En helg i Götet..

..Kan vara alldeles jätte bra.

Nu är jag mäkta trött, så fruktansvärt seg! Men det var värt det åhå jaja!
I fredags fick vi tillbringa en timma på rese eftersom tåget var försenat, väl på tåget var det knökfullt så vi fick inte ens sitta bredvid varandra först, inte riktigt sen heller men..eh, ja.
Framkomna i lägenheten satt vi vid köksbordet halva natten och prata.
Lördagen spenderade vi med några timmar på stan, Hedvig&Klara (shoppArna) handlade lite kläder, vi tog en fika och bara ströga runt sådär! Drog till Hemköp och handla mat, vi är så vuxna! Åkte hem till lägenheten och bara chilla järnet, Wooh! Gjorde mat, prata, prata, prata, prata..prata. Sen blev det en liten modevisning, ni är rätt sköna ni två! Blev tvingad att sitta och kolla på Melodifestivalen, vilken skit? Salem Al Fakir är bra. Det var allt. HAHA silver.
Sen kan man ju alltid dansa lite snyggt sådär, det funkar det med, höhö.
Sen tog vi fram butlern inom oss, Winston, Charles och James. plockar fram massa ljus, serverar något litet tilltugg, startar skön musik och släcker lamporna, sen kan det bli så att man sitter och pratar i blandade känslostämningar i fem timmar. Det är inte fel. Jag tycker verkligen ruggigt bra om er.
Gick upp tidigt idag, tog tåget hem vid tolv, hemma halv två. Då sprang vi bara ner på stan lite snabbt och kolla om min tröja fanns här, det gjorde den. Jag ska ha den. Ska. Ha.

Nu ska jag nog ta och gräva ner mig i min soffa med täcken filtar och kuddar och slockna framför en film, det är ungefär vad jag orkar med nu. Gott.
Jag har inte ätit godis på en månad! En vecka kvar sen är det över, höhö jag är chockad över  att jag klarade mer än två dagar, det är ballt.
Virrigt inlägg, fint.

Vi har chillat brett hela helgen, brett och tungt. Så ska det vara.
HH-Hedvigs Helg. Hoppas det kändes något bättre. Puss.


You have won, dear sir,
May I congratulate you first

Human, human of the year
You won


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0