Backa'rå!

Suck suck suck, så tröttsam. Så, så tröttsam.

Dålig dag, börjar fundera på om bra dagar är ämnade för mig? Jag saknar hedvig. Min lille solstråle.

Lektionsmässigt var la inte dagen någon större utmaning, musiken var..musik? Känner mig nöjd med min grupp, bortsett från det att jag är den enda som inte är musikalisk, töhöhöhö! (lyckokaka..förmodligen bara Annah som fattar...ha)
På matten gjorde vi någon diagnos..mhm..det gick bra.
Samhällskunskapen var förvånansvärt intressant och jag skulle nog till och med kunna dra till med ett, rolig!
Fatta grejen, samhällskunskapen var rolig. Hahah vad fel. Läraren gör lektionen. Störtskön!

HOS DIG ÄR JAG STARK, HOS DIG ÄR JAG UNDERBAR

I morgon ska jag försöka ta mig till mariestad, till min vän. För den saknar jag. Den vännen alltså. Kleddo. Jag ska skaffa mig ett fritidskort. Dyrt skit, men nödvändigt, jag får ett sammanbrott snart och sätter mig på golvet i ren protest med armarna i kors och skriker "inte utan min kompis". Galen.

Sagt det förut, säger det igen:
- Det var fin natur!

När hösten kommer och tiden gått för fort, ska jag samla mina krafter och göra nånting stort,
 för dig, för dig, för dig.

Jag ger dig min morgon
Jag älskar dig.



Oh my gadd! <-- Jag borstar tänderna..ha..ha..ha

Var egentligen bara det jag ville ha sagt!  Men nu när jag ändå är här kan jag ju alltid skriva ett par rader till! bara för att sådär.

Genomlidit en äcklig måndag, den äckligaste måndagen på läääänge! Fy vad den sög. Men Annah är party töhöhö. Hedvig med. Sådär mobilt haha!

Morgondagen ser bättre ut lektionsmässigt, musik matte och samhällskunskap! visst, musiken var ju inte sådär värst rockig men den kan nog bli bättre i morgon, matte och samhällskunskap är ju visserligen rena öken men..börjar ju halv tio och slutar tio över två!♥ Är ju inte alltför dåligt.

Kom hem från skolan, satte mig i soffan..somnade. Bra där, bra bra bra bra applåder!
Men jag ska sova nu ändå. Ha.  In your face mf brain som blir pigg av middagslurar. Fufufufufu!
John Blund, här kommer jag!
GOD NATT

Fmg, wtf, wfy..

..Fuck my god,
why the face,
why fuck you,

Bästa

Haft en underbart bra helg må jag säga! Fredagen var ju fruktansvärt trevlig och lördagen likaså! Synd bara att vädret alltid tyckts strejka på matfestivalen. Men vi är glada ändå! 

Har en äckligt dålig dag, sämst dag fan. Uscha! Den verkar inte vilja ta slut heller är det värsta det! Dåligt vätskeintag och lite sömn är ingen bra kombination! Degat framför tvn hela dagen, var inne stan med Hedda, elin och kallesippen också, handla lite flöt. Sprang på lotta en sväng, det var ju mysigt!

Nä, fånga dagen, ha-ha, 
HÄJDÅ

 En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?


Jag ger dig min morgon,

Skolan var helt okej! Slutade kvart över tolv så var ju inte så fasligt långtradigt! Ser fram emot att komma igång med de nya kurserna, tror de kan bli riktigt roligt! Speciellt när vi ska få sminka och som sjuklingar och spela halvdöa på någon övning för..några utryckningssnubbar! Det blir tjockt med najs. Synd bara att vi inte kommer ha just den kursen på en månad nu, men men!

Jag är i behov av ett skåååååp. Jag har blivit sne! Fruktansvärt jobbigt att´springa runt med en tung axelväska hela dagarna! gnäll gnäll gnäll!

I morgon blir det stan med trevligt folk skulle jag tro! Matfestivalen 2010, here we come!
Hedvig kommer hem. Det är nog det bästa.

Nu ska jag sova, mycket och stenhårt!
G O D    N A T T

Btw, gissa vem som stampade med leroy ihop med sin mamma förut? Jo, jag!
Mamman är helgrym haha!

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu, det där att komma på försent vad man borde sagt förut´


Dricker cola ur ett McDonalds-glas, för Tony Irwing säger att det är coolt.

Jag är trött, trött trött trött trött trött trött trött trö..or att ni fattar grejen!

Idag var inte min dag, men det går förhoppningsvis över tills i morgon!

Klippte mig efter skolan, hon kapa allt fan, uscha. Min mamma sa att det var sött..där var det bekräftat, jag ser ut som ett pucko! (det är inte kapat helt, men hon klippte en *                                                              * sån bit.)
Höhö det var lite slitet!

Shampo♥ (det är nu annah ska sitta där och skratta lite och tänka..ah..det var bra!)

Nu ska jag äta godis och bli "värsta fattey.." HAHA.

HÄJDÅ

Jag blev så trött på mig själv, jag blev så destruktiv, åh du fick inte följa med,

Hej hej hemskt mycket hej!

Första dagen i skolan avklarad! Gick ju bra det där! Klassen blir nog bra när man lärt känna alla lite!

Jag och Anna är vänner! Vi heter anna och vi har likadana kläder! det var pinsamt. Men roligt. Och inte meningen! Men hon är rockig så då är det okej.

Nu ska jag nog..sova lite. Töhöhöh

Tog en fika med min vän Kleeedo som flyttat ifrån mig, och Carlsson på taket förut. Det var mysigt!
NU ska jag sova!

GOD NATT


Jag minns vad jag minns
och jag har glömt vad jag glömt
Det behöver inte ens ha hänt

Det kan ha varit länge sen
men jag kan också ha drömt
Det är en känsla som jag alltid känt

Jag tror de lugnar sig nu
Alla tvära kast
Det lilla hjärtat, det pulserar än


Oh you and you alone,


Spenderat sista dagen på lovet med bra människor i stan. Jag är trött nu. Det är skönt! dock jäkligt hungrig..hungrig..weird ord..I alla fall! Om jag skumme summera lovet skulle jag säga att jag har haft ett väldigt bra lov fan, bästa på länge! Inte suttit hemma och ugglat så mycket det här året, och det är ju gott!

I morgon kommer fröken adolfsson hit i ottan! Eller ja, halv sju! Då ska vi frukosta ihop och fixa lite sen bär det av till: DA DA DAAAAM skolan. Yey.
Nä men det ska la bli lite intressant liksom, träffa den nya klassen och så! Känner dock att lovet kunde hållt på två månader till, utan problem!

Blir även kanske bio i morgon, sen i helgen är det ju matfestival! Fira ett års-dag med stadsfolket och väringa bönnerna, med en trevlig tur bland glatt folk på staden! Kan ju inte bli bättre!

Nä! Nu blir det mat fan! Mat är gott! Sen ska jag sooova! Har ju klättrat i berg med norsk så måste ju vila mina yogamästar/ninja muskler!
Yogamästare/ninja-det är jag. För man kan vara det. Ha.

GOD NATT





(Hedvig, jag ska inte glömma bort dig, jag ska inte sluta prata med dig, och jag ska inte skaffa nya bättre vänner. Det går ju liksom inte..och jag tycker inte om att du har flyttat)


Lars Winnerbäck gör mina dagar. Tänkte bara säga det.


Om jag hette en frukt skulle jag heta anjovis!

Jag tänkte först, aa! Men sen nee. Det är väl inte ens en frukt? så jag googlade det, och då kommer "anjovistårta upp" då tänkte, seriöst? Har jag gått hela mitt liv och trott att det är en fisk? och så inser jag att det är ju för i helvete en fisk! VEM GÖR EN TÅRTA AV FISK!?
- Jag genomlevde ett tio minuters wtf-moment.

Inatt har jag gett "think outside the box" ett uttryck.
Varför heter godis, godis? Varför heter inte glass godis? God-is.
För is är fruset vatten.
Isglass kan då heta godis. Men vanlig glass borde också kunna göra det.
"mjölken har frusit till is"
Mjölk är inte vatten, men den blir is! Alltså borde glass heta godis. Typ.
God-is...godis är inte ens kallt. Ha. Fail.


Nicke Nyfikens rumpa. Töhö♥

Hemma. Trött. Förkyld. Sova.

Det var mitt inlägg.

God natt.

craaaatch, craaaatch, craaaatch...

...det låter typ så när hedvig duschar. Eller ja, rakar benen, resten av duschen låter mer "ladidadidaaaa, daaam daaadidadidadadam!" eller nått! Hej hon är långsam.

Vi är nu i fjällbacka, kom hit igår! Ströga (haha) ner på de knubbliga gatorna en sväng, senare mötte vi bald. Blev ju en festlig kväll liksom!

Nu sitter jag som sagt här, på badrumsgolvet medans den andre duschar, tihi. Varit ute med båten ett par timmar, å du sol, jag har saknat dig! Fiska även lite. Jag fiska inte, morfadern fick tre, hedvig fick två maneter men inte är vi bittra för det! nej nej! Tvärtom! Nu blir det snart mat och sedan drar vi nog ner till någon chill klippa och träffar filurer! Kan bli kul! Fast allra först ska vi öva in en duett. bara för att! "Sådant vackert samklang kan man inte ignorera!" haha.

Nä! Nu är det snart min tur att skölja bort saltvatten och fiskäckel! TÖHÖ

Hej!

- äter ni pasta?
- ja!
- har ni ost på pastan?!
- va?!
- Har ni ost?!
- VA!?
- OST!!!
- vad sa hon precis? ost?

Tihi.

Abso-fuckin'-lutely

Tänkte aa fast ne. Igen.

Torsdag. Bästa jäkla torsdagen på läääänge! Var på äventyrsbadet hela dagen, eller ja, tills det stängde klockan sex! Efter det drog vi till Jonathan, med stopp vid hemmakväll. En stenchill kväll, halvsovandes framför en film. Underbart.

Jag kan nog helt ärligt säga att jag avgudar denna skara människor. Allihop. Jag älskar att komma hem med det där lilla glädjeruset som spritter ända ner i tårna. Ren jäkla lycka, tror jag det kallas!

I morgon bär det av till fjällbacka med Kledvig! Bryggdans på kvällen och sen i helgen får vi väl se vad vi hittar på! något rockigt blir det väl!

Trött anna ska sova. God natt!

Jag. Vet. Inget.

Baba Baba, Baba baba ba ba ba ba ba ba baba

hmmmmmmmmmmm

Staden igår med mysigt folk, tihihi♥
Ne men, Hugo är cool. <-- Ödla

Olsson-vagnen var episk.
I morgon blir det äventysbadet med mer bra människor. Plus minus några liksom. Men det blir nock rockigt ändå. Tror jag ska sova nu, för omväxlings skull så att säga!

HÄJDÅ


Om jag var en kudde just nu skulle jag leka krig. Hejhej, jag är kuddkrig. ha.

Vilken produktiv dag! Nej, inte egentligen.

Gick upp tidigt, eller tidigt och tidigt, halv tolv! Tog en dusch och sen var det i stort sett tid för lunch enligt Anders och Rutte! När modern kom hem bläddrade vi i lite tidningar och drog och sedan långsamt in mot stan!

Vi hade alltså kollat runt lite på telefoner! Hittade en, tihi.  Nu är mitt konto inte så fett längre, fortfarande okej men, inte lika kul liksom!

När vi väl kom hem, och jag skulle fixa med den lite så fick jag inte upp batteriluckehelvetet. Började fundera på om jag var totalt värdelös men efter att både mamma och elin också gjort ett försök tänkte jag mer,
- dö telefonjävel dö!
Mamma satt med skiten en timma utan framgång! Hon började prata om att åka tillbaka till affären och säga åt dom att öppna den men jag var inte redo att svälja min stolthet på den nivån så jag slog en pling till min far istället. Så vi åkte dit en sväng, gubben tar mobilen och säger "sådär" så är luckan väck. Det tog honom sex sekunder. Suck. Nu har i alla fall modern lärt sig också, efter en kort tids undervisning, så nu behöver ju inte jag bry mig om att lära mig det, ha! (jag försökte, men hopplöst fall, är en mild beskrivning av mig själv)

Men nu sitter den lilla saken i laddaren i alla fall! Gick ju bra. Naaat. Men nu gillar jag den igen!

<-- Den er her.


It would be fun to press your face against the concrete, see it get stuck there and then say, oh, how nice it fits!

Sitter och kollar på last comic standing och tänker såhär...vem fan tar på sig tre par byxor, ett paljettlinne, 14 armband, lika många halsband, en lila krullig peruk, en stor grön hatt, lustiga glasögon och en elefantsnabel för att sedan kunna springa runt och skrika "jag är elefantkungen!" och bli fotad som "december" i en katalog..weird..jävligt random om inget annat liksom.

Rubriken är söt. Tihi.

Var bara det jag ville ha sagt tror jag!
Hej!


Love at first hiccup

Helgen är snart slut, men helgen var mäkta bra!

Fredagen var kanon, träffa alla igen, det var uppskattat! Och ja, riktigt riktigt roligt! Grattis till Norsk och Carlsson än en gång, Grattis!

Gick upp tidigt tidigt, igår, klockan tio är tidigt. Drog till åbro med emma, kolla på lerdala-ulvåker matchen, där vi även slog skallarna ihop med Annahhhh, HAHA. Och Irma också!
Senare så bar det av hem till Annahhhh, en liten girls night, med Hummern Kledvig och Emma, även det supertrevligt.
- Jag är en liten pingvin.
- Jag är en kebab.
Senare, mitt i natten,  när emma farit hem, gick vi en sväng runt i den stora staden väring, för att sedan återvända till altanens tvestjärtsfyllda mys. Haha, det var kul.

Nu är jag hungrig. Igen. Tihihihihi.

Två veckor kvar på lovet i stort sett...uscha..Nu blir det till att göra saker! Blir förhoppningsvis fjällbacka nu i veckan, beroende på vädret!

Nu ska jag sova en stund. Ha. Sen äta. God natt!

Varpå tysken sa "bert har det sämst" så bert vann. HAHA nä tysken sa *BANK BANK BANK* i väggen.

Hedvigs granne är mysig. Arg är han också. Mest hela tiden.

Åkte till mariestad med Kledvig Jonathon och Klaran igår, hyrde tre filmer och lagade till en riktig brakmiddag. Haha. Kyckling och potatiskroketter. Eller potatisbollar. Gott var det i alla fall! särskilt när man är så hungrig att alla är svinirriterad och tippar runt på tå för att inte reta upp någon. Haha måste serr sött ut. Ni är söta.

En svettig bussresa och två skoskav senare var vi i alle fall i stöpen, i väntan på min moder. Lyckades tappa min ena, och enda sko där. Vilket vi märkte när vi kommit hem till kära ulvåker. Tihi? Mor, snäll som hon är, åkte tillbaka och hämta den. Var ju bra det liksom!

Ikväll blir det stan, fira Norsken och Carlsson på taket! Kan nog bli riktigt roligt! Dock är jag fruktansvärt opepp på att röra mig ur den här fotöljen för tillfället, stentrött. Äcklig också för den delen! Duscha är inte kul, det känns bara onödigt när man är trött. (Nu lät det som att jag aldrig duschar bara för att det är tråkigt. Men det gör jag, mycket och ofta faktiskt. Jag är ganska renlig av mig. För det mesta. Angående duschar liksom)
Och från en sak till en annan, filmen "oskuld" är inte bra.

Sist men inte minst, JAG OCH HEVIG SUGER PÅ ATT HA BRING IT ON-MARATON. faktiskt, vi var sämst.

Nu ska jag la ta tag i saker och ting här, slå in presenter, duscha, äta och...aa, HÄJDÅ!


Eftersom erik tyckte ett knä som ut som ett bröst kan man ju spendera lite tid åt att skratta åt vad han kan få detta finger att se ut som.
Good Luck Have Fun


HAHA, jag ser fram emot detta. Mycket!



Jag placera' dej i drömmen som jag borde ha glömt,

NU är jag färdig med presenter och allt annat bös, bra känns bra! I la stada fick jag även en påminnelse om att lillebrodern fyller den 21:a, men lyckades fixa det också! Haha, tjejen med koll fan.

Ska åka iväg en stund sen. Punkt.
Sen, ikväll skiter jag i det här och drar till Gniräv och träffar min charmiga vän Kledvig, Pedda, Hedda, Heddo, Peddo, Hedvig eller bänksson, kan kalla'na vad jag vill höhöhöh biatch♥
Vi har bestämt oss för ett bring it on-maraton. Kan knappt bärga mig.
Kledvig♥Asslord-kväll. I behov av det.


Jag trodde att det skulle kännas bättre när jag fått skrika åt dig.
Sen skrattade du.
Assssss

 


Oh, and I, I say damn your mood swings.

Gick upp halv elva, tycker att det, DET är väl ändå lite pra presterat?
- Ja Anna, du har varit väldigt duktig.
Tack!

Dammsög det jag inte orkade med igår, så nu är jag klar med min uppgift! Tog bara en dag och en morgon, haha. Ibland går det bra!

Blir lite att pyssla med idag också, se så bra det reder ut sig det här lovet!
Åker in till stan sen runt två och möter upp sofian, hon blir mitt moraliska stöd då jag ska ge mig ut på presentjakt, äntligen fixat norskens när den härliga uppenbarelsen slår till, Carlsson också! Jag är kass på det här men det ska väl ordna sig!;d Har tills fredag på mig så!

Nä, hunger! Varför är jag alltid hungrig när jag sitter här? Måste vara spännande läsning! Fast, det är ju visserligen inte vad jag strävar efter när jag skriver här..spännande? Ha! Jag har ingen strävan, bara alldeles för mycket fritid!

Nu blire frukost, BAAJ

You slip your heart into my chest.

Mitt i natten. Hungrig. Borde äta.
Städade i princip hela dagen, mitt äckliga rum är nu fräscht. Gott.
Började tappa upp ett bad förut, tills varmvattnet tog slut, "meen åååe-moment". Det kom dock tillbaka, tur det.
Låg där någon timma, och smsa. Jag är fan bra på det. Smsa alltså.
Mycket, ofta och överallt. Hahaha.

Skulle vända rätt på dygnet, tänkte aa fast ne.
Det sket sig. Det med.
Ha.

Jag ska äta! sluta skriva och äta!
Mums.
Nattamat♥

HÄJDÅ




Oh what is wrong with you?
- Monday, Monday, Monday.


Tänkte, aa fast ne.

Å du heliga damm! Du fyller mina bihålor med ditt magiska pulver så att jag nyser tills ögonen svullnar, du får det att smaka lurv i munnen hela vägen ner i halsen! Magiskt.
- Och fruktansvärt äckligt. Ja, mest äckligt.

Men nu har jag i alla fall tagit mig i kragen och gjort lite nytta för första gången på, möjligtvis, hela lovet haha! Och fint blev det ju. Mina växter är nog dock ett minne blott. Dom klarar sig visst inte utan vatten. Oops?

Nu kan man ju tänka och tycka "jaha vad duktig hon har varit! Nu ska hon väl slappa resten av dagen, vad skönt för'na!"
Men nehedå, för nu har jag ju trots allt, en hel övervåning plus en undervåning som skall snyggas upp innan moderns hemkomst! Har även massa tvätt i källaren som jag ska ta itu med. Usch.
Men men, IKVÄLL blir det i alla fall slapp! Ska ta mig ett bad och sen kura ihop i soffan tror jag, sen ska jag lägga mig i tid, i mina nya rena lakan! Oshh, somnar nästan bara jag tänker på't så jag får la sluta med det!

Nu ska jag fortsätta min resa genom dammet, puss!

Städ-Anna

Why the fuck would you want me back? Maybe it's because, you don't know me.

Vaknade upp bredvid min gode vän Kledvig.
Spenderade gårdagskvällen med Kledvig och Analius, en stund. Det var trevligt, trots det faktum att hedvig öppnar dörren och skriker som om hon sett ett spöke varpå Anna kommer ut i hallen pekar på mig och skriker:
- HAHA usch!
Jag är brun och vithårig, dom tycker jag ser ut som en fjortis tihihihihi♥

När vi följt anna hem gick vi tillbaka till Hedvigs hausee, och åt kyckling. Gott. Sen tog vi en liten promenad på typ två och en halv timma. Prata. Prataprataprataskrattaprataskrattaskrattapratajagspranginiettträdskrattaprataskrattahejhejjagärkärlekenskrattapratajagärallafärgerjahavilkenfärgfårjagöhmdukanfåvilkenduvilljahaskrattaprata
Sen gick vi in och drack saft istället. Somnade runt fem.

Gick upp vid tolv och traska iväg till bussen, sen iväg till mormodern med elin och callesippen! trött, hungrig och förbannad satt jag där i en liten bil, med min telefon som sällskap. Haha det var en rolig resa. Nä inte egentligen.
Väl i ulricehamn åkte vi på teater, torpaspelen eller vad dom kallar sig, Romeo&Julia, något uppfräschad version, riktigt bra faktiskt! ååå jag blev ju så sugen på cabaré igen. Mycket.

Skulle vända rätt dygnet, det gick bra, heeeeee.
Nu ska jag i alla fall se på parlamentet och sen sova, höhö
god natt!



Bränt barn vill in i elden
Bort från askan och det rena grå
Bränt barn har fått smak för värmen
Har fått en kärlek till det Stora Blå

Att komma hem är som att resa i tiden
Du känner samma känslor igen
Den där kvalmiga, väntande friden
Och samma kärlek och vemod igen
-
Jag vill hem till kusten igen.
nu.