Kasta inte sten i glashus

Så ovärd dag, vill hem, lägga mig under täcket, kolla på film och tycka synd om mig själv. Är en sån dag idag.
Längtar hem så jag skakar i hela kroppen, lägger mig ner och hyperventlierar snart. Bajsdag. 
 
Skrattar inombords, långt inombords, men det är för svart i skallen för att jag ska orka bry mig idag, skrattretande.
Passiv Anna, svar ja.

Helgen

Har haft en kanonbra helg! 
 
I fredags hjälpte vi till med Linns projektarbete, jobbade i garderoben på deras disco för människor med olika funktionsnedsättningar, var det roligaste jag gjort på länge! 
 
Igår kom dagen D då vi skulle bege oss till skara för lite fiesta, första gången på ett år som jag satte foten där. Var över förväntan, träffade massa nya härliga människor, skrattade och hade det allmänt jättekul bara. Tyvärr hann vi ju inte till själva festen då någon idiot bestämde sig för att köra över linns fot med bilen.
Så efter en ambulanstripp till skövde och ett par timmar på akuten fick jag med mig invalidot på kryckor där ifrån, men kul hade vi trots allt haha!
FIck skjuts hem av bror min och lille gabriel för en stund sen, ska slänga ihop nått ätbart och dega på soffan resten av kvällen. 
 
 

Fredag hela veckan!

Nu är det redan fredag igen! Hur underbart är inte det?! Jag gillar fredagar, även om det regnar. Wii.
 
Började min morgon med att betala lite räkningar och liknande, roligt när halva lönen ryker på två minuter? Nä inte riktigt. Jag är rik den här månaden, känns bra. I alla fall tills jag betlat min balbiljett och köpt skor till studenten!
 
Ikväll ska jag jobba lite på ett disco i stan, hjälpa Linn och hennes grupp i deras projektarbete med andra ord! Kommer nog bli kul!
 
 
Lxade till det lite igår kväll, hehe
Var och tränade med Linn och Amanda bl.a., på eftermiddagen, så var inte mycket ork kvar till något annat sen!

Regn, regn, regn

Började dagen med att öva iför vårt kommande helkroppsmassage-prov. Gick helt okej ändå, kollade inte så mycket på lappen så ett par gånger till så sitter det nog sen!
 
Lyssnade på en jätteintressant föreläsning av en tjej med biopolär sjukdom, sjukt duktig! Och väldigt starkt av henne att prata så ömmet om det, inte många som skulle klara av det tror jag, imponerad for sure.
 
Gick ett varv på elins esplanad med Emelie, hittade min studentklänning, äntligen! Jättesöt var den, ser ut som skit i alla klänningar men orkar inte leta mer, blir förmodligen inte bättre än såhär ändå!
 

Tisdag

Snart har ju halva skolveckan gått igen, hihi
positivt tänkande.
 
Jobbade med projektrapporten ett par timmar förut, inga lektioner med andra ord. 
Göttkött, och nu är den så gott som klar också, inte illa pinkat!
Skönt att det snart är över.
 
Ska ta tag i lite inlämningar idag tänkte jag, blåser ju full storm ute så är inte jättesugen på en pw idag ändå.
 
Vill ha helg! även om jag kanske inte överlever lördagens äventyr haha.
 

Promenad, bad och te

Avslutade denna kalla måndag med en timma i badkaret, skumbad är la det bästa som finns eller? Ja, det är det.
Lite tända ljus och håkan hellström på det, fina fisken. 
 
Varit en kall, regning och förbannat tråkig dag.
Degade runt på stan ett par timmar, provade klänningen som nu istället var för liten över sällskapet under hakan, push up, vad är det? Men nu ska den alltså bara tas ut en aning så är den klar sen! Krångligaste klänningen jag varit med om.
 
Tog öven en promenad på över en timma, struntade i run keeper och allt vad hets heter, en funderarpromenad med andra ord. Mycket som snurrar i valnöten nu, det klarnar nog.
 
Nu ska jag koka mig en kopp te och krypa ner i sängen framför en film, har ju trots allt sovmorgon i morgon! Hallelujah.
 
God natt!

Måndag

Måndag...ja....vad säger man? Du kom, du såg, du segrade.
Försov mig naturligtvis, men snabb som man är hann man med att duscha, spackla och springa till bussen på en halvtimme. Bra jobbat Anna. Tack.

Sitter på bussen som luktar svett och rök. Frukost, mums.

Hoppas på en snabb och smidig skoldag. Ska åter till kristinaboden och prova min klänning, om den passar får den åka med hem, wii

Mission impossible - done

Huset är sanerat och återställt efter ett par timmars ansträngning! Det är väldigt roligt att ställa till med pardey, desvärre inte lika kul att göra i ordning dagen efter haha, men helt klart värt det!

är jättefint väder, känns fruktansvärt att hålla sig inomhus hela dagen...suktar efter grillat och sommar.

puss

Svag människa idag

Är riktigt seg. Låt oss säga såhär, om någon kom springade mot mig med ett vasst föremål i högsta hugg...hade jag inte orkat bry mig. 
 
Ska kolla in lite stand up med Betnér, ladda med cola och massa flöt, kurera mig med andra ord.
Får se om jag tar mig ut på en pw idag, söndag är ju trots allt vilodagen...kanske senare ikväll sen!
 
Men just nu ska jag bara tycka synd om mig själv, äta, skratta, gråta och sova!
 

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar

Hade en så galet bra kväll igår!

Började med sofistikerat mingel med god mat och dryck, utvecklades till ett fnittrigt och lyckat sexparty, övergick till vilda sånger, skratt, spel osvosv, kvällen avslutades tillsist på husaren med en del av skaran! Dansade så svetten rann och fötterna ömma, var längesen jag hade så kul ute! Folket gör det väl och jag har en fantastisk tur som har så fina vänner!








Sexparty

Ikväll ska jag alltså ha en liten födelsedagsfest sisådär en månad försent! Anledningen till detta är att det inte blir en vanlig fest som man kan planera helt själv. 

Ikväll ska det ställas till med sexparty i ulvåker! Alla killar som hört det tror att vi ska ha en form av orgie här hemma. Inte riktigt rätt kanske.
 
Ska bli superkul verkligen! 17 toppenbrudar kommer hit och dricker och äter gott innan försäljaren kommer med sitt sortiment och pratar om det! Kan tänka mig att det blir en hel del asgarv osv!
 
Efter det kör vi nog en utgång, kan ju inte bli annat än bra eller?
Hoppas det i alla fall! 
Ha en bra kväll alla, det kommer vi ha!
 

Bara en liten gnista, bara ett ord, kan sätta eld på en skog

Dagens motion är avklarad, känns bara lättare och lättare! Konditionen finns nog långt där inne, och den jobbar sig långsamt upp mot ytan haha, snart kanske jag inte dör av att gå uppför trappen?
Har dock redigt ont i ena benet, överbelastning skulle jag tro, får nog ta en vilodag i morgon och se om det blir bättre av det. kommer förmodligen inte orka röra mig ur fläcken i morgon ändå hähä
 
Inväntar Amanda, roligare med shopping-sällskap. Hatar att handla mat ensam, speciellt på maxi. Gå omkring där ensam, förvirrad, inte veta vad man ska ha, sånt man drömmer mardrömmar om! Inte riktigt kanske.
 

Apr. 20, 2013

Uppe med tuppen, nästan!
Bjöd mig själv på mannagrynsgröt till frukost såhär på lördagskvisten!

Ska sova en liten stund till tror jag, eller bara vila lite tills huvudet och magen är redo för en tur till stan! Vi hittade inte allt vi skulle ha igår så får ge mig ut på egen hand och fylla på med det som fattas!

ska försöka hinna med en promenad när jag kommer hem, sen är det bara att plocka, invänta Amanda och tagga inför kvällen hekt enkelt! Ikväll smäller det, woho!

Cha

Var på studiebesök på dialysen på kss idag, alla dessa studiebesök...
Var la rätt så intressant, men var inte sugen på att gå upp ur sängen överhuvudtaget i morse så lyssnade bara lite halvt, he-he..dumma mig.
 
Gick på stan med emelie efter skolan, kikade på lite skor och sånt inför studenten, har fortfarande inte hittat någon klänning till utspringet! DaRrRRrRrn. Men än finns det hopp! Börjar ju komma ut massa vita klänningar i butikerna nu så!
 
Precis tagit en dusch efter dagens pw-runda, slog mitt rekord ytterligare, jag är så förbannat duktig.
Ska slänga ihop en psykologiinlämning och handla inför morgondagen, wiiii! 
Resten av kvällen blir lugn, spar alla krafter inför MORGONDAGEN ÄN EN GÅNG, wiiiiiiiiiiiiiiiiii.
 
Bye!

Fridaaay

Idag är det tungt, som så många andra mornar haha.
Känns som jag har grus i hela skallen, så trött.
 
Inte vågat röra mig, känns som jag kommer ha ont i hela kroppen.
Ska på studiebesök klockan nio, på kss, inte jätterockigt men skönt att få slippa skolan lite till!
 
Bara några timmar kvar till helg, tror det blir en superb weeeekend!
 
Bye!

Små framsteg är bättre än inga alls

Tog en pw ändå, skulle ta det lugnt idag men så fort jag slog på runkeeper satte tävlingsnerverna in, älskar att tävla mot mig själv! Slutade med att jag slog min tid med 2 minuter, låter ju ganska lite men små framsteg är ju bättre än inga alls! Visar ju på att jag orkar ta i mer, det är la härligt flickor o pöjka?!
Min nuvarande tid är alltså 4,39 km på 35 minuter, nog ska vi väl kunna få ner det till en bra mycket bättre tid inom en snar framtid!
 
tagit en varm dusch och krypit i pyjamas-shortsen och pappas gamla tshirt så nu finns det väl egentligen inget som hindrar mig ifrån att skriva den sabla psykologiinlämningen, har läst igenom kapitlet i boken för en gångs skull i alla fall, det är ovanligt. Jaja, här bli inga barn gjorda! 

Ha en fortsatt bra kväll, god natt!

Studiebesök

Började dagen med ett studiebesök på Fonus, en begravningsbyrå i stan, tyckte det var helt okej faktiskt.
Därefter var det dags för ett besök på krematoriet, kika på kapellet, kylen och ugnen samt urnförrådet, väldigt intressant och t.o.m lite roligt om man får säga så! 
 
Drog till Linn efter skolan, provat min studentmössa, nu är det nära! Tyckte inte dom var asfula men snygga vart dom ju inte heller direkt. Ser ut som en sjökapten men det kan man väl rocka!
Ska slänga ihop något att äta sen ta en promenad.
 
Resten av kvällen får jag nog viga åt min psykologiinlämning, kul det ska bli.
Snart helg, supertaggad!

Good night

Klarade mig igenom arbetspasset utan problem, inte det roligaste jag varit med om men verkligen lättförtjänta pengar, känns nästan som man rånar kommunen haha.
 
Har sjukt ont i benen efter pw'n, gött! Tänker att om jag bara klarar mig igenom första veckan så kommer det gå mycket lättare sen, gäller ju bara att komma igång! Känner att jag har hittat motivationen till att få upp lite kondis i alla fall, första steget!
 
Ska sova som bare den nu tänkte jag! Så skönt att lägga sig om kvällarna och vara trött för att man gjort saker, har ju varit rätt produktiv den här veckan faktiskt!
God natt!

Jobbijobbjobb

Blev lite akut inringd till jobbet så nu sitter jag vak och har gjort det i två timmar, bara tre kvar! Börjar få träsmak i baken trots att det är en mjuk fotölj.

Hade inte orkat hålla mig vaken om jag inte haft telefonen, sad but true.

Onsdag

Gårdagen blev inte riktigt som väntat, hann bli mörkt innan vi kom igång med brännbollen så vi tappa bort bollen efter första slaget haha! Vi Strögade omkring lite och var allmänt jättehäftiga innan vi samlades på donken för lite kvällsmat och tjöt, de få som gick ut gjorde det och resten av oss åkte hem!
 
Blev inte mycket sömn inatt för min del så kom inte ur sängen i morse, hade bara två lektioner ändå...
 
Ska ta mig ut på en pw nu tänkte jag, får se om jag slår mitt senaste rekord på runkeeper, förmodligen inte så slö som jag är idag !
 
Studentmössorna har kommit nu också, så i morgon kan jag prova min, nu är det snart student ju!

50 dagar kvar till studenten

Cykla gör jag helst inte om i första taget, my butt hurts. Känns ungefär som att jag inte kommer kunna få barn i framtiden också haha, men man kanske vänjer sig! Härligt utmattad blev jag i alla fall!

Amanda kom hit vid halv två, vi spenderade någon timma med att spela alfapet i solen. 19 grader här ute på landsbygden! Sjukt gött.
Vi har även varit produktiva och händiga och målat gäststugan, ett två timmars träningspass kan man säga! Helt slut i kroppen.
 
Men ingen tid att vila, om en stund ska vi åka in till stan och plocka upp Anton, Emelie och Kling! Ikväll blir det nämligen lite brännboll med några godingar i klassen för att tagga lite student!
Är inte nått taggad alls på det här med 50.dagars som sagt så skippar nog utgången, men lite brännboll med goa människor sitter aldrig fel!

Cykeltur

Ska sätta mitt feta arsle på cykeln och ta en liten runda innan Amanda kommer hit!
 
Inte cyklat på evigheter känns det som, får väl se om det blir en lika lysande comeback som på min första praktik i havstena, när jag cyklade in i precis allt som fanns att cykla in i!


Är lite trött idag

Är trött. Galet trött.
50-dagars idag också, alltså 50 dagar kvar till studenten. Det är sinnessjukt snart! Längtar!
Men jag orkar inte med dagens firande. Ajm a torrboll for sure. Ska göra en brakfrukost och äta den här, framför tvn tänkte jag. Bättre än att vara i skolan och förstöra stämningen för alla andra, right?
 
Ska ut på en promenad eller cykeltur efter frukosten, lika bra att göra någonting !
Ikväll ska jag agera fyllechaffis istället för att gå ut och supa med mina medstudenter, hihi.
 
Hej!

Vårens första dag

Å idag är det varmt ! Äntligen! Våren är här.
Hoppas verkligen på att vi går mot sommar nu, blir ledsen annars.
 
Efter skolan tog jag mig en powerwalk, börjat använda run keeper så jag kan trigga mig själv att slå mina egna tider! Ruuuligt! Idag satte jag ribban med en 4,37 km på 37 minuter, inte illa pinkat Anna! 

spenderade sedan en timma med att rensa i trädgården med mamma och fixa min cykel, så idag har jag vart aktiv vill jag lova, ojoj!

Lördagens festligheter

Hade jag en bra helg? Ooooom jag hade!
 
Ledins show igår var sjukt bra! Vill bara inflika att jag hållt Tomas Ledins hand i någon sekund. Någon sekund mer än er, så, jag är nöjd, Ha.
 
Så efter en göööörgo måltid på Oleary's och en galet bra Ledin-show tog vi oss hem till Linn en stund innan vi skulle plocka upp Jessica och Lovisa i stan! Väl hemma hos Willepille igen var festen redan igång lite smått! Kvällen bjöd på beerpong och diverse öllekar kring "pingisbordet", massa dans och allsång och en hel del tjöt som det ska vara! Hade galet kul, bästa kvällen på länge! Och william verkade ha en bra födelsedag så det var ju bra!
 
 Är väl lika bra att bjuda på lite bilder från kalaset också? Även om jag glömde bort det här med att ta kort långt innan allt folk anlände haha, bra kväll som sagt! 
 

fuck friday, vill ha lördag

vill inte ha den här dagen mer känner jag. Jobbet gick bra fram till klockan åtta, sen gick det utför. Har stressat, sprungit mig svettig, fått flippen på vårdtagare och sett en annan lämna jordelivet, dålig dag.

som grädde på moset vet jag inte vad jag håller på med överhuvudtaget vad gäller nått annat utanför jobbet, suck. Vill bara sova och va lite ledsen. Är väl okej ibland va?

Friday, I'm in love

Två lektioner, soooooft dag som vanligt med andra ord.
Har vart en helt okej dag hittills, men känner mig ändå irriterad på precis allt och alla. Kan vara vädret.
 
Ska åka till jobbet om en halvtimme ungefär och hänga där till halv tio ikväll, kul. Men behöver varenda krona fram till studenten, dyrt skit det där! 1400 på balfrisyr, 450 på naglar och okänd summa på studentklänning och skor, och då har jag redan lagt en förmögenhet på balklänning, skor och studenmössa osv osv, galet! Tur jag fick jobba hela påsken.
 
Usch är inte sugen på något alls idag, villl bara ligga hemma och tycka synd om mig själv, känna mig ensam och misslyckad. Jäkla bajsväder.
Ha en bra kväll!

Törstag

Började dagen med ett långt föredrag med stomiterapeuten, var långt men intressant mot all förmodan!

Religionsprovet gick väl sådär, kunde ha pluggat bra mycket mer.

Tog en gofika i solen med Emelie och Amanda innan vi gick och kika på lite resor! Ser ut att bli Grekland i slutet av sommaren, wiiippiii!

Prisa gud, här kommer kissekatten!

Lille Simba försvann för ett par veckor sedan, vi trodde han gått och blivit rävmat. Men idag stod han och skrek på altanen, utmärglad och tilltufsad!

Han var galet hungrig men märktes på honom att han var glad att vara hemma igen! Gick runt och gosa in sig i precis allt han såg, även oss. Han är ju inte direkt känd för att vara kelig. Han har förmodligen någon form av vätske och näringsbrist men mor har matat benranglet med grädde och andra gottigheter, så nu har han slutat krampa i alla fall och vi myser ikapp i soffan! 

Mest glad för den lille broderns skull, han har ju varit så ledsen!
 

Onsdag

Mitten av veckan, efter den här dagen känns det som man tagit sig över den stora backen i veckan, nu går det bara nedför - mot helg igen!
 
Är så trött, vet inte vart jag ska ta vägen, har suttit här i handduken en kvart nu, bra Anna, bra. Kallt ute också, vill inte ens gå till bussen.
 
Men helgen lyser upp det hela för mig en aning! Jobb fredag kväll, Tomas Ledin på dagen @saturday och lite fest på kvällen efter det! På söndag ska jag bara dega, vad jag vet än sålänge, kan bli jobb också. Låter väl bra va?

Make up store - cover all

Tips på concealer såhär mitt i natten, är helt salig över mitt köp i göteborg, var Amanda som gjorde denna magiska upptäckt!
 
Från make up store - 165 kr
värt vartenda öre! Finns naturligtvis olika sorter beroende på vad man vill täcka.
Jag köpte Cover all - red, för att täcka fula röda blemmor i ansiktet, borta på två sekunder!
 
läs mer : http://www.makeupstore.se/sesv/products/base/concealer/coverallblue
 

Nattaplugg

Känns som det är mitt i natta, inte sovit något på dagen idag, success!
 
Fått lite gjort i alla fall, för ovanlighetens skull.
Skickat in arbetsmiljön, inte en dag för tidigt, men i tid var det!
Och gjort klart gruppen powerpoint, tog sin lilla tid, nu har jag huvudvärk men är i alla fall klar med veckans arbete so far, skönt!
 
Skoja bara, prov på torsdag...helvedeeeee.
God  natt.

Don't trust a hoe, never trust a hoe, won't trust a hoe,

Seg skoldag, bara två lektioner med massa tjöt om något jag inte orka lyssna på som vanligt! Hehe.
Sen vart det bara klassråd och det fick förvånansvärt snabbt och smärtfritt! Går framåt, men fortfarande oroligt vad gäller flakhelvetet. 
 
Lunchade med Emelie och Amanda efter skolan, Mango's bjöd på oxfilé och pasta! Med lite chokladmousse till efterrätt, inte helt fel!
 
Köpte skor till balen, gick och sydde upp min klänning och införskaddade ännu ett linne på bikbok till min nya garderob, presentkort♥ 
 
Pluggat lite här nu på kvällskvisten, ska fortsätta med det resten av kvällen också! Kul.
 
Hej!

tro och hoppas, är allt vi kan

Måndag morgon, jippi! KUL DET SKA BLI!!

Fick lite sovmorgon idag i alla fall, är i skolan tidigt i vilket fall men, ska ta vara på den tiden för lite plugg! Duktig som jag är. Kommer sluta med att jag sitter och spelar eller något annat ändå...
 
Kan bli en intressant skoldag, ser verkligen (inte) fram emot den, har redan huvudvärk.
Ska kika lite skor efter skolan, hittade mina drömmisar på nätet igår, men naturligtvis var de slut i min storlek! Billiga var dom också! Förbannat.
 
Hej!

Lördagen

6,5 timmas shopping i Göteborg slutade med en ny garderob o lite till! Nöjdnöjdnöjd!
Var riktigt ruuuligt!

Jag och Amanda drog oss vidare mot lite förfest när vi kom hem! Som vanligt var den roligare än själva utgången, menmen!

Ligger o kollar på film nu, ikväll ska jag städa ur garderoben o fylla på med det nya, och plugga. kul.

Känn ingen sorg för mig Göteborg,

Var uppe tidigt idag! Lite väl tidigt kankse känner jag. Är sjukt seg, är så trött så jag mår illa men det ger sig väl när jag fått i mig lite frukost och väl sitter i bilen!
 
Idag ska vi alltså på road trip till Göteborg! Blir massa shopping hela dagen, hoppas jag hittar något nu, jag som taggat för det här i en vecka! Hehe
 
Ska möta upp Emelie och Amanda i stan runt nio, jag sitter fortfarande, än en gång, i handduk så får väl lägga på ett kol!
 
Hejhejhejhejhejhejhej!
 
Är nog dags att ta lite nya bilder tror jag, haha

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Orkar inte riktigt med mig själv idag. 
Sovit på soffan ett par timmar, bra jobbat!
 
Käkade med Emelie efter skolan, tjöta massa skit, hon har ju vart utomlands o grejer! Blir inte dåligt sugen på en resa i sommar, vi ska nog kika på en resa till Grekland här fram igenom, vore ju inte helt fel att äta oliver vid medelhavet. För det är vid medelhavet va?...Borde kolla upp sånt innan jag uttalar mig offentligt. Hehe.
 
Redan fredag i morgon, helt okej skolvecka! Ska på barnkalas hos daddy cool.
Sen är det lördag och då jävlarRRrRrRRRrRrRR ska jag bränna hål i plånboken! Göteborg, here we come!
(kommer garanterat inte hitta något bara för att jag vill)
 

god morgon

Sovit pissdåligt inatt, har skruvat på mig hela natten, vaknat varje kvart och drömt mardrömmar i ett, känner mig som en småunge igen!

Känns något lättare att vakna när solen skiner in genom glipan under rullgardinen i alla fall. Alltid något.
Börjar ju sent också. Och det är torsdag. What the hell, fredag i morgon ju! Nu kör vi!
 
Sega lektioner att beta av innan jag får gå hem igen, huhuhuhu men ska bli gött o träffa folk igen efter tre dagar i karantän!
 
Baj!

Glasögonorm


Bättre tider

Legat i tre dagar o väntat på bättre tider.
Det funkade!
 
Frisk är jag, väntar bara ut de där 48 timmarna som sagt! Jädra påhitt.
Missade förmodligen ingen större sensation i skolan idag, men sällskapssjuk, DET är jag!
 
Ska in till stan och hämta mina glasögon snart i alla fall, wii.
 
Ser fram emot helgen! Blir göteborg och massa shopping!

Alla dansar, och jag tänker är du också själv?

Inte lyft ett finger på hela dagen.
Mamma satte mig i karantän,så har inte lämnat soffan och blivit tvångsmatad med proviva och vatten sen hon kom hem. Men fick efter många om och men lov till lite fast föda i form av en halv smörgås. Gick fint men nu är det väl fasta tills i morgon igen, haha...hon är söt.
 
Precis tagit ett långt skumbad i alla fall, så skönt.
Helrengöring, rakade ben och filade fötter dvs. Gossigt.
Har en hel dag i morgon att se fram emot, då jag ska göra precis ingenting igen....blir tokig.
 
Längtar till helg igen, hej

Tisdag

Lever på flytande kost idag, mums
Brukar alltid bli sjuk innan lovet eller mitt i lovet, inte dagen innan jag ska tillbaka till skolan, är ju redan dödligt rastlös!
 

Födelsedag och påsk i bilder


Jag har aldrig varit magsjuk

så det var väl på tiden att jag blev det nu.
Glad att jag klarade av hela veckans arbete, sen att det resulterade i att jag suttit och kramat toastolen de senaste tre timmarna är ju en annan femma. Lätt värt det. Eller?
 
Mår lite bättre nu i alla fall, mått illa hela dagen så, göttkött.