Lörrrrdag!

"Oh you, laddergoat you're so random"
Jag vaknade, det kändes rätt bra! Lagom utvilad sådär! Gjorde inget alls hela morgonen..förmiddagen rättare sagt, början på eftermiddagen var inte så värd den heller, precis som jag ville ha den! Sen kom ...Hedvig. Eller nej, hon kom inte hit utan hon fråga om jag vill komma till väring, det säger man inte nej till! Det var kul, Amanda Anna och Emma var även närvarande! En promenad i 20 minusgrader iförd pälskappa och läppstift är ju rätt nice! Vi hyrde en film i alla fall, en kass sådan. Usch så dålig den var! Men det var ganska kul det med, höhö.

Så, väring idag..och så ska jag kanske åka skidor med Emma i morgon! Vad hände med min"inte göra någonting helg"? Men jag klagar inte, det har ju vart bra ändå! Troligen bättre!

http://www.youtube.com/watch?v=ggB33d0BLcY
Made my day!

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, sen ska jag krypa ner i soffan framför en film, och den ska vara bra!
Jag tackar Hedvug, Emma, Amandan, Annah för kvällen och Hedvug, Emma, Amandan, Annah, Klara och Andreas för att de är bäst bara.
I'm on a roll baby get down,

20 punkter!

Jaaa, ska bli spännande och se vem som kommer fram till mest meningslösa saker, jag eller Amanda!
* När jag släcker min taklampa på kvällen, trycker jag på knapparna(två st) i en viss ordning.
* Jag har gjort så i ca. 6 år.
* Jag drömmer konstigt varje natt.
* and I like it!
* mitt ena ben är lite längre än det andra(inte alls mycket, det är ju inte så att man typ skriker"shit, freak!" när man ser mig)
* jag har fortfarande godsedjur i min säng, under kudden, när jag sover!
* jag undviker problem genom att strunta i dem
* Jag har bytt rubrik på det här inlägget fem ggr.
* jag lider av extrem fåfänga vad det gäller rent hår..
* ..men på helgerna är det bara extremt äckligt, så man skulle kunna säga att det är en veckoplåga.
* På kvällarna har jag ofta ont i tummarna efter "sms-skickning" -ILLA!
* Jag är ganska bra på att göra ingenting.
* Mot min egna egentliga vilja lyssnar jag just nu på en låt av Miley Cyrus, och jag tycker om den?
* Jag skäms över ovanstående punkt. Mycket.
* Jag vill ha en större säng
* Jag sover i en boll-sant, jag nuddar i stort sett hakan med knäna!
* Jag har aldrig åkt skidor
* Jag fryser inte ofta
* Bada is tha shiet
* JAG GILLAR OCKSÅ CAPSLOCK,
(*WILLIAM SUGER)


Fredag,

Helg, det är gott. Jag ska inte göra ett dyft den här helgen, jag orkar inte. Jo, jag ska till Emma på söndag och prova lite pjäxor och grejs, haha Anna(nej anna, inte du, jag) är taggad för säfsen! Backar och oboy, woho!


Dagen började bra!....Sen vakna jag.
Ja, så känns det denna fantastiska dag. Urgh, no-provet var en katastrof känns det som. Precis som allt annat. Men ett G ska jag nog lyckas få åtminstone, kanske vg! Men mitt MVG i biologi kan jag nog vinka "Häjdå" till..
Annars var det väl inte mycket intressantare lektioner än vad det brukar, gjorde inget på hemkunskapen och sluta fyrtio minuter tidigare, gööött.

Så kvällen ser som sagt, inte så livad ut och det gör absolut ingenting! Blir nog en film och lite chips-Inte fel alls!


Tala om för mig vad jag vill?


Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för idag är det onsdag!

Men det var allt en bra onsdag! Emma fyller år, Grattis grattis!
Filmen var bra, skolan var la bra, matteprovet gick hyfsat bra tror jag, det är ju gott!
Efter skolan åkte vi in till staden med den fruktansvärt sena bussen, blir lite galen på västtrafik..alltid är det något!
Men men, bowlingen var kul, vi vann! Thai pak(?) suger, VI VILL DELA. Vi åt på american pizza istället, det var rätt gott det med, skönare snubbe där i alla fall!

Jag har gjort mitt gymnasieval..det känns inte bra! Men det får va så nu, får fundera fram till april eller nått och så kommer jag förhoppningsvis på vad jag vill göra..kanske,  jäla shiiit fan.

Nu har ju hela kvällen gått åt till att sitta och stirra på en jäkla dataskärm, och så ble're skit ändå, bra Anna, jag är stolt över dig! Nu måste jag plugga no, men jag vill inte..guuuuh, vi har nationellt prov i morgon också..och en engelska läxa..fuck nice! Tjaaa..jag kan lika gärna klaga för mig själv, så nu ska jag avsluta detta fruktansvärt mesiga inlägg höhö Hejd!

Annars går det bra...


Tisdag ho ho

Skolan va rätt okej, det blir inte mycket mer än okej har jag märkt, jo ibland!
Efter daa skool, blev det stan med Klara och Hedvig, eller med Hedvig, klara åkte till musikskolan (: Vi köpte i alle fall strumpbyxor, imorgon blir det bowling!-Det hänger ihop! Fast det ser inte riktigt ut som det. Efter att ha hittat vårt byte gick vi och käka, mötte Adam på Donken, trevligt trevligt, men det är inte bra att leka med tändare, Hedvig blir arg då!

Ser fram emot morgondagen faktiskt, HA! Jag ser fram emot att få gå till skolan! Eller..det är ju inte för skolan direkt, utan filmen vi ska åka och se, "pojken med randig pyjamas" velat se den ett bra tag så! Den är nog bra.

Annars har jag inte gjort mycket idag, jag har för en gångs skull tagit tag i lite läxor, klar med engelskan och jag har kollat igenom matten inför provet i morgon, sen var det no:n, men den får jag ta i morgon, jag orkar inte nu!
Även gymnasieval i morgon..yey.

Bye!

Måndag...igen..blä

Någon smart människa (med alldeles för mycket fritid) borde komma på ett nytt namn för varje måndag fram tills ingen räknar dagar längre. skulle bli så mycket lättare att kliva upp denna hemska dag då, starten på en ny underbar vecka men nya möjligheter, pfft!
- åh, det är måndag...igen!
- åh, vad är det för spännande ny dag idag?- Tredag? klodag?..pendag?..nysdag? etc...utbudet är ju rätt enormt! höhö!

Varit lite sådär febrig i två dagar, vett att stanna hemma från skolan idag hade man ju inte heller, DET ÄR SÅ TRÅKIGT! Sitter då hellre i skolan med lite huvudvärk än ligger hemma själv och plågar mig med dåliga barnprogram...Dora utforskaren, Jag vet vart du bor!

Annars var väl skolan okej, jag fick saft på mitt linne..Dumma saft, vem vill ha Mer?-Hedvig. Fy.


övrigt..jag borde fixa texten på bloggen..fel, jag borde få anna att fixa min text, *blink*blink*

"..massa tanter som rullar runt på golvet, DET är kuk!" - Nej, det är det ju verkligen inte!


Some things I cannot change
But till I try, I'll never know!
Too long I've been afraid of
Losing love I guess I've lost
Well, if that's love
It comes at much too high a cost

<--haha bild från i sommras, jag skrattar fortfarande åt den! "it comes..from..a..treeeeeeee!"


See the devil on the doorstep now (my oh my)

Jag skakar. "Hur kallt det är beror på hur mycket man fryser" Faaan, vad kallt det måste vara ute nu eller!
Var ute och gick med systern för en stund sen, leggins(Y) bra Anna, bra.


Dagen har bestått av film, film, film och film. Händelserikt och spännande måste jag säga!
Jag funderar på att gräva ner mig i sängen med no boken..."vad gjorde du i lördags då? - eh, jag plugga"
Kul, kul känns så lockande! Men efter det senaste so provet känner jag att jag borde göra det, inte så bra att börja dala nu!
Ser fram emot nästa vecka, inte riktigt men jo, lite. Emma fyller år på onsdag-Bowling DET ser jag fram emot, väldigt mycket mohahaha! Jag tycker synd om dig, i de flesta fall är det nog bra att fylla år först på året men i det här fallet, att alla är taggade för födelsedagar, gör att du får lida! Men det var nog värre förra året, alltid nått?:)

"Människan söker efter intelligent liv i rymden, jag söker efter det på jorden"-Amanda adolfsson
Bra sagt, bra citat, jag gillar det, jag håller med (:


Haj på daj, jag heter kaj

Nu har jag precis städat upp efter gårdagens besök. Emma och Heddo var här, höhö det var trevligt.

Ulvåkers bussen kom aldrig efter skolan. Suck. Så heddo och jag åkte in till stan för att ta bussen därifrån, det var kallt! Klev av i stöpen och köpte mat, träffa klara och åkte sen hem. Sen kom Emma och vi kolla på sagan om ringen och åt glass -Legolas är en tönt.) Vi gick nog och la oss vid elva och somna vid halv tolv höhö det är bra!

Ikväll, eller i alla fall senare, kommer Emma hit och vi ska kolla på sagan om de två tornen och konungens återkomst, vi funderar på att spendera lördagen med att tycka synd om oss själva, det ska man väl göra ibland..?


Bilden har jag ..lånat av Amanda för att den är bra.


Skärpning.

Efter drygt fem timmars plugg skriker min hjärna "låt mig va för helvete" sry, är inte klar än! Medvetet skjuter jag upp allting, så jag får helt enkelt skylla mig själv, men jag orkar inte med skolan längre. Suck suck suck suck, bra med helg snart i alla fall, det uppskattas må jag säga!

För övrigt är jag även lika trött på allt annat..bra dag, bra dag!(Om man inte förstod det så.. var det ironiskt..)

Var på utvecklingssamtal förut, det var givande. Satt först och upprepa "Jag vet inte" i en halvtimma för att sedan gå vidare till Solveig för att sitta där i knappt en kvart och säga "Jag vet inte.." vet jag nu?-Nej. Gott att vi ska ha valt innan torsdag nästa vecka?-Nej. Känner jag för att sätta mig med so boken igen nu?-Nej. Ska jag göra det?-Ja, tyvärr.

Hejd.!


Torrrsdag, i skolan.

Har spanska, jo men..det går bra! Amanda sitter bredvid och leker med willy wonkas glasögon, Emma är på någon film med kamratstödjarna, vi är en mycket arbetsam grupp må jag säga! Annars har jag haft engelska och idrott än så länge, ganska slappt och helt okej(William blir chockad för att jag precis skrev något som kan klassas som positivt)

"Katter är gröna och grävlingar är snygga"

Tjugo minuter kvar till lunch...tjugo minuter kvar till frihet...tjugo minuter kvar till spännande citat om taket i matsalen, åhå!

Det här känns värt, nu ska jag spela bomb it istället! DET känns så mycket mer värt!Bomb it-Rosa gubbe-annas gubbe

Saknar..

Jag vill ha sommar, typ nu?:) Inte taggad för vinter längre! Jag är less på det! Jag är färdig med mössa och vantar! Pulkaåkning och varm choklad! Jag vill ha sol vid stranden och bad i havet! Nu!

Som en kväll i en barrskog, fyller du mina sinnen

...ja som bergen om våren, som en vandring i regn. Som en storm i en öken, som ett sömnigt blått vatten, du fyller mitt sinne..
Sitter och lyssnar på Annies song med Sven-Ingvars höhö, den är bra. Jag är arg. Arrrrgh, just det.

Seg dag, trött trött, funkar inte att sitta uppe till tolv-halv ett, eller det funkar säkert jätte bra, men jag funkar inte så bra då.

Inte varit allt för värda lektioner idag inte,
* so- Emma arbetade..det gjorde inte jag. Bara så alla vet, blir emma speedad när hon får en kartbok, haha det är roligt!
* spanska- jag arbetade inte..det gjorde inte emma heller. Vi är bra på Bomb It!
* Idrott- haha
* svenska- Jag arbetade inte, men vi blev klara med grupparbetet, jag är imponerad av er fina, och enda arbetsinsats! (nu syftar jag på bröderna spannmål)
* DDM- tja, det var väl hyfsat trevligt ändå.

Jag skulle nog plugga nu, men jag orkar inte. Jag har onsdag och torsdag på mig också, det funkar alltid annars så, jag ser ingen anledning till varför det inte skulle göra det nu huhu!

Nu är jag hungrig, då får man göra som de gamla mohikanerna gjorde- De åt.

Hejs! (Detta var ett värt inlägg. Jag är elitebloggarN!)


Mån-dag..och jag ser inte ens månen, hur lyckat är det?

Måndag, måndag, måndag, måndag ack så jag hatar måndag. Bra dag för övrigt- Nah. Så hemsk var den väl egentligen inte, men det är måndag, då har man rätt till att överdriva! Jag var bara sjukligt seg. Startade skoldagen med att få en dator dunkad i huvudet, myyyssss. Då är man fett pepp på fem lektioner till med irritation i sin närvaro, jadå!

MIN TEXT ÄR FORTFARANDE SVART-FUNDERAR PÅ ATT LÅTA DEN VARA DET, HA HA

Sista lektionen bestämde jag mig för att åka hem och plugga. Duktigt. Slutade med att jag satt hemma hos Emma, åt flingor och kolla på Disney. Mindre duktigt, men det var roligare än befolkningsgeografi! Amen! Vi har även påbörjat en lista för 2010-fan va svårt det är att skriva eller? Nästa punkt på listan:
* Äta ett paket frosties samtidigt som vi ser på Sagan om ringen - bara för att den är långtråkig.

Idag har jag lärt mig att: välja till gymnasiet är inte kul. Melon är ett bär!?. Klorin är fan inget trevligt ord alltså!


Älvorna talar om tomhet och bjuder till dans
Och flykten tar fart
Mellan veta och vilja går vilsen och väntar på sans
Att se allting klart
Men när stormen tar fart över frosten inatt
Ropar sansen på värme i svavel och skratt

Bra jobbat pucko.

Hemkommen, det är rätt gott liksom.

Jag är trött. Jag är hungrig. Jag har ont i huvudet. Jag är slö. Jag har lanat. Ha.
Lämnade Willy wonkas byggnad vid strax efter tio, kom hem vid kvart i elva. Sugen på ett par timmars sömn följde jag istället med systra mi in till stan för att plocka upp den äldsta systern. Väl hemma igen hann jag sova en halvtimma innan det var dags att åka till kyrkan, måste säga att jag var fett pepp på dop! Inte direkt. Lämnade festligheten efter fyra någon gång, tänkte "aah, hem och sova" men nej, då ska allesammans dras med till stan för att tanka, och sedan göra ett stopp i stöpen på hemvägen för att handla. Och nu sitter jag här, har fortfarande inte fått sova för nu står systern nere i köket och sliter med finmiddag, gott men ack vad jag inte orkar mer nu höhö!

För övrigt då, alltså bortsett från att vi inte fick sova, var det redigt kul igår,  jag är nöjd med kvällen..natten..morgonen..& förmiddagen, ja det var bra helt enkelt!
 Hej svejs, gnus och gnejs!


LAAAN

Ye, sitter intryckt i ett vardagsrum tillsammans med tio pers, spännande må jag säga! En annan värld som öppnar sig höhö, naa!

Annah har varit så alldeles bra att hon gjort en blogg till mig, den är snygg...OMG EDWARD!!!<3 ...han är ful.
I alla fall, eftersom hon nu gjort en alldeles egen blogg till mig, måste jag ju börja blogga, jag suger men det är mest "bara för att"så att säga!

Än så länge har jag försökt skaffa lite spel till min dator, det tog en si sådär 40 minuter att fixa zombiedödarspelet, efter halva tiden första gången var det några spån som lyckades fippla med sladden, oj börja om från början, ett andra försök-strömmen går..Men ja, va bra..så nu har jag inga spel hö!

GH är rätt bra.


annammmm skriver.


första gången jag skriver här dåååååååååe, baah OMG!!!!
tänkta bara säga att anna hummerhielm är världens bästa människa och att hon är super bäst i all lägen!
puss på den snyggingen!
¨+ att snyggingen på bild är det bara grrrrrrrrrr på :G

ett inlägg!

bara för att jag kan och bara för att jag har tråkigt, ska jag skriva första inlägget på annas blogg, hahahah!
(detta inlägg var mest för att testa)

Välkommen till min nya blogg!