ensam hemma? Hon ser då till att fylla vartenda skåp i hela köket med godsaker innan hon åker! Inte mig emot, blir lycklig så fort jag öppnar kylskåpsdörren!



I mean, look at this big boy over here!


Lite såndär frulle som man kallar det!


Sallad med fullkornspasta, gotti!!

Känner mig som mat-tina, jittegott!

Ne nu ska jag sova! Natt i natt

Sad story

Haft en helt okej dag, vädret piggna ju till ikväll! Eftersom Anders fyller år fick han välja mat och tar då naturligtvis grillad korv....av all mat som finns?! Mysigt med grill i alla fall!

Insåg precis att jag inte är bjuden på barty dit alla mina vänner är bjudna, så omtyckt är jag! Ne fy, ledsen Anna, tänker lägga mig ner och gråta en skvätt i min ensamhet och känna mig helt värdelös.

I vanliga fall hade jag önskat er alla en trevlig kväll, men ikväll säger jag fukk dat, hoppas det regnar. Snyft.

xoxo, most not wanted girl in skövde kommun



Önskar jag var ledig lite till och kunde åka till kusten ett par dagar igen!
Får nöja mig med att vara ensam hemma typ...resten av sommaren?


Even at my worst I'm best with you,

Törebodafestivalen var bättre än väntat, vi spenderade visserligen hela kvällen i öltältet med en liten paus för veronica maggio, men ändå! Det var en trevlig kväll men några av mina favoriter!

Istället för massa värdelös text som vanligt:


thumbs up for gamla goda tiden!





Gullet!


Hej det här är jag och min Willywonka, hejhej








En blöt Maggio-spelning

William hällde ut en halv cider över mitt linne, vad fint det blev.


Lite Maggio, hört mycket dåligt om hennes liveframträdanden men jag tyckte nog det var helt okej ändå!
Lite lamt men ja, helt ok!
Jag gillar dessa tre.
Nu ska jag fira Anders, hej

You're from the 70's, but I'm a 90's b*tch

Gårdagen spenderade jag ihop med mamma och patrik, efter en genomblöt shoppingrunda/storhandel kröp vi ihop under duntäcken i soffan och kollade ett par filmer vi hyrt, mysipys.

Jag och Emma tog en road trip förut, slutade med att vi hamnade i Hjo på en kinarestaurang, gotti.
Var halvägs till Jönköping på hemvägen innan vi kom på att det var fel håll, knivskarpa!
Tog även beslutet att vi ska till törebodafestivalen ikväll, okej!
Kan nog bli kul, bara vädret tillåter det dvs, men men, får väl hänga i öltältet om det blir för jävligt!

Näe, göra mig i ordning lite då kanske!
Ska köra till töreboda, får se om vi överlever ehhehe pusssssiiiii

LIKE BAM, gotti


Spräckte ju mina favoritjeans på kusten, mammi gjorde mig jätteglad genom att fixa dom!


Jeans á la shorts! Perfekt att trycka i mina små knubben i!


I threw your shit into a bag and pushed it down the stairs
I crashed my car into the bridge

I don't care, I love it. I don't care.


Brukar svälja dina lögner mest för att få känna något

Mhm mhm mhm två arbetspass till sen är jag ledig ända till måndag eftermiddag, mums! I helgen har jag paxat Emma, då ska vi hitta på något skoj! Vad det nu blir får helt enkelt slumpen avgöra skulle jag tro!

Om ett par timmar ska jag hem till käre bror, svägerska och the baby on board som vi säger här i amerikat!
är typ tre och en halv vecka kvar tills honhandendet ska titta fram, hur sjukt!? IIiiih Faster anna, oldie!
Slaggar där ikväll i alla fall och tar sällskap av emelie till jobbe ti morgonbitti igen!

Har gjort en bra spelningslista på spotify, tagit på mig träningsbrallorna och är väl egentligen redo för att gå ut och gå/springa en sväng, men jag orkar inte kliva ur sängen...eller jo...fast ne...jo, jag vill väldigt gärna lyssna på den där spotifylistan!
Hej!

Och Hummerhielm fyller år idag, grattis grattis!


Grattis grattis, jag ska bjuda på något på krogen någon kväll, bara för att jag kan! och för att du kan!

Ljuset blir större när natten tar form, och värmen blir mer värd i storm

Dagens ledpunkt: körkort.

Började dagen med att övningsköra till varola för att hämta lille mammi, mot hennes vilja fick jag även köra tillbaka med tanten i baksätet. GICK BRA! Men  det hjälps inte, hon låter mig fortfarande inte köra själv med henne, arghhhh
Får väl ta igen det jag missar hemma på körskolan då helt enkelt, lär ju inte ta mig särskilt långt att köra hemma en gång i månaden direkt...men har en dubbellektion inbokad efter jobbet på torsdag som sagt, wiie!

Har även fått tummen ur och börjat med teorin, har betat av en femtedel av boken idag haha, usch.
Ska kolla hur man gör med testerna också, har ju trots allt 20 stycken att använda mig av! Och sist men inte minst på körkortsfronten ska jag kolla när nästa risketta är så jag kan bocka av den! On a roll.



Syster och CJ kommer ut om en stund, ska väl tjöta lite och sedan ta en kvällspromenad tänkte jag!
Eller om jag tar det nu...hmm..ojojoj vilken beslutsångest!!!
Ne serriberri, inte alls så kul att vara ledig som jag tänkt mig, fan ska man göra när man inte jobbar? tragiskt.


Dagens lunch.
Joke, men fetingstor jordgubbe i alla fall, en korsning med tomat tror jag. Ball.


Completely numb, left with no satisfaction

Jaaa, vad har vi lyckats med idag då? - Gick en lång runda på förmiddagen, åkte in till stan vid två och drog runt där ett tag i väntan på mer jobb! Hittade ett linne, får slita tristesshoppa, ajajaj.

Var en lugn kväll på jobbet i alla fall, ett tag. Vi satt alla och gäspade och njöt av hur stillsamt det var och hur enkelt allt flöt på. Dumt gjort. Efter det bröt helvetet löst haha aldrig varit så svettig som efter kvällens pass! Fick kubba upp och ned för åttonde våningen tre gånger på tio minuter, DÅ önskade jag att jag hade haft tid att använda den där satans hissen.

Ledig i morgon, inte den blekaste vad jag ska göra med dagen, alla andra jobbar tror jag!
Ska se till att träffa Amanda någon dag fram igenom, så här kan vi inte ha det hehe

Och en utgång eller två vill jag ha i veckan, minst!



I want to be a hippie and I want to get stoned, I want to be a wonder way guy to leave home

Jobbar kväll i morgon, ledig tisdag, kväll onsdag, dag torsdag, ledig fredag, lördag, söndag. Den här kommande veckan känns så jäkla mycket bättre än den jag precis genomlidit! Life.

Jobbat mig igenom helgen, lite träningsvärk, lite sömnbrist. Av vettigare anledningar än vanligt dock.
Har löning och utlandsresa som morot för att orka med sommaren, bara sju veckor kvar innan skolan börjar...hehe

Ja ne, ska väl sova en gnutta!
Night night!


Efter sju dagars arbete ser jag ut som en stenhög hippie, I nailed it