Le semester

Så, vi startade som en trio i göteborg, tog en cider på uteserveringen på ritz hos sofia och hängde sedan hos lisas pappa resten av kvällen.
På söndagen drog vi ner till mitt kära skalhamn i lysekil, home sweet home!
Redan måndag morgon var det bara jag och Amanda kvar, men vi höll humöret uppe trots pissvädret! Sen tittade Emma ner också, tog en tripp in till stan, hyrde filmer, fixade räkmiddag, gotti

På tisdag morgon hade solen äntligen tittat fram, sol varvat med bad stod på schemat! Onsdagen fortsatte leverera, tog en tur med båten ihop med farfmor och farfar, fiskade middagen så att säga.

På torsdagen, efter ett morgondopp och ett par timmar på klipporna, kom våra stora starka karlar(hahahah eller?!) och emelie till oss för att ta med oss tillbaka till smögen!
Där chillade vi gärnet på klipporna och spelade fotboll tills solen gick ner i stort sett.
Träningsvärk och en förbannat go solbränna resulterade det i.
Sola bada dricka träffa folk spela osv osv osv, allt med kanonväder, blir inte mycket bättre?

Midsommar började vi på smögenbryggorna, lunchade ihop och sådär innan jag och Amanda drog oss tillbaka till skalhamn för att fira midsommar där. Trots spöregn och sömnbrist blev det en trevlig kväll med släkten, midsommarbad hann vi också med naturligtvis!
Drog med kusinMattias hem inatt, min säng har aldrig varit så skön som efter en vecka hemifrån.
 








Kort sagt, FÖRBANNAT BRA VECKA!
Tackar Mändie för perfekt sällskap, att vi inte bråkat eller haft ihjäl varandra är nästan värt att rita kors i taket för, vi är vikingar, coolt fan
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0