Godingbesök

Vårat lille charmtroll var ju här idag, han har blivit så stor! Två månader idag!

Nyser lite hehe...så söt! mhm fina killen.
 
God natt igen!

Defukk

Mår fortfarande piss, kan sätta min högra fot på att jag fortfarande kommer må illa i morgon bitti, så inte värt det!....elller?
 
Sitter och undrar vad fan som händer haha mhmm
Sova kanske?

Baksmälla och söndagsångest

Ligger nerbäddad i sängen, frossar mörk choklad och kollar på Troja. Kurerar.
Mår så dååååligt. Usch och fy. Blä vill jag säga också.
 
Bror, bebis, emelie och Elin kommer ut om en stund, då blir det kalas för sistnämnda miffot som fyller år på tisdag egentligen! Mormor och morfar är redan här. Känner mig sjukt social. Men vad ska man göra när man känner för att typ..krypa under en sten och dö lite en stund?
 
Skolan börjar i morgon igen, ingen ångest alls nejnej...ellerRRrRrrRrRr?!
Nä ska väl bli lite kul kanske, är lite slappare än praktik. Ibland.
 
Men söndagar och måndagar är inte mina favoritdagar.

Dom bytte nummer, bytte kyssar, dom fick inte nog av varann

Ja vad kan man säga om gårdagen? Mycket blandade åsikter om den, där kan vi börja haha
 
Vi drog till det långa landet falköping, Jakobs inflyttningsfest med andra ord. Jag tror det var roligt, har en film när jag står och beklagar mig över att alla är så buttra samtidigt som jag rör om i någn gammal hink med vatten och spackel i? Haha nä, jag hade roligt.
 
Sedan drog vi vidare till Skövde, kände för att ha ihjäl halva styrkan men när jag äntligen också kom in på Bogrens så blev det hela mycket roligare! Spenderade nästan mer tid flygandes i luften än vad jag gjorde på marken, galet.
 
Men även den här kvällen tog slut alldeles för fort. Men jag kan inte påstå att jag är onöjd på något vis, jag hade roligt! Och aa. Hehe.
 
 

Dagens planer

Packat och klart! Drar mig snart vidare mot stöpen med mamma och patrik!
Ska kolla ett par av patriks handbollsmatcher, roligt! Hoppas stackarn kan spela bara, han stukade fingret för två veckor sedan eller något, fortfarande lite lila haha..
 
Sen tar jag bussen där ifrån vidare mot stan!
Ikväll firar vi bylund, kör en inflyttningsfest hos jakob och avslutar med en utgång, wiho!
 

Why U so stupid?


Mitt skolår, so far

Kollade igenom min portfolio och måste bara säga att jag är sjukt nöjd och galet stolt över mig själv hittills den här terminen! Försökte verkligen ta mig i kragen när skolan började och det har gett resultat ser jag!
 
Inte för att vi hann med så mycket innan vi började praktiken, som jag även klarade alla mål och fick lysande feedback ifrån, samt två jobberbjudanden(!?) men fick mvg på både min etikinlämning och psykologiinlämningen också, båda gjorda i skolan på lektionstid! Fyfan vad skönt det känns!!
Hoppas bara det håller i sig hela året! Hehe
 
Med det här flytet och den här läsarskallen borde väl inte teoriprovet bli något problem? ellereRRRRRR
 

Riktiga skorna

Haha här är dem, var visst inga större likheter mer än färgen!
Supersköna, jättesnygga och ja, helt kalas! 
 

Exorcisten

Vet inte om jag ska skratta eller tycka att den är obehaglig. Men har hittills skrattat mest!
Man får väl ta det lite för vad det är, är ju trots allt en rätt gammal film! Tyvärr har ju scary movie präglat den lite för mycket hos mig, ser bara parodidelarna framför mig i vissa scener haha, kanske är bra det! Annars hade det nog inte varit lika underhållande att ligga här själv i mörkret och titta...eller?
 

Shopping Shopping Shopping

Vi var ju som sagt på stan, kollde mest skor, och hittade ett par gjorde jag också!
På Eurosko för en gångs skull, tänkte att jag kanske skulle kosta på mig ett par av kvalité när jag faktiskt kan för en gångs skull.
 
Något i den här stilen...fast inte riktigt ändå, mina är inte i skinn och är inte rikigt så höga eller...ju mer jag kollar desto mer ser jag hur olika dom är haha...
 
Köpte även ett trepack med piercingar på ur&penn, vanliga silvirga, en med silvrig sten och en med svart och en tredje med knallrosa! Kan itne ha långa smycken till vardags då de bara fastnar och är ivägen, men är så trött på läkstaven den är också så förbannat lång och fastnar i precis allt!

Dagens

Gick piss på körskolan, trodde jag bucklade bilen, men det var cool. Inte mitt fel heller, låg en osynlig pinne(stock) lite nära kanten. Hehe...oj? 
Hatar lektioner som den här, känns som att jag aldrig kommer kunna klara en uppkörning då, ååeee ledsen.
 
Mötte upp Lisa och gick och fixade det sista med inbetalningen för resan, nu är det helt klart! Även om inte det blivit riktigt som vi tänkt oss med avhoppningar och sådär så kommer jag, Lisa, Amanda och bylis ha en kalasbra vecka i turkiet! Längtar så!!
 
Efteråt shoppade vi loss lite och käkade på american pizza med Oscar och William.
Jag och Oscar tog bussen hem till mig, william är för cool för buss och åker mc. Hehe
Sedan körde vi sista delen av vårat star wars maraton! Tog bara sju timmar....sick. Tur att dom är bra! Filmerna alltså..hehe.
 

Nytt igen

Ja nu har jag ändrat på bloggen...igen. Jag kan inte bestämma mig, vill prova allaaaaa

Vår saga är slut nu, ingen kommer läsa den

Lyssnar på stiftelsens nya "rotlös" och försöker hitta något att ta på mig av alla kläder som ligger utspridda i hela rummet! Kanske borde göra något åt det idag när jag är ledig?
 
Ska in till stan om en stund, har en dubbellektion på körskolan, sen ska jag käka med oscar och william tror jag! Sen drar vi hem till mig för att avsluta vårat star wars maraton, om vi hinner dvs!
 
Någon tjomme kommer hit och kollar på min moped, hoppas han köper den så jag får ett par extra tusen till körkortet ehheheh
 
Ha en fin dag!
 
Haha true dat!

Sista dagen på sista praktiken det sista året på gymnasiet

Är med blandade känslor som jag gick hem en timma tidigare idag igen hehe
Men mest glad, fruktansvärt glad! Har ju trots allt betat av den viktigaste delen på mitt program! Duktigt!
 
250 dagars idag! Tagggaaa dåååå!!!!
Nä skoja bara, ska vara hemma och göra något vettigt istället. Hehe
Fast brukar ha boken åt rätt håll när jag läser. Men bara ibland.

Yäck,

Sista gången jag kliver upp till praktik-larmet idag, Känns braaa.
Vill mest bara tillbaka till skolan och invänta den kommande månaden. Alltså, turkiet en vecka och sedan körkortsmojs framöver, vad jag tjatar! Men vad gött det ska bli!

Idag efter praktiken ska vi betala in resten av resan! Äntligen! Ja, vi som faktiskt sparat ihop pengar sen i maj då vi bokade den ska betala, men vi får väl se hur det blir med hela klanen...trött. Jaja jag kommer ha det kalasbra i vilket fall!
 
Nä kanske skulle hoppa i ett par mjukisbrallor och ta något att äta, behövs ju inte allt för stor anstängning mornar som denna.
 
Ha en bra dag!
 
Årets första dopp, vart tog sommaren vägen egentligen? Var den ens här?!

Friskis och Svettis

Någon gång i nästa vecka tror jag att jag ska få tummen ur och skaffa mig ett kort på friskis och svettis, funderat på det bra länge men det har aldrig riktigt passat in i kalendern eller plånboken, inte för att det gör det nu heller egentligen. Men ser det som...en investering inför framtiden precis som mitt körkort haha.
 
 
Vet inte om det är bra, men har bara hört gott om det så varför inte testa?
provar nog på i två veckor innan jag bestämmer mig!
 
 

Varför man inte ska vara med på bild på krogen

För det första ser man alltid förjävlig ut
För det andra minns man oftast inte att man varit med, och blir därför lika trött på sig själv när bilderna kommer upp. Varje gång.

But this time not for you but just for me

Haft ännu en häftig dag på OP, den här veckan har levererat!

Fick se när dem amputerade ett helt underben idag!
Var även med när dem borrade i skallen på en annan patient och massa godsaker. Men det blev nästan för mycket, även för mig. Just huvudet i närheten av ögonen är ett känsligt område haha usch.
Sett massa annat också men orkar inte rabbla upp allt, sen vore det tråkigt om Elin kräktes när hon läste det...:)
 
Fick sluta en timma tidigare, bussen var sen som vanligt så missade sista hem ifrån stöpen. Hatar jävla västtrafik, hur svårt ska det vara? lägg inte tiderna så att ni inte kan hålla dem, fan en femåring kan väl lista ut att man inte tar sig från punk A till punkt B på tre minuter om man vet att det är 1,2 mil på ett ungefär, SÅ TRÖTT!
Vet inte hur många gånger jag antingen stått och frusit häcken av mig i stöpen i väntan på att mamma behövt åka extra pga bussarna inte håller tiderna, eller att jag fått gå 4 kilometer av samma anledning. 
Jo men är precis av anledningar som den här jag väljer att lägga i stort sett hela studiebidraget på ett busskort som jag inte ens får använda när jag vill, och som ändå gör att jag måste åka bil eller gå sista biten. 
Sämsta företaget i världshistorien. Skärpning.
 
Gnällt färdigt om detta för idag ehe
Nu ska jag göra ett teoritest sen sova, mums!
 
Gott eheheh
 

Övaövaöva

God morgon välden, vilken underbar dag....eller?
Har inte drömt skumt inatt i alla fall, skönt det. Igår var äckligt läskigt.
 
Ska snart köra iväg till praktiken, får övningsköra lite hemma idag...hehe
Vill ju bara gärna klara uppkörningen så kanske är bra att öva mer hemma nu och inte bara köra ihjäl sig på skolan!
 
Skönt med ännu en sovmorgon, älskar den här veckan! Sova länge för att sedan åka och vara med på massa häftiga basass operationer, life as it should be!
 
Aahhh det var ju lite problematiskt det här.
- U don't say?

Dag två på operation

Gjorde som sagt kvällen op OP idag! Fy satan vad jag gillar det här!
Precis i min smak!
 
Dagens höjdpunkt var nog när jag var med på en underbensamputation! De ändrade sig visserligen i sista stund och tog "bara" foten istället, men det var precis lika intressant för det!
Ska vara på akutsalen mellan nio och sex i morgon så hoppas på en hel del godsaker då med!
(När jag säger att jag hoppas att det är mycket att göra menar jag aldrig att jag hoppas att folk ska skada sig så jag har något att göra, även om det låter så...ehe)
 
Var dock inte lika roligt när jag kom in på en sal där det låg en med öppen buk, stod där och tittade när de sydde och häftade igen, tyckte det var väldigt intressant, sedan gick jag runt duken och såg att jag kände igen personen på bordet lite för bra kanske, inte lika trevligt! Men sådant får man väl helt enkelt räkna med! Det gick bra i alla fall så var ju fint det.
 
Galet snygg i mina gröna kläder. Ser ut som jag vuxit upp under en sten och glömt skrapa av mig mossan på vägen upp. Typ.

Hon var den som kände efter så det spraka, kunde glittra, men sen var det som hon dog

Brunchade lite på bake off istället för att köpa en svindyr torr fralla på rådhuset, men det gick bra det också! Satan vad gott!
 
Körlektionen gick väl sådär, men har fått mina tider för provet och uppkörningen nu! Iiiihhh spännande! Hoppas ni är bra nyfikna nu. Hoppas jag verkligen!
 
Traskade tillbaka till Lisa efteråt och sov en stund innan praktiken.
 
Inte helt fel att fylla magen med detta sådär på morgonkvisten!

Today is a good day

Känns som att det kan bli en bra dag!

Sovit ut ordentligt, ska bli mysigt med en frukostfika som start på dagen!
Är nervös utav bara fasen? Inte över själva körlektionen, bara för att jag vet att jag får tid för prov och uppkörningen idag haha, även fast jag vet att det blir tidigast om en månad!

Ska bara bli så skönt att ha ett datum att sätta fingret på! Kommer bli galet mycket lättare att hitta motivationen då. Kommer dock vara rena nervvraket fram tills dagen efter! Men det är det väl värt! Även om man inte klarar det på första försöket liksom!
 
Nä nu kommer Emma snart, ha en bra dag! Hej!

Dags igen

Pluggat ännu mer teori nu, gjorde ett test till på datorn, nu är jag 5 poäng ifrån godkänt, alltså spelar ingen roll hur mycket jag läser, frågorna är lika fucked varje gång ändå! Men det går ju framåt i alla fall! Hade 20 minuter kvar av tiden när jag klickade på rätta så hade ju haft tid att läsa igenom ett par gånger till men...ehehe
 
Kanske skulle ta och sova lite istället för att sitta här och uggla!
Åker in till stan med Emma runt halv tio i morgon, käkar frukost på rådhuset med Lisa och sedan har jag en körlektion innan kvällspasset på kss!
Mys!
 
Hejhejhej!
 

Första dagen på operation

Var ganska grym.
Kände mig lagom häftig i de gröna kläderna när jag assisterade operationssköterskan som om jag aldrig gjort annat! Sen satt jag fint och tittade på när dem skar och sydde i patient efter patient! Väldigt häftig känsla måste jag säga!
 
Känns dock lite jobbigt med så långa dagar, men det får funka, gick relativt fort så det blir nog bra!
 

Dagens alla intryck snurrar i skallen, inte som på film precis, men såhär såg det ut!
(ungefär då, eftersom bilden itne är min, obviously)

Sista veckan - nu kör vi

- Då var det dags för sista veckan av praktiken, hur fort kan en månad gå?
Jag är nöjd. Glad att det snart är över. Sista praktiken. Har jag klarat mig igenom 15 veckor klarar jag garanterat de fyra sista under hela min gymnasieutbildning. HUR GALET?!
 
Intar idag operationssalen i alla fall, så lite spännande ska det allt bli! Vore grymt om jag fick vara med om något riktigt häftgt, som ett akut kejsarsnitt ! Vore fedt. 
Om det går bra för mamman och barnet/barnen, annars vill jag inte vara med.
 
Sovmorgon också glömde jag säga, mums!
 
Hur sexii?
 

Återkommer med domen i eftermiddag!

Läsa läsa läsa läsa

Ännu mer teori, suck
 
Ska läsa någon timma till sedan får det vara bra för ikväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make over

Johanna ser väldigt nöjd ut med sin make over, tycker ni inte?
Så tjusig så!
 
Hennes hår skulle man ju kunna döda för i alla fall!

Tjejkväll + inflyttningsfest + utgång

I fredags hämtade som sagt Elin upp mig hos mamma, vi åkte ut till pappa en snabbis och plockade upp Johanna.
Shoppade loss lite godsaker att förtära under kvällen och tog sedan karaoke-bilen till tidaholm!
Aqua, S club 7, vengaboys och massa andra gamla godingar.
 
Resten av kvällen bjöd på en make over av Johannas ögonbryn, filmtittande, soffhäng och en massa velande av den kommande kvällens klädval!
Vi somnade hyfsat tidigt och gick upp i ottan för att börja med alla förberedelser! Något tidspessimistiska.
 
Ansiktsmasker, massage , ännu mer velande angående klädval och tr duschar senare kom Adam och plockade upp oss sedan bar det av till Hjo!
Där det bjöds på en riktigt bra inflyttningsfest och sedan tog vi lilla partybussen till skövde för en utekväll på husaren!
Inte riktigt lika roligt.
VI kom nog i säng vid halv fem så mår precis som jag förtjänar idag. Blä.
 

Jahaja!

Blir visst en liten spontantripp till Laxå fram och tillbaka för att hämta Fidde!
Det ska vi väl hinna med också!
 
Fidde är en sån här pälsboll som skäller hela tiden och är allmänt störig. Tur att han är söt.

Kristid

Blir lite ledsen när jag kollar igenom gamla bilder från förr. Speciellt alla bilder ifrån sjuan, fy.
Vilket snedvridet sinne man hade. Och hur hemska tankar hade man inte om allt, inte minst om sig själv!
Mår illa bara jag tänker på det.
 
 
Minns när jag såg den här bilden direkt efter att min bror hade tagit den och tänkte att jag var det äckligaste som fanns, att jag borde skämmas över att ens tänka på mat hmm...ja, the mind of a trettonåring! Så illa var det inte kan jag ju se nu, skönt!
Nu skulle jag nog ge rätt mycket för att se ut sådär hehehe
I kroppen då. Tidigt utveklad. SKulle inte vilja se ut som en trettonåring i övrigt liksom.

Lite av den gamla goda tiden

 
Det har hänt en del sen åttonde klass eller vad säger ni people? Haha jisses

Somna om - bara för att jag kan

God morgon världen, har vaknat femton gånger sen klockan sju i morse, och somnat om. Bara för att jag kan.
Och för att det är jäkligt skönt.
 
Ska nog gå upp och laga till en omelett eller så och ta en dusch!
Resten av för/eftermiddagen går åt till att invänta systern! Hon kommer och plockar upp mig runt fyra  någon gång, sedan hämtar vi Johanna hos pappa och drar och inhandlar lite godsaker inför kvällen som bjuder på en massa tjejmys, filmtittande och god mat! Ojojoj vad bra vi ska ha det! Och ladda upp inför morgondagen såklart!
 
 

Nya halsband !

Var inne och köpte ett halsband till Elin, hon skickade med beställnigen eftersom jag ändå skulle till stan.
Och då det var billigare att köpa två i stort sett så tänkte jag att ett halsband kanske skulle vara fint på lördag...hehe
 
En svart droppe till systern och en rosett till mig själv!
 
s
 
Halsbanden är från ur och penn i skövde, dem har väldigt bra grejer tycker jag, och till väldigt rimliga priser för det allra mesta!

Tatueringsfunderingar - Igen

Sitter och kollar igenom massa tatueringar igen, så sugen nu!

Men det kostar ju en del, blir dyrt med körkort, resa och mobilräkning och allt det där. Hmmm, får spara så mycket det går varje månad, inte blivit mycket jobb i september direkt så oktoberlönen blir ju inte alltför fet. Suck.
 
Emma har skissat lite på ett ankare, söt ju ! 
 
Jag jobbar på en liten blandning , hehe
 
Den är fin också
 
Bilder som vanligt från goole, förutom den emma målat naturligtvis!

En dagens tack!

Är så lycklig idag. Glad tjej.
Det går så bra nu att jag nästan blir orolig för vad som skall gå snett snart.
Är ju iofs lite sjuker, febrig igen. Kul.
Hemma från praktiken inatt med andra ord! Det är ganska skönt...hehe...men det kan få räknas som något dåligt i alla fall!
 
Mådde bra vid middagstid, så hann med min körlektion i alla fall! Och tur var väl det för gud vad roliga nyheter och sådant! Har fått en tid för halkan, och nästa lektion ska vi boka in min uppkörning och teoriprovet! Fattar ni vad nära det är nu!? Halkan är iofs den 24e oktober, men det är bara en månad, det går fort!
Sen åker vi till turkiet en vecka och sedan ligger förhoppningsvis dend är stora dagen runt hörnet och väntar på mig när jag kommer hem! Galet!
 

Sen kom Jocke med en himla trevlig nyhet också som jag håller på lite ett tag till innan jag vet säkert! Ååååh!
 
Jag på risktvåan?

Bowlingen

Jag var grym.
Behöver inte säga mer än så.
Jag förlorade inte för första gången på typ femton år.
Grattis Anna! Tacktack!
 
Vi vart fem pers som spela, så var ju inte så dåligt att hamna i mitten hehehe
 

You could have it so much better without me

Seg jävla dag, vart så trött!
Men gick med Camilla idag och hon är himla söt tycker jag! Så det gick bra ändå! Fick sluta tidigare också så hehe

Nu ska jag iväg på spontanbowling med Lisa och ett par grabbar tror jag!

Hej!

I don't even...

Vart febrig igår kväll, men har ingen temp nu på morgonen så antar att det är praktikhelvete som gäller!
Lika bra. Vet ju att jag snart är hemma igen i alla fall. Skönt att dagarna börjat rulla på nu.
 
Startar dagen med lite Cornelis, härligt!
 
SKa väl försöka med den där frukosten igen, som jag hört så mycket bra om!
 
Ha en bra dag!

Svenska Hollywoodfruar

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
 
Maria Montazami älskar jag, hon är så härlig! Blir lika lycklig varje gång haha
 
Isabel Adrian har jag inget emot direkt, hon verkar ju sådär pinsamt blåst ibland precis som alla andra, men tycker nog mest om hennes mage haha.
 
 
Margareta Persson, vet inte, hon verkar väl ganska vettig. I den utsträckningen det går.
 
Gunilla Persson....antingen så är hon världens bästa skådespelare eller så är hon bara sjukt psyko. Hon är fruktansvärt läskig. Tycker synd om hennes dotter, hon kommer ju få men för livet. Gosh. Haha heeeeeelt galen.
- Det är Jesus som ser till att du kräks

haha alltså va!? 
Bitches be crazy

god natt! Igen.

Hungern sitter i rösten, inte i magen

Pluggat jäkel hur länge som helst känns det som.
Förtjänar en film och lite popcorn. Mhmmmm.
 
God natt!
 
 

Teori

Ska försöka samla lite ork och plugga teori nu, har ju gått ganska bra hittills...ellerrRrRRRr?!??
Bokat in en jäkla massa lektioner framöver i alla fall, vill bara få klart skiten någon gång, så då gäller det ju att jag kommer igång med pluggandet liksom. Suck. 
Finns väl roligare saker man kan göra, men men är ju galet nödvändigt!
Alltså åh vad tråkigt, det här är så dyrt så det är inte sant...
 
 

Körd

Är så trött att jag känner för att gråta och spy på samma gång. 
Fyfan.
Seg dag, men den gick fort!
Fikat uppskattades i alla fall, var ju skönt det!

Fick mer eller mindre jobberbjudande också! om det krisar riktigt någon gång så, ja kanske, men då får det bannemig vara kris om det ska locka haha
 
 

Mer praktik

Börjar kännas som slavarbete fast obetalt..
Suck vad trött jag är på detta, vill bara tillbaka till skolan, ta studenten och fortsätta tjäna pengar på heltid, fyfan
 
Har fått tacka nej till fyra jobberbjudanden bara den här veckan för att det krockat med praktikhelvetet, fyra! Det är hur mycket pengar som helst...så tråkigt.
 
Jaja, nu kör vi igen, bara två veckor kvar, sju pass, detta klarar jag galant!
 

Tidig morgon...igen

Steg upp i ottan här för att göra i ordning en kycklingsallad att ta med till jobbet, jag är så produktiv!!

Borde verkligen börja göra mig i ordning, eller ja, ta på mig träningsbrallor och en tröja...men orkar inte.
Alla krafter tog slut. Usch vad jobbigt.
 
Jaja, kanske hinner sova fem minuter innan jag klär på mig, hmmmm

I could use a dream or a genie or a wish

Varit en bra dag, shoppat, stillat mitt begär så att säga haha
Umgåtts med syster, fixat inflyttningspresenten
kört bra, väntar på tid för risktvåa
har en rolig helg framför mig
och massa fler efter det
Jag tänker somna nöjd ikväll!
God natt!
-
 
 
There comes a time where you fade to the blackness
And when you starin' at that phone in your lap
And you hopin' but them people never call you back
But that's just how the story unfolds
You get another hand soon after you fold
And when your plans unravel in the sand
What would you wish for if you had one chance?

Muffins

- Har bakat muffins idag, som jag ska ta med till praktiken i morgon!
En plåt med vaniljmuffins med bär, och en med blåbärsmuffins med bär!

De är altlså gjorda med vanilj och blåbärsyougurt!
 


Hade för klena formar, så dem blev inte direkt vackra, men smackade som en bit av regnbågen i alla fall!
 

New in

- Shoppade som sagt lite!
Hittade ingen klänning, provade typ femton stycken men som sagt, one does not simply do dresses.
 
Men är nöjd ändå, fina linnen ! Och min nya piercing är söt.
 
Linne från Bikbok

Spetslinnet är ifrån Vero Moda, köpte en vit topp att ha under, men den var ful på, så bytte mot min svarta jag hade hemma, passar perfa!
Ska nog ta den på lördag, japp!
Kanske hitta lite nya smycken till bara, ah blir nog bra det här!
 
Min nya piercing, han ville hänga med hem sa han
och det sa grabben som jobbar i studion också
och elin
så kunde inte säga nej, heheh

Bra dag!

Körlektionen gick jättebra, både enligt Daniel och mig själv! Kände mig lite ångestladdad innan, men så fort jag satte mig i bilen och starkommentaren:
- vill du ha tuggummi?
kom, så kändes det genast bättre!

På torsdag ska vi boka in risktvåan, alltså halkan! Iiiih roligt! Då vet man ju att det är närmare körkort liksom! Fan va kul!!

Efter lektionen träffade jag på Adam och Hampus, så satte mig ned med dem på rådhuset medans dem fikade, och så väntade jag in Elin.
 
Vi käkade på baguetten och shoppade som dårar! Ne inte riktigt, men lite!
Och planerade inför helgen, gud vad roligt det ska bli!
 

Gårdagens budskap

Okej det gick tydligen inte riktigt fram.
Växa upp och sluta bete sig som småbarn sa jag.
Dumma pojkar. Lär er. Suck.
 
 

Shopping

Vill hitta något nytt att ha på mig i helgen!


Kikat runt lite på olika hemsidor, http://www.veromoda.se/ bl.a.
Hittade en klänning som var fin. Men jag kan ju inte ha klänning...
 
Den var fin, men förmodligen inte på mig hehe
 
Får se om shoppinggudarna är med mig!

Ledig dag

Är som sagt ledig idag, det ska utnyttjas på bästa vis!
Aktivering! 
 
Bror min kommer ut om en timma ungefär, han får agera chaufför idag. Ska in till körskolan och efter det ska jag tralla runt på stan med Elin!
 
 

Det är dags att vi skrapar lite på ytan

- Dags att vi skrapar på ytan och känner efter lite mer kanske. Är det verkligen så som vi vill att alla andra ska uppfatta det, eller är det överhuvudtaget så bra som vi själva tror.
 
Vet i alla fall att det är dags för en del att ta sig i kragen och lägga ned dagisfasonerna, det är goda tider att växa upp i. Somliga har varit småbarn för länge. Någonstans är det nog ändå på tiden att klippa navelsträngen och lära sig att se längre än näsan räcker.

Så trött på drama och barnsligheter, omognad och intriger.
Jag vill ju inte ens vara med, varför ska jag då behöva tänka mig för.
 
Pladder mitt i natten? - Ja.
Någon poäng? - Ja.
 
Och det fina med poängen är att man kan välja bort personer eller saker som tar så mycket energi utan att ge något tillbaka. Precis som min kära mor sa.
- Du har rätt att välja vilka du vill ha runt om dig, är det inte bra så välj bort det, ingen annan än du ska stå ut med din omgivning. Men tänk dig för.
 
Och hon har väl alldeles rätt. Om jag står för vad jag tycker, inte låter mig hunsas av andra, vägrar att leva på andras vilkor men ändå har som mål att hela tiden vara andra till lags för att hålla harmonin i schack, då är det inte bra i alla fall.
 
Så jag säger hejdå till allt det där, jag tänker luta mig tillbaka och låta någon annan styra, någon som orkar bry sig.
 
Jag ska bara sova istället, och njuta av att jag kan 
 

Veckans planer

Ser ut att kunna bli en bra vecka den här som kommer trots allt!
 
I morgon ska jag iväg på körlektion vid halv två, efter det ska jag gå på stan med Elin, vi ska leta efter en present till Adam eftersom vi ska på inflyttningsfest där på lördag, blir nog roligt! Tänkte jag skulle försöka hitta något att ha på mig också...och försöka få henne att hjälpa mig att baka till praktiken!
 
Blir en till körlektion på torsdag, sen ska jag jobba natten till fredag. Måste försöka hinna med lite teori också!
 
Mina planeringar är så fina!

Tre dagar kvar på IVA

Dagen gick fort idag också, haft fullt upp igen med massa nya iva-patienter!  Lite av varje, ingen som är inlagd för samma sak, sådana här dagar gillar jag iva, fruktansvärt bra att det är tomt ibland eftersom det innebär att folk mår bra och det vill jag ju! Men är roligare när det är mer att göra, i utbildningssyfte, och det har ju gått himla bra för allihop så då tycker jag att man kan få säga så! Fint att se så sjuka människor bli friska och se anhöriga gå ifrån förtvivlan till maximal lycka! Å vad fint, mhm mhm hmmm!
 
Nu är det bara tre dagar kvar på iva, tre dagar kvar den kommande veckan, skönt!
 

Ännu en tidig morgon

Alltså, det här med att gå upp tidigt en söndag...vem kom på det? vem!?
Inte sovit alls bra inatt, var alldeles för uppe i varv igår kväll, jobbigt!
 
Men är bara idag kvar, sen är jag ledig en dag igen! ska bli skönt, var ju så längesen...heheh
 
 

Alvöron

Waddap Legolas?!

Kvällspass

Kvällen på kss gick galet fort, hänt massor och haft en hel del att göra!
Spenderat lite tid i akutrummet på akuten, häftigt!
 
Fick sätta en kateter och dropp, gick asbra, kände mig hur grym som helst när jag fick beröm av sjuksköterskan, ojojoj skryt skryt skryt!! Woopwoop
 
Fick in lite akutgrejer, stuckit och sådant, roligt! Då trivs jag!
 
Nä, är ju en dag i morgon också, börjar klockan sju så är väl bara att ta tag i det!
 
 

Lunch på China Town

Mor, jag och Elin bestämde oss för att luncha istället för att gå på stan.
Och gott var väl det! mamma bjöd på kinamat, så gott! Och mysigt var det också!
 
Kycklingfilé i jordnötssås, mhmmm
 
Elins friterade kyckling haha
 
Mammis mat, biff med bambuskott
 
Och bäste mor i egen hög person!

Life is no nitendo game

Så du får ingen andra chans.
 
Sovit som en bebis! Ska iväg till stan med mor och Elin någon timma innan det blir kvällsjobb för min del!
 
Ha en bra dag och kväll gulletussar!
 
 

Finders Keepers

Hittade en ny vän igår kväll, fick inte behålla honom.
Men jag döpte den till Nils-Gustav. För den såg ut som mormor och morfars gamla katt, åh hej nostalgitripp
 
Strike a pose,

- Waddap?!

Kvällen i bilder och ord

Vid halv tre mötte jag upp Oscar på willys för lite shopping av nödvändig proviant så som chips dricka och choklad. Inte överens om något så efter en sisådär 40 minuter kom vi i alla fall iväg till bussen!
Drog iväg till William i Böja för lite film-maraton.
Inte vilka filmer som helst utan Star wars! 
Efter sju timmar hade vi betat av episod 1-3, sen tröttnade vi lite.
 
Vid tolv tog vi fyrhjulingen till bussen som riktiga bönner.
Vi satt och frös utav bara fan i busskuren i vad som kändes som en evighet.
Men nu är jag hemma, nerbäddad under två täcken och ska kolla på breaking bad,
Fint!
 
Vi kollade med stil,
!
?



Och frös med stil, kolla minifossingarna! Gal1.

En torsdag i september

Gårdagen var väldigt rolig! Dansade tills dem stängde i stort sett, umgicks med nytt och gammalt folk, och avslutade på donken, kan det bli bättre?
Sen blev det hungerspelen hos Bylund innan jag totaldäckade på soffan. Skönt.
 
Och som vanligt hittade jag massa sjukt fula bilder i mobilen i morse! 
 


GG!



 
 
 
 

Party

Ikväll kör vi en utgång för gamla torsdagars skull!
Fick ju en extra ledig dag ifrån praktiken, skulle egentligen jobbat i morgon, så då passar vi på, för sen blir det ju jobb resten av helgen!
 
Blir husaren ikväll, var ju ett tag sen faktiskt!
 
 
Dis and dat, ikväll dansar vi som riktiga män. I fyrkanter!

Skräckblandad förtjusning

Ja, den här massagen var minsann en upplevelse.
Hon la händerna på min rygg och sa "jadu, det här kommer nog kännas en del"
Och det gjorde det, fysatan vad ont det gjorde haha
Men vart ju skönt efteråt, känner mig alldeles utslagen!
 
Själva massagen var egentligen helt magisk, men massören var nog inte den bästa i sitt slag, hon var duktig på det hon gjorde, men nästa gång jag går massage vill jag gärna att massören är tyst i mer än två minuter åt gången.
Hon berättade om sina döda syster efter tio minuter, att hon gått bort i en hjärntumör i slutet av Juli....fruktansvärt javisst, men satte ju mig i en något obekväm situation, fick mig inte direkt att slappna av.
Anser nog att man ska hålla sitt privatliv borta från arbetet. Oavsett situation.
Jag går ju inte och drar min livshistoria för patienterna på kss heller direkt. 

så nä, dit går jag nog kanske inte igen!
 
 

Snood-halsduk

Plockat fram varenda halsduk jag kan hitta här hemma, ska införskaffa mig ett par till så fort jag har tid och pengar till det!
 
Ska införskaffa mig ett par snoods!
 
Stora, varma och mysiga ska dem vara!

den här är från lindex, I think

Höstmys

Nu får det vara bra med falsksommar, halvdana soldagar, mesvärme och äckliga getingar,
Jag plockar fram hösten istället! Började med en höstdesign från www.designadinblogg.se !
 
 
 

Aqua Vitalis

Sovit ut ordentligt, behövdes!
Ska kliva ur sängen och ta en promenad om en stund, sen ta en dusch innan det är dags för att åka iväg till Aqua Vitalis och få lite massage i en sådär cirkus 45 minuter! Fy.fan.vad.skönt.
Vet dock inte vart jag ska eller någonting, men blir säkert bra!
 
Ja ne, dags att få tummen ur kanske!

This world is upside down - change it

Jag kände mig coolare än vad jag borde, får öva lite, sen så!

Bilbingo

- Fick sluta en timma tidigare från praktiken, tackar vi för!
Haft en riktigt bra dag faktiskt, var pigg och det fanns en hel del att göra! Skönt!
 
Tog efteråt bussen till Lisa, sov på hennes säng nån timma medans hon grejade i ordning lite varm choklad och sådär, sen drog vi och handla och käka lite inför bilbingon i ulvåker! Ulvabingon med andra ord!
 
I tre timmar satt jag och frös häcken av mig i bilen, och inget vann jag heller! 
Men vi hade kul! Var väldigt mysigt att sitta där och kura med varm dryck och massa godis heheh



Men att komma hem klockan tio på kvällen efter ett dagspass och sådär kändes lite tråkigt, men men, hade ju kul så då är det väl okej!



Snygga läkare

Största fördelen med att vara på kss hela dagarna, det vandrar runt så mycket snygga och unga läkare över hela sjukhuset, alltid lika trevligt att solla ut dem ifrån mängden.
 
Är något med en man som sätter en nål i ryggmärgen på någon annan med självförtroende som knappt får plats i rummet, hehe
De äldre med femton gånger mer erfarenhet är bara helt magiska att se på när de utför något ingrepp, som om det vore lika lätt som att borta tänderna!
 
Jelly much?
 
 
 

På din stora dag, ville jag vara med

God morgon gulletussar, klockan är 05:40 och jag har varit vaken en kvart! Ska bli så skönt när det här är över!
Men somnade runt åtta igår, så har fått mig åtminstone nio timmars sömn! Vaknade utav mig själv vid halv två, eftersom jag då hade fått min vanliga dos av sömn, var ganska underbart att bara kunna  vända sig ifrån klockan och sova ytterligare fyra timmar!
 
Idag kommer min mentor till kss för lite mittbedömning, ser inte riktigt fram emot det, blir alltid så awkward stämning.
 
Ne, frukost kanske! Hejhej

Bokad this and that

tagit tag i lite saker och bokat så fingrarna glöder!
 
Bokat in två körlektioner i nästa vecka, dags att ta tag i det där igen! Så tråkigt att mina "gratislektioner" är slut så jag måste betala varenda gång nu bara, men men!
 
Bokat in en tid på spat i arena på torsdag, dags att utnyttja presentkortet jag fick av amanda i födelsedagspresent! Är mer än välbehövligt känner jag! Får se om jag får någon bekräftelse på bokningen eller om dem ringer och ber mig byta tid, hoppas!
 
Även bokat in en jäkla massa jobbtider, nästan alla mina lediga dagar de kommande tre veckorna, dags att få lite pengar att rulla in igen, hoppas vi bara på att någon vill vara ledig just dem dagarna jag kryssat i! Hehe
 
Nä, nu ska jag faktiskt sova, vore fy skam om jag var sånhär i morgon igen, god natt!

In her own creepy world

 


She can do whatever'

You are creating all the bubbles at night

Skämde bort mig själv med ett långt bubbelbad. Med massa bubblor. Bubblor. Blir ju lite lyckligare bara av att säga det!


Men blev som alltid när jag ska koppla av, alldeles för rastlös efter ett tag, inte alls lika harmonisk.
Men jag kan i alla fall roa mig själv, alltid något!

Sparsamma svar håller hungern vid liv

Har aldrig varit så trött någonsin som jag varit idag, helt galet. Trodde jag skulle vakna till framåt förmiddagen men icke, suttit och nickat på en stol hela dagen i stort sett.
Var bara vid liv på lunchen, svårt att vara annat än hyper med de där två jag jobbar med haha
Har idag fått förklara vägen till ortopedtekniska idag...på engelska. Jag hittar inte ens med svenska ord. Men det gick bra! 
Varit en väldigt seg dag annars som förstått.
 
Aldrig sett något sötare, visste itne att jag kunde framkalla så många hakor !
 

TIdiga mornar

är det absolut värsta som finns när det börjar bli mörkt ute, fy fasen.
 
Två dagar kvar med idag, sen är jag ledig en ynka liten dag den här veckan, torsdag ♥
Usch, vill inte mer, orkar inte.
Jaja, tror i alla fall Louise är där samtidigt idag åtminstone, kanske Jessica ockå, vore ju betydligt roligare då!
 
Nä, måste väl slå in en smörgås eller något och springa till bussen, hej!
 
 

Då vet du att jag drömmer

Då vet du att jag finns, att jag finns kvar hos dig
Trots att jag alltid springer, är jag där du hör mig
Om du inte hör mig, om du inte gör
Så ska jag sjunga för dig, precis så du hör
-
Hur länge, tror du att längtan kan växa, växa?
Om vi förgör
Hur länge, hur länge?
Sommaren har gömt, sommaren har gömt

Men jag har inte glömt
Hur det är att älska

En helt vanlig dag

Började med att göra i ordning en avliden kropp för första gången.
Trodde det skulle vara galet obehagligt, men det kändes naturligt och nästan lite fint. Eftersom det var på naturlig väg, hade ju varit en annan sak om jag skulle vara med och ta hand om ett barn som omkommit i en olycka, om ni fattar?
 
Anyways, spenderade resten av morgonen/förmiddagen med att dra nålar och alla möjliga olika andra infarter. En sond bland annat, en lång slang, genom näsan till magsäcken, euw. Fast coolt.
 
Käkat med mammi och nu ska jag förbereda morgondagens sallad!

Hare fint!
 
Kyliga mornar är det bästa som finns, om man har en "hemmastickad" halsduk att ta till! Å så mysigt.
Hedvig som stickat den åt mig, försöker få mamma att också sticka en, men det går la sådär!

För lite sömn...

...Men nu kör vi
7-16 på kss
Ha en bra dag!

Laleh

När jag blir stor ska jag bli som henne
Nej men seriöst, finns det någon kvinna som är vackrare och mer begåvad? Jag avgudar.
Sitter och lyssnar på hennes låt "snö", ni vet den som är med i Arn-filmen? Och bara gungar med och ryser.
Finns inte många som gör bra låtar idag, det är Laleh och Winnerbäck som ständigt levererar.

Tack för mig, god natt!


Aaaaaah kolla på henne!? Galet.
Alla bilderna är från google btw. Så ingen blir ledsen och sådär.

Läxberg

Avskyr att ha berg av läxor som ligger på axlarna och trycker ner en i skorna dag ut och dag in. Den här terminen har jag skött mig. Ja jag vet, bara varit i skolan en och en halv vecka, men har fått in två av två inlämningar på den tiden! Inte illa för att vara mig. Ska verkligen försöka sköta allt i tid i år, känns ju så bra mycket bättre.
 
Och eftersom jag är ett sådant helgon och nu inte har några egna läxor den här månaden då jag är på praktik, ska jag i veckan sätta mig ned och hjälpa en vän i nöd. Vi ska börja beta av en lista med uppgifter från sisådär...två år? Kommer ta en jäkla massa tid, ork och tålamod, men en bit på vägen ska vi nog lyckas komma! Haha är typ peppad nu, det säger ju en del om hur kul jag tycker det är med praktik för tillfället!
 
läxor - bild från google

New in, igen

Haha mor min köpte mössa åt mig i stan också, glömde ju säga det!
Den kommer passa perfekt i vinter sen när vi åker på skidresa till sälen över jul!
 
 
Köpte även en vardagsmössa igår också, har ingen bild på den än, men kanske kommer hehe
lite lila/vinröd är den i alla fall, fint!

Holy moley me oh my, you're the apple of my eye

Jag, mamma, Elin och Sofia var inne i stan tidigt i morse för att fixa det sista inför kalaset, när vi träffade på bror och den här godingen, som mormor sa: 
- Åh, det är ju som att bli kär!
Myyys! Nu ligger han och sover nere i tv-rummet så ska väl ner och gosa lite snart!
Haha folk är nog trötta på mitt tjat om denna lille parveln, men, vad kan jag göra? Jag är helt såld och så stolt på samma gång!
 
Det är en fin känsla att tycka om någon så mycket 

Födelsedagsfirande och festligheter

Gårdagen var helt kalasbra!
Lille bylundsälsklingen fyllde hela arton år i veckan så det firades igår kväll! dem växer upp så fort!
 
Vi började lite tamt hemma hos Lisa, åkte iväg till bylund där det väntade ett helt grabbgäng. Mycket trevligt.
Tokade runt lite med en hel del dricka och bra musik. Fick sedan systern, halvsystern och hennes pojkvän till att hänga med oss ut! Pitchers blev det.
Bugg och gratis dricka i baren hela kvällen resulterade i en riktigt rolig afton! Bartendern där är grym. Och givmild.
Jag och Elin blev avsläppta hemma i ulvåker och vaknade upp med en påse köttbullar i sängen haha. Gal1.
 
Bombar väl inlägget med lite bilder så det blir trevligt här! Fult, men trevligt!
 





Vi var väldigt glada och trevliga igår, väldigt glada!
Mår förjävligt, men nu kör vi kalas för Jocke och mormor!




Det är massa rosa

Gulligt.
NU får det vara, orkar inte klippa och klistra, men ser ju lite roligare ut än svartvitt liksom.
 

Vet inte vad som händer riktigt

Men något är det! Har grejat lite med gratis bloggdesign och så, kan inte bestämma mig för vilken mall jag tycker bäst om, men nu orkar jag inte klippa och klistra mer så nu får det vara såhär ett tag.
 
En sak som är säker är i alla fall att det finns flickor och pojkar som är way more begåvade än mig vad gäller det kreativa! 
 
Nä nu ska jag jag snabbt byta lakan, damma och dammsuga sen in i duschen och dra vidare till stan!
 
Ha en bra kväll people!

Them boys so nuts, they're drivin' me bananas

Vaknade tidigt, tog på mig mina supertighta superbyxor och gick en sväng. Skönt.
 
Sitter och funderar på vad jag ska göra med dagen, klockan sex ungefär ska jag ju vara hos Lisa. Kanske skulle ta mig in till stan och kolla lite i affärer eller något...hmmm.
Fixat Jockes present tills i morgon i alla fall! Men kom på att det är mormor som fyller i morgon på riktigt så..borde ordna det också.
 
Men vad i hela friden ger man en pensionär i sina bästa dagar ? Kanske skulle göra en myskorg, det gillar hon ju...Alltså en korg med lite smått och gott, något fint ljus, lite te och choklad, brukar uppskattas. I alla fall mer än en ful prydnad. Mhmmm så får det nog bli!
 
Ska städa rummet och slå in Jockes present i alla fall, Hej!

Even at my worst I'm best with you

-
 


Här mår jag prima, även om jag var helt slutkörd efter en veckas praktik med massa nya intryck och alldeles för lite sömn, alltid roligt med den här tjejen alltså!
T.o.m på en a-lagsmatch i lerdala en fredagskväll.

Vi avslutade kvällen med en kebabtallrik på murano, 
Nu ska jag sova, god natt!

Att ta emot beröm

Är inget jag är sådär jättebra på i vanliga situationer. Men under praktiken när jag utövar mitt framtida yrke och personer säger att jag är jätteduktig och inte alls behöver någon handledning kan jag inte annat än sträcka på ryggen och gå med huvudet högt genom korridorerna och sedan göra jobbet ännu bättre.
Jag kan säga det utan att säga att jag skryter. Jag är bra på det jag gör, och jag älskar det. Förmodligen därför det blir bra.
 
Situationen idag var att en ädre dam eller herre, vi kallar personen för henom för att inte reta upp någon angående den där tystnadsplikten, i alla fall, heonom skulle få en cvk och var så rädd och nervös att henom grät och bönade av ångest. Jag ställde mig då vid huvudet, satte mig på huk och frågade om det var okej att jag tog henom i handen, vilket henom väldigt gärna ville, sa att heonom kunde kolla på mig hela tiden så skulle det snart vara färdigt.
Innan henom visste ordet av så vart ingreppet klart och personen  i fråga var mycket lugnare och ville även kramas efteråt.
 
Efter det fick jag så mycket beröm att jag blev alldeles varm i kroppen, det tänker jag itne ens nästan neka, tänker inte köra på svenne-stuket i det här fallet, vem vill inte känna sig stolt när man hjälpt en annan människa utan att egentligen tänka på det?
 
Efter det flöt resten av morgonen och eftermiddagen på, jag är precis där jag vill vara, har valt helt rätt inriktning, jag är på rätt spår helt enkelt! Undersköterska är något jag kan känna mig nöjd med, även om det kanske inte just är på det området jag praktiserar nu, men ni förstår grejen. Känns bra att vid 18 års ålder vara helt säker på vad framtiden skall bestå av rent yrkesmässigt.
 
Långt inlägg med mycket skryt och sånt där enligt en del, men det får vara så, känns  så jävla bra idag!
 
Kommer hämta min brosch och bära den med huvudet högt efter studenten haha, helt salig ikväll

I wouldn't like me, if I met me

Hejhejhejhej, praktiken idag var faktiskt nästan rolig, var totalkaos, precis i min smak! Något att göra precis hela tiden och vart en hel del prover och CKE:er och EDA...or? Aja intressant i alla fall!
 
Nu ska jag iväg till lerdala för lite fotboll, vad gör man väl inte för att vara snäll va?
Sen är ju sällskapet förjävla bra också!
 
Hej!

Ny dag, nya tag

Sitter på pressbyrån på kss och inväntar klockan.
Är lite väl tidigt att gå  upp till avdelningen. 
Skulle kunna gå ner i källaren och hämta nya kläder, ny pyjamas liksom. Mhmmm sköna arbetskläder är sköna!!
 
Är såhär taggad idag, vill hem och lägga mig under täcket igen. 
Men nu kör vi. En dag kvar. 
 


Hahah glad brud det här!
Ha en bra dag, hejhejhejhej!

Kvällsmys

Jocke kom och lämnade av lille gabriel en sväng förut medans han tränade patriks handbollslag, så jag och mamma har gosat loss riktigt! Lillkillen har lärt sig att fästa blicken nu också, blir bara sötare och sötare! Pussss!
 
Fasters goding
 
-
Sen somnade han naturligtvis hos mig, hehe jag är mjuk och varm!
Jättecool i sin nya onepiece!

Praktik

7-16
som en chef.
Vart en relativt spännande dag faktiskt.
Vart med och satt både en CVK och en EDA, pretty cooeeel
En dag kvar sen har jag ledig helg, fuck yeah
 
Lexikon för den som blev galet nyfiken:
CVK - central venkateter, vi fick sätta den i halsen den här gången.
EDA - epiduralanestesi(tror jag?), ryggmärgsbedövning i alla fall!
 
 

Yeah, I want it but no, I don't need it

Väntar fortfarande på att något dumt skall dyka upp. 
Skulle räcka med ett enkelt hej för att jag skulle bli tokig.
Förstår inte riktigt meningen with dis madness men ja, vi får väl se. 
 
Jaja, om det håller allt på det lugna så låt gå, vem är väl jag att fucka upp en människas sinnesro! Hahah vaaaaa

Är så sugen på min frukost, keso och avokado, mhmmm
 
Ja ne, nu ska jag sova så det blir morgon någon gång!

Phineas och ferb och John blund, here I come!
 
Bild: google

Blodtrycksfall och nyponsoppa

Spännande va?
Det var det inte.
 
Gick runt som vanligt när jag på ett ögonblick kände hur magsäcken slog en volt, illamående till max och sedan kom kallsvettningarna, skojar inte när jag säger att jag hade fläckar på arbetsskjortan, såg ut som om jag spenderat tre timmar på gymmet och inte på kss.
Blev lika blek som de vita lakanen på sängarna så min handledare följde mig till vilorummet, där jag ramlade ihop precis framför sängen.
Vaknade lite senare, groggy som patienterna på morfin, och helt genomsvettig.
 
Nä fy, det var inte trevligt, inget jag vill uppleva igen. Kommer aldrig glömma den känslan, helt med i huvudet till en början men ingen kontroll på vare sig kroppen eller orden. Som att vara full. fast nykter haha
 
Men det gick över efter ett par glas nyponsoppa och lite käk, skönt det!
Kunde fortsätta mitt kvällspass som om ingenting och har nu samlat ihop ytterligare 7 timmar.
 
Dags att sova, i morgon blir det ännu ett 7-16 pass!

Ba ba ba bara baba

Laddat en spotifylista med massa godingar, ställt alarmet på lite över en timme från och med nu, sleep mode on.
Lika bra, kanske somnar sittandes på en stol sen annars.
 
Jag är fundersam och uttråkad, sömning och orkeslös.
Vill bara ha ordentlig höst, varma vantar och en kopp te ihop med en vän framför en film...åååh suck vad det är tråkigt när årstiden har fastnat mellan sommar och höst!
 
God dag
god kväll
god natt

I guess karma comes back around

God morgon världen! Hur står det till den vackra septembermorgon? Bra? hehe skoja bara, försöker hålla modet upp när jag vet att jag snart ska åka iväg till kss och spendera kvällen där. Jag.Vill.Inte.
Pratade med min lärare idag, hon sa naturligtvis bara "det blir bättre ska du se". ....Ja, det kanske det blir...men när då? när praktiken är över? Känns så galet meningslöst att sitta på en stol och inte lära sig någonting, men vi får väl se, kanske blir jättebra ikväll. Eller något..kan inte påstå att jag har jättehöga förväntningar. Men det kanske är bra, då kan det ju bara bli bätter iofs. Bra tänk!
 
Ska duscha och äta, ungefär vad man hinner med på dagen när man kör en hel kväll. Blä.
15-22 , hur kul är det då? Inte kul alls faktiskt.
 
So raise the bar
Hit me hard
Play your cards
Be a star
But who's laughing now

Bitch please-moments

Älskar när folk hissar sig själva till skyarna.
Vad skulle jag springa runt och säga när jag inte vet ett piss om vad jag skulle ...springa runt och säga?
Hilarious shit is hilarious. Typ.
 
 
Jaja, nog grubblat och bloggat för idag, sliter ju ut mina tangenter med allt knappande!
I morgon ska jag snacka skit om europa! Eller vänta, jag vet inget om det heller, hehehe:
 
God natt people!
 

Varm choklad, raka vägen till hjärtat

Lite bättre. Aningens bättre. Vad har man inte en vän till om det inte är för att snacka en massa skit och spy galla över gammalt groll? Känns ganska mycket bättre om jag ska vara ärlig, ibland behöver man bara tömma förrådet så att säga!
 
Ska göra mig en ostmacka och koka varm oboy och se en film, life ♥
 
Hot coco - hittade bilden på google, såna här mästervärk klarar jag inte av



Trött på dessa?!

Vad gör dem överallt på min dator? va? 
Fyra bilder på kossor och en på ett marsvin - vilken är inte likadan som de andra? Svara rätt och vinn fem iPhones, en ny bil och gratis resor i femton år
 
Orealistisk shit is orealistisk,
 
 
Haha har så svårt att tro att någon är så dum att den klickar i sånt där...fast å andra sidan, mänskligheten har ju levererat tidigare, God natt people!

Illuminate the no's on their vacancy signs

Death cab for cutie, ihoprullad på sängen, vemodig och illamående - bra kväll det blev. Eller?
 
Har en såndär kväll då allt känns så fruktansvärt tragiskt och sorgligt. Trevligt, det var längesen. Blä.
Döångest över att behöva gå tillbaka till praktiken i morgon kväll också, vill inte. Usch.
Vet inte riktigt hur vi åtgärdar detta, men att kramas på mamma lite får funka sålänge!
 
True story 9gag, true story

Morgonstund har guld i mund

Eller...? Vaknade vid halv nio på min lediga dag, varför? Jo, ba ba baaa - kattjäveln. Igen!
 
Lyckades lyckosamt somna om i någon timme. Inte orkat göra ett dugg på hela dagen, helt i min smak!
Ska väl ta tag i rummet om en stund och städa det. Kanske.
 
Men först - lunch!

Jobba natt

Någon gång i nästa vecka ska jag gå ett nattpass på kss, 21:15 - 07:15 , får se hur det går!
Inte jättesugen men känns som en bra sak att prova på, fint att ha i lilla pärmen liksom. Rätt så osäker på om jag lyckas hålla mig vaken bara haha..
 
Kände mig ungefär såhär hela dagen, men vart rätt så ball med min "nyckelbricka" som jag fick för att kunna ta mig in och runt på avdelningen och i förråd och sådär, man såg väldigt viktig ut! Eller jag hade gjort om inte mitt ansiktsuttrcyk varit detta 90% av tiden ... ;)
 

Breaking Bad

Vaknade på soffan nu, sovit hela dagen, ajdå? Men gör ju faktiskt inte så mycket eftersom jag är ledig 1,5 dag nu ändå!
 
Börjat kollat breaking bad nu, första säsongen naturligtvis. 
Fick alla avsnitt på ett usb då jag lovat att ge serien en chans, har bara gått 8 minuter av första avsnittet men än är jag itne direkt imponerad! Men dömer inte än, ger det ett par avsnitt haha
 
Ser inte direkt seriöst ut heller? Men vi får se! Återkommer med den slutgiltiga domen,

Praktik

Gjorde första praktikdagen idag. Satt och stirra på en blodtrycksmätare i fyra timmar non stop.
 
Nä, första dagen var ingen höjdare, vi hade EN patient att kolla under hela dagen, så det kändes som jag satt där i sju evigheter. Hoppas på att det blir bättre än såhär det här fyra veckorna.
Men personalen var väldigt bra i alla fall, så det är ju ett plus, men skulle inte kunna tänka mig att jobba där än sålänge. Aldrig någonsin i hela mitt liv, fy vad tråkigt.
 
Stensomnade så fort jag satt mig i bussen, så mycket nya intryck att hjärnan inte riktigt orkar med!
Är ledig i morgon och jobbar kväll på onsdag, skönt med en lugn start!
 
Nä, ska nog ta och trotsa mig själv och förnuftet och låta kroppen göra som den vill - somn en stund på soffan!
 
Hej!

Praktik

Gjorde första praktikdagen idag. Satt och stirra på en blodtrycksmätare i fyra timmar non stop.
 
Nä, första dagen var ingen höjdare, vi hade EN patient att kolla under hela dagen, så det kändes som jag satt där i sju evigheter. Hoppas på att det blir bättre än såhär det här fyra veckorna.
Men personalen var väldigt bra i alla fall, så det är ju ett plus, men skulle inte kunna tänka mig att jobba där än sålänge. Aldrig någonsin i hela mitt liv, fy vad tråkigt.
 
Stensomnade så fort jag satt mig i bussen, så mycket nya intryck att hjärnan inte riktigt orkar med!
Är ledig i morgon och jobbar kväll på onsdag, skönt med en lugn start!
 
Nä, ska nog ta och trotsa mig själv och förnuftet och låta kroppen göra som den vill - somn en stund på soffan!
 
Hej!

Awkward säsongspremiär!

Jajamen, ikväll, 19:00, börjar andra säsongen av AWKWARD, wiiiii!
Har väntat hela augusti haha, tragisk ♥
 
Har t.o.m röstat på teamjake, som det äkta fan jag är!
 



Ska ladda upp med chips och cola inför denna magiska afton! Helt salig. 
Ha en bra kväll people!

Resan är i mina tankar

Haha alltså åååh kan inte sluta längta bort till turkiet, ska bli så jäkla gött att komma här ifrån!
Visste ni att side ligger i asien förresten? alltså att halva turkiet gör det? Är ju visserligen inte känd för mina geografikunskaper men trodde liksom att hela landet låg i Europa. men där ser man!
Första solsemester blir alltså till Asien - me so cool
 
Lär ju hänga här hela veckan!

Eller så här...:)

Höstskor

Ska in til stan med mamma en sväng, vi ska leta handbollsskor till lillebror!
tänkte försöka hitta ett par höstskor till mig också när vi ändå är i farten, vet itne om jag vill ha ett par låga skor med kilklack eller ett par pippikängor, hade kängor förra hösten som var så jäkla sköna, dessa var det närmare bestämt!:
 
Får se hur det blir!

I had a feeling I could be someone

Gårdagens bilder, bara massa mat!
 



Hahah godsedjur överallt, idag ser jag hur fula dom är, men det var kul att bära runt på dem och låtsas att jag vunnit dem själv, vinst varje gång♥

Matfestivalen dag 2

Pissdålig kväll till en början, men jobbet gick bra! 
Och kvällen i sig blev väl aningens bättre också med tiden, hängde med kamrater från den gamla goa högstadietiden plus ett par från nutid så att säga!

fick tre godsedjur som jag naturligtvis inte vann själv, eftersom jag förlorade fast jag fuskade massa! Men lyckades sabba oscars tröja så jag gav bort en liten nalle till honom, så snäll!
 
Nä, ska allt ta och knyta mig ihop med hello kitty och en piratsköldpadda, grattis Anna, tack tack!

Då kör vi!

Går på första kvällspasset sen sommarvikariatet, haha är nästan taggad nu! 
Ska bli intressant och höra vad som hänt på två veckor, kan vara väldigt mycket även om det är svårt att tro!
 
Ser ut att bli en bra kväll i alla fall!
 

Stressen

som uppstår när bror min inte svarar i telefon när han lovat köra mig till jobbet, alltså rövspark på dem som alltid envisas med att ha ljudlöst !

Godmorgon världen

Vaknade för en liten stund sen av att katten satt och tugga i sig aluminiumfolie i sängen, så korkad så jag blir galen.
 
Ska väl försöka ta mig ur sängen och gå ner och ta en dusch, försöka äta lite! Blir nog inga problem, vrålhungrig.
Jocke kommer och hämtar mig vid tre, sen blir det jobbjobbjobb! Ska bli så mysigt att träffa alla pensionärer igen, saknat dom lite ! Och naturligtvis alla stjärnskott i personalen! Det ska bli roligt i alla fall och jag vet ju att tiden går galet fort när man väl är där så!

sen ska jag tralla ner på stan igen, fixa mig lite hos Lisa innan vi drar ner mot tälten och pitchers, ska lätt äta thai thai idag igen, mums!
 
Drömmer mig bort i skolan, heheh mat, hej!
 
 

Matfestivalen dag 1 - bilder






Hade en trevlig kväll på pitchers med skönt häng som ni kan se!

Käkade kycklingfilé med jordnötssås och ris och en festivalbanan naturligtvis, så gott!

I morgon, eller ah, idag egentligen, blir det jobb som sagt, sen ännu en kväll med härliga människor och pubhäng!

träffade även en gammal vän vid "namn"hardar och skålade med honom och pratade gamla och nya minnen, riktigt trevligt!
Nu ska jag sova som fan, god natt!