Between the lines of fear and blame, you begin to wonder why you came.

Nu har jag äntligen fått min dator fixad! Den har varit död sen i onsdags, det gillar vi inte!
Kom jag precis på hur fruktansvärt besatt jag måste vara? Jag har varit utan min dator i knappt tre dagar och började bli rastlös redan i morse? Hm, värt att jobba på tror jag! Skaffa mig en hobby ligger nog överst på listan från och med nu!

Vi var på KomVux onsdag-fredag, jag klagar inte längre, det var rätt slappt att vara där. Korta och få lektioner, vem skulle inte ha varit nöjd? Onsdag-torsdag var det inget särskilt med, mer än att det var danskväll på torsdagen. Hade inga höga förväntningar på det om man säger så, men jag erkänner att jag hade felfattade meningar om det! Var riktigt roligt! 

I fredags hade vi två lektioner sen luncha vi vid elva och sen gick vi och såg en film, "älska mig", riktigt bra film! Hemsk, men bra!  Fick svälja klumpar i halsen och blinka som en dåre för att inte börja storböla, då är det en stark film vill jag lova haha!
Efter skolan fick jag med mig Klara och Emma in till stan för att träffa lite stadsfolk, Jonathan, Norsken och Albin, de två sistnämnda var det ju löjligt längesen jag såg så det var trevligt! Pizza, Pictonary och snöbollskrig en helt okej fredag!
"I ett nötskal"
"Päls"
"Paintball"

Jag, Norrmannen och Bea vann! (håhåhå) Emma och Albin, ja..ni kämpade ju bra i alla fall?:)

Idag händer det nog inte mycket, skulle egentligen åkt iväg till Böja och lanat, men jag orkar verkligen inte! Så det blir väll till att pina sig igenom melodifestivalen med dåligt samvete!(Jag tänker inte kolla frivilligt, men alla andra i familjen kollar så vad har jag för alternativ när jag sett varenda film i hela huset typ, sex gånger?)

HEDVIG! KOMMER DU IHÅG ATT JAG SA SÅ HÄR TILL DIG I TORSDAGS:
- Visst är det så att när det har hänt något, när man är nere eller bara allmänt fundersam, kan man inte lyssna på en enda bra låt utan att man kopplar texten till sig själv i sin dåvarande situation?
JA, DET GÖR DU. KUL DÅ(DET ÄR KUL FAKTISKT; LITE IRRITERANDE MEN KUL):
He smiles politely back at you
You stare politely right on through
The Fray- How to save a life

SÅ VÄLDIGT INTERNT,

HÄDÅ!


Cuz I don't care who I piss off, yeah I'm a real big sinner Sometimes I eat my dessert Before my dinner!

Jag gillar långa rubriker liksom!

Vem vill gå i nian nu?-Ingen, ingen! Precis, alldeles rätt. Japp. Hö.

KomVux idag, fyra 45 minuters lektioner är rätt naaaaajs. Behövde inte framföra nått jäkla tal heller, framflyttat till måndag yaao, flyt nu fan! Engelska tills i morgon dock, kanske borde kika lite på det? Heeeeee'ru
Oj, hardcore.

Vilket fruktansvärt seriöst inlägg detta blev! Ha!
Jag har varit duktig idag, provat att göra min provmiddag, kycklingsoppa med bröd. Blé la gott!
Jag har varit mindre duktig idag, jag har inte gjort min engelska läxa och jag har inte letat upp någon bok! Men man kan ju inte vara allt på en gång? Inte ens jag!....Jag säger inte detta för att impa på er men..det är faktiskt jag som är Batman..och han misslyckas nästan jämt, men det är chill vettuuu!

Dagens citat: "Nemen! Har jag inte bäddat sängen! Vad busig jag är då!"-Annas mamma. Alltså, min mamma. Hon är ball ibland.

och nu har hon även gjort våfflor så Hädåå!

I'm mad, really bad
But don't tell my mum & dad
Pucker up kiss my butt
Cuz I'm bloody fucking nuts
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy poker face like
Whoa Whoa Whoa

Midnight Beast- Tik Tok
De är najs.

.bilder tagit har Jag


Kanske kunde ta och bli lite vår snart?

Tisdag-Snö, det gillar vi ibland!

För första gången, det här året, har snön faktiskt gjort lite nytta och lagt sig så mycket på taken i skolan att folk är rädda att taken ska rasa. Och varför är skolbarnen glada över det här? Jo, för då blir det ingen skola!

Mycket riktigt, inställd skoldag idag. Det är gått. Jag har spenderat två timmar av min lediga dag med att storstäda mitt rum. Plocka i ordning, damma, dammsuga, svabba, skaka filtar/kuddar på altanen, bytt lakan och grejs i sängen och till och med vattnat de stackars blommorna! Men nu är jag klar! Resten av dagen ska jag spendera med att plugga..eller i alla fall en stund..kanske!

Nu hinner jag göra klart engelskan, förbereda det där jäkla talet och kanske till och med läsa lite no! Och sen kan jag bara vara, det gillas åhåjaja!

Häjdå!


Ps. låten för idag är "play that funky music"-wild cherry, hahah perfekt städlåt!

Måndag blä, Måndag blä säger det igen, Måndag blä!

Å vad jag älskar att bli väck fem minuter innan klockan ska ringa, tack Elin för att du gjorde den värsta dagen på veckan något sämre genom att gå upp och skaka min säng som en annan rabiesekorre, tack tack ett par kloka ord till dig kära syster:
- Skaffa dig ett stycke självbehärskning så kommer både du och jag klara oss bättre i livet!;)

Börja dagen med svenska och engelska är ju annars alldeles underbart..? Jovars, nu är jag i alla fall nästan klar med engelskan som skulle vart inne idag, så nu är det bara "lite kvar"
*spanska tills i morgon
*ett tal till onsdag- fick idag
*engelska glosor till torsdag- fick idag
*fixa en barnbok till torsdag- fick idag
*dansdag på torsdag
*no läxa till fredag- fick idag
*so läxa till fredag- inte fått än, men det kommer på onsdag?
* provmiddag, fredag
Och någon dag ska jag hinna göra den hemma också(Y)fyra läxor första dagen....skjut mig?

MEN en bra sak är ju att morgondagen är helt inställt! Tassarna i taket, såklart!(HA-HA)
Jaaaag..har inte mycket att skriva här..JAG ÄR LEDIG I MORGON...så jag tänker sluta skriva nu...LEDIG HEEEELA DAGEN...
HÄDÅÅ!




Satuuurday yao.

Mitt lov började i torsdags. Hedvig och Emma var här, det var niiice. Emma gick hem vid elva, svikArn! Höhöh
Jag och Hedvig satt och snacka fram tills fyra, Dr.Anna var namnet! Det är lättare att prata om seriösa saker när man är äckligt övertrött! Igår drog vi in till stan, Emma von slöfock också! Gick och tog en fika, väldigt länge! Efter att ha sminkat hedvig på fem minuter, den där eyelinern alltså, vänster öga, praktexempel! huhu! Sen hyrde jag och emma två filmer på ica, end of day!

Idag har jag till och med vistats utomhus två timmar hör och häpna! Byggde snögrottor och fort med den lille brodern, och sprang runt i en meter snö, jodå, jag är trött!

Jag har plågat mig själv med att kolla på melodifestivalen, när ska mänskligheten ta sitt förnuft till fånga och fimpa hela grejen?:)

Nu ska jag slänga mig på soffan och se på film! ...som jag för övrigt spenderat hela lovet med att göra, känns så värt på något vis!
Hädjdå!

IT'S TORSDAG MF!

Nu har jag inte skrivit något här på nästan en vecka, så skönt för er!

Mitt lov hittills?-Ja, det har vart fruktansvärt dåligt! Spenderat dagarna med att låtsas att jag har ett liv som inte går ut på att se på film, sova och vara vresig! Jag har gått och lagt mig löjligt tidigt och gått upp löjligt tidigt, jag har med andra ord försummat nästan hela lovet, känns bra liksom? Hajjemän!

Men idag känns som rätt dag att vända på det hela! Hedvig kommer hit sen, jag har nu även kommit på att mor inte arbetar i morgon, så du ska sova här ikväll.(Inget du kan eller vill du..du ska.) And later on, ska även Emma(det där är inte ett "hej du ska för du har inget va" utan, det var hennes idé!) Göra oss sällskap och vi ska glutta på Glee! Haha säg meningen högt och skratta med mig!
- HAHA

Nu ska jag slå ihjäl lite tid, innan jag vågar ta kontakt med Hedvig som förmodligen sover efter att ha gått och lagt sig klockan sex? "Jag vänder inte på dygnet längre!" hmmm..
* Ta på mig kläder -känns som det är värt att prioritera med tanke på att jag sitter invirad i en handduk...detta är inte skumt, det bekräftar bara att jag faktiskt duschar, vilket är bra.
* Jag ska städa mitt rum, applåder tack!
* Äta, för mat är för det mesta gott!

Detta var ännu ett mycket värt inlägg av moi!
 , HÄDÅÅ.


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving


Viernes, (det betyder fredag..tror jag i alla fall!)

Nu var det gjort.
Nationella proven i svenska är avklarade, känns ju rätt gött liksom! Uppsatsen gick schiiiiit men tjaa, finns ju inte mycket att göra åt det nu så.

Trodde aldrig jag skulle säga det här men:

- So:n, var dagens höjdpunkt!
Höhö, nu kollade vi i och för sig på film hela lektionen! Känns bra att det i stort sett var jag Emma andreas Pär och Bella som skratta, antingen så har vi kass humor eller så har de andra ingen alls!

för övrigt var dagen rätt okej, inga större ansträngningar om man säger så!
Dagen kunde slutat bättre
, så jäkla virrigt.

Nu går jag och gräver ner mig i en vecka, jag tar allt med mig.
Väck mig när det är vår.



Onsssdag.

Konstig dag. Jobbig morgon. Urrk.

There's just too much that time cannot erase.


 
Jag vill ha sommar, värme och en jävla massa kusten.


En helg i Götet..

..Kan vara alldeles jätte bra.

Nu är jag mäkta trött, så fruktansvärt seg! Men det var värt det åhå jaja!
I fredags fick vi tillbringa en timma på rese eftersom tåget var försenat, väl på tåget var det knökfullt så vi fick inte ens sitta bredvid varandra först, inte riktigt sen heller men..eh, ja.
Framkomna i lägenheten satt vi vid köksbordet halva natten och prata.
Lördagen spenderade vi med några timmar på stan, Hedvig&Klara (shoppArna) handlade lite kläder, vi tog en fika och bara ströga runt sådär! Drog till Hemköp och handla mat, vi är så vuxna! Åkte hem till lägenheten och bara chilla järnet, Wooh! Gjorde mat, prata, prata, prata, prata..prata. Sen blev det en liten modevisning, ni är rätt sköna ni två! Blev tvingad att sitta och kolla på Melodifestivalen, vilken skit? Salem Al Fakir är bra. Det var allt. HAHA silver.
Sen kan man ju alltid dansa lite snyggt sådär, det funkar det med, höhö.
Sen tog vi fram butlern inom oss, Winston, Charles och James. plockar fram massa ljus, serverar något litet tilltugg, startar skön musik och släcker lamporna, sen kan det bli så att man sitter och pratar i blandade känslostämningar i fem timmar. Det är inte fel. Jag tycker verkligen ruggigt bra om er.
Gick upp tidigt idag, tog tåget hem vid tolv, hemma halv två. Då sprang vi bara ner på stan lite snabbt och kolla om min tröja fanns här, det gjorde den. Jag ska ha den. Ska. Ha.

Nu ska jag nog ta och gräva ner mig i min soffa med täcken filtar och kuddar och slockna framför en film, det är ungefär vad jag orkar med nu. Gott.
Jag har inte ätit godis på en månad! En vecka kvar sen är det över, höhö jag är chockad över  att jag klarade mer än två dagar, det är ballt.
Virrigt inlägg, fint.

Vi har chillat brett hela helgen, brett och tungt. Så ska det vara.
HH-Hedvigs Helg. Hoppas det kändes något bättre. Puss.


You have won, dear sir,
May I congratulate you first

Human, human of the year
You won


Det är Fredag!

Det är gott. Jag drar till Göteborg med Klara och Hedvig över helgen. Det blir bra. Ja!

Skolan däremot, den sög. So, No och Matte på förmiddagen, härligt..inte! Sen musik och hemkunskap på det, FRUKTansvärt tråkigt! (Vi gjorde varm FRUKTsallad, ha-ha..det var gott) Nä nu ska jag fixa något att äta och packa klart här, sen drar vi in till stan och möter Axel, Tha master of the F-kort liksom! Och sen tar vi tåget till Götet..och chillar. Yeah.

Hejd!


Never knowing if there's solid ground below
Or hand to hold, or hell to pay,
What do you say?


Onsdag, woho!

Vakna upp till ett jäkla oväder, men snö skulle inte få stoppa mig från att åka skidor(snowblades) för första gången! Det skulle varit ironiskt.
- Skulle inte du åka idag?
- näh..det var för mycket snö.

Höhö, dumt!

Iväg kom vi i alla fall, och roligt var det! uäh så kul jag hade! Och det gick t.o.m hyfsat bra!...Jag dog inte:)
Riktigt riktigt roligt, nu har mamma även bestämt att det blir en skidsemester till jul, höhö familjen har planerat denna semester i flera år men det har aldrig blivit av men nu verkar det vara bestämt. Trevligt!
Bussresan till Säfsen var helt okej, vägen hem var lite jobbigare må jag säga! Alla sitter och vrålar och springer omkring, två nötter som sitter och sjunger för mig "hon spana på Emil, och simon oxå!:." tja, jag tror inte namn behöver nämnas? Det var kul första gången..sen var det bara irriterande! Ett annat spån som slåss med en jäkla flaska, idiot.
Men för övrigt, var det bra!
Minuset för dagen var att inga väringabönner var med, insnöade och allt var det va! Synd, synd!

Nu ska jag sova, äckligt trött! Lär förmodligen vara smått handikappad i morgon också men det är chill! Träningsvärk är naaaajs!

Hejd!

And So I wake up in the morning and I step
outside and I take deep breath
and I get real high
and I scream from the top of my lungs
What's goin' on
?

Tisdag,

Tisdag. William har bestämt att Tisdagar ska vara dåliga istället, bara för att jävlas. Tyvärr lyckas han inte, jag håller inte med, de är rätt bra. Ganska.

Lektionerna rullade på, Maria var vansinnig, sen var hon inte med på lektionen. Det var skönt höhö.
DDM var kul, så ja, okej! Åkte med Emma hem efter skolan, prova lite pjäxepjux och sånt, säfsen i morgon, tagga!..Jag måste göra mitt straff också...Borsta tänderna och sen dricka apelsinjuice 'upp och ner?' direkt efteråt, gott!

Nu ska jag duscha och packa klart allt, bye!

(värt inlägg...)


Och så var det den där jävla måndagen..

..Jag hatar den. Hårt. Den här sög. Helvetes jävla dag. Usch.

Btw. du suger.
But you put on quite a show
You really had me going.

aargh.